Zmiznutie druhej čiarky na teste
Tak ešte jeden príspevok odo mna.. teraz ráno som si robila test a v časti kde sa má spraviť druha čiarka .. som ju normálne videla . Niečo ako duch ale bola tam .. no keď sa test dokončil tak zmizla .. je to možné ????🙄som úplne zaskočená z tých testov
@mimi2729 ano je to mozne aj mne sa to stalo... A ako sa spominalo, vysledok je potom az na konci.
No na tej druhej čiarke niečo je, nejaká látka, ktorá s močom reaguje. A počas tej reakcie je možné že môže nabrať aj farebnosť, no ako sa tu už povedalo, dôležité je, čo sa ukáže na konci.
@mimi2729 ale prezri si ten test aj teraz. Nechcem Ti dávať nádeje a s veľkou pravdepodobnosťou je to tak, ako Ti tu už napísali, ale mne (v marci r. 2005) tiež najprv vyšiel test negatívne, hodila som ho do koša a asi po hodine som ho len tak skontrolovala a bol na ňom slabučký duch. A v decembri v r. 2005 sme privítali našu Ľubku. ☺️ Možno to bola náhoda, ale vraj aj známej to presne tak vyšlo a tiež bola tehotná. Hehe, tak si teraz vyber, keď je to tak "jednoznačné".. . 🤗 Držím palce k želanému výsledku.
Áno je pred týždňom som mala taký test. Najprv som sa riadne zľakla ale potom bol negatívny
😀

@mimi2729 Je to možné. No výsledok je ten, ktorý máš úplne na konci. Takže pravdepodobne si neni v tom