icon

Znamená biely výtok tehotenstvo?

sasika255
29. feb 2024

Ahojte ženy
Mala som v sobotu a nedelu ovulaciu a aj styk bol oba dni
Začína ma trošičku bolieť podbruško ale len mierne
Citlivá som na vône...dnes som mala biely vytok takej divnej konzistencie..kdesi som čítala že to je tiež znak tehu...v utorok robím test no ale povedzte či sa môžeme tešiť alebo ako 🙂

hipuska
29. feb 2024

@sasika255 ved nebuď ako dieťa. Bez testu ti to nikto nepovie.

andrejkap123
29. feb 2024

Jedine test 🙂

andrejkap123
29. feb 2024

Ja som nic také nemala ako znak, skor spinenie 4 dnove 😂

barka1
29. feb 2024

@sasika255 ovulacia je uvolnenie zreleho vajíčka, trvá okamih, nie 2 dni. Na akekolvek tesenie je velmi skoro, priznaky typu citlivost na pachy si skor vsugerujes, aj keby si bola tehotna, tvoje telo o tom este nevie, kedze oplodnene vajíčko má 5 dní a len si tak plava a deli sa...

guudy
29. feb 2024

@sasika255 Uz zase ty???

donika23
29. feb 2024

Ahoj. Ak v sobotu bola ovulácia, tak dnes na 5.deň sa dostáva len vajíčko do maternice a cca na 6.-7. deň začína uhniezďovanie alebo aj neskôr. Ešte je to skoro na radosť. Ale držím palce.

sono2
29. feb 2024

@sasika255 nie, číry je tehu. Krémový je príchod MS

domka222
29. feb 2024

4 dní od ovulácie ak bola v nedeľu a ty si už citlivá na pachy?🥴 aspoň nesranduj. Áno, môžeš sa tešiť kľudne aj na MS.

stellarstar
29. feb 2024

@sasika255 vieš koľko trvá oplodnenie uhniezdenie ?

diewcatqoo
29. feb 2024

V jednom z troch tehotenstiev som teda mala priznaky velmi skoro - asi na 8. den po sexe ma natiahlo z vina a uz som vedela, co je vo veci. A to som sa cudovala, ze to je fakt skoro. Ale mat priznaky na 5. den po akte, kedy vajicko asi este ani nie je uhniezdene, je velmi nepravdepodobne.
Drzim palce, aby vam to vyslo, ale v ramci zachovania vlastnej pohody, zostan realistkou a neviaz sa na taketo prilis skore priznaky.

sasika255
autor
29. feb 2024

@diewcatqoo môžem napísať do osobného účtu?

diewcatqoo
29. feb 2024

@sasika255 mozes napisat tu na plochu. Neviem, co chces vediet, ale nejak viac k tejto teme asi ani nemam co povedat. Test mi vysiel pozitivny na 10. den od styku, normalne regulerna ciarka, trochu slabsia ako kontrolna.

sweetbrownie
1. mar 2024

Krémový výtok nie je žiadny príznak tehotenstva treba lepšie hľadať a zistila by si že je to normalny výtok. Ak je jedná o začínajúce tehotenstvo výtok je skoro priesvitný a naťahuje sa najčastejšie sa prirovnáva k vaječnému bielku. A čo sa týka citlivosti a podobné veci tak ak veľmi túžiš po bábätku tak si tvoja psychika robí svoje. Tiež som vždy veľa toho prežívala a myslela že sa to konečne podarilo a nikdy to tehotenstvo. Až keď sa nám to konečne podarilo tak prvé príznaky prišli až po pozitívnych testoch kedy som už aj sama vedeľa že je to naozaj ono skôr určite nič pocitovať nemôžeš.

mici88
1. mar 2024

@sasika255 ja ho mám vždy pred menštruáciou

ella9022
3. mar 2024

Ahojte dievčata ❤ chcela by som sa vas opytať že čo môže znamenať ruzovy vytok po tyždnu skončenej ms, svoje dni som mala za posledny rok take ze 1/2 dni a trochu spinenie, s manželom sme sa snažili o dieťatko... tak preto sa vas pytam či to môže byť znak tehu? Ďakujem za rady a pomoc 🙂

mici88
3. mar 2024

@ella9022 môže to byť skôr ovulácia. Tehotenstvo týždeň po menštruácii asi nie .

ella9022
5. mar 2024

@mici88 aha dakujem ,pytam sa lebo este som to takto nikdy nemala