icon

Znamená druhá čiarka pozitívny tehotenský test?

denda2025
5. júl 2025

Dievčatá ahojte ,je tam aj druhá ,ale slabá čiarka pod oranžovou bodkou alebo sa mi to len zdá lebo si to veľmi prajem ? ♥️🍀

Znamená druhá čiarka pozitívny tehotenský test?
elen2
5. júl 2025

Myslim že áno je pozitívny.Ja som tak mala pri druhom trhu.

palya97
5. júl 2025

Ja ju tam vidím, držím palce 😊

denda2025
autor
5. júl 2025
@elen2

@elen2 skúsim si spraviť zajtra ráno dúfam , že to tak bude 🍀🍀🍀

denda2025
autor
5. júl 2025
@palya97

Ja ju tam vidím, držím palce 😊

@palya97 dúfam , že to tak bude skúsim si ešte zajtra ráno spraviť ♥️

elen2
5. júl 2025
@denda2025

@elen2 skúsim si spraviť zajtra ráno dúfam , že to tak bude 🍀🍀🍀

@denda2025 držím palce

denda2025
autor
5. júl 2025
@elen2

@denda2025 držím palce

@elen2 ďakujem ♥️ myslíš si , že zajtra môže byť tá čiarka tmavšia?

palya97
5. júl 2025

ja som si robila každý deň a postupne tmavla 😇

denda2025
autor
5. júl 2025
@palya97

ja som si robila každý deň a postupne tmavla 😇

@palya97 dúfam , že to tak bude moc by som si to priala ale mám PCOS tak mám takú malú dušičku. Gratulujem ti , že ti to vyšlo a si tehotná alebo už sa ti bábätko narodilo?

palya97
5. júl 2025

ja mám tiež PCOS, takže tiež s malou dušičkou to bolo 🙂 práve som 23tt

denda2025
autor
5. júl 2025
@palya97

ja mám tiež PCOS, takže tiež s malou dušičkou to bolo 🙂 práve som 23tt

@palya97 aj si mala predtým nejakú liečbu alebo sa to podarilo prirodzene ? ♥️

palya97
5. júl 2025

brala som 3 mesiace dikirogen zero, od Valoviča Femi kvapky, ashwagandu a macu, manžel bral Folandrol a práve v dalšom cykle mi mali nasadiť clostilbegyt ale už som mala pozitívny test 🙂

olivieraa
5. júl 2025

Ahoj, skus iny test, tieto robia falosne ciarky. Ale drzim palce😊🙏

terry658
5. júl 2025

@denda2025 ja som mala takto a tehotná som

denda2025
autor
5. júl 2025
@palya97

brala som 3 mesiace dikirogen zero, od Valoviča Femi kvapky, ashwagandu a macu, manžel bral Folandrol a práve v dalšom cykle mi mali nasadiť clostilbegyt ale už som mala pozitívny test 🙂

@palya97 ja beriem 3 týždne Dikirogen tiež , aswagandu užívam už asi rok preventívne aj kvôli stresu čo som mala v práci , púpalku, začala som sa lepšie stravovať hlavne sa zameriavam na zeleninu z kyselinou listovou, potraviny omega 3, nič mastné , vyprážané. A ešte si dávam obdeň selén lebo som kedysi mala zvýšenú funkciu ale to ti veľmi gratulujem že z PCOS si v podstate bez problémov otehotnela 🍀

denda2025
autor
5. júl 2025
@olivieraa

Ahoj, skus iny test, tieto robia falosne ciarky. Ale drzim palce😊🙏

@olivieraa ja mám mamatest od GS

denda2025
autor
5. júl 2025
@terry658

@denda2025 ja som mala takto a tehotná som

@terry658 tiež aké slabučké tie tri a gratulujem ♥️

terry658
5. júl 2025
@denda2025

@terry658 tiež aké slabučké tie tri a gratulujem ♥️

@denda2025 už pri tom najslabšom mi digitálny ukázal tehotenstbo

palya97
5. júl 2025
@denda2025

@palya97 ja beriem 3 týždne Dikirogen tiež , aswagandu užívam už asi rok preventívne aj kvôli stresu čo som mala v práci , púpalku, začala som sa lepšie stravovať hlavne sa zameriavam na zeleninu z kyselinou listovou, potraviny omega 3, nič mastné , vyprážané. A ešte si dávam obdeň selén lebo som kedysi mala zvýšenú funkciu ale to ti veľmi gratulujem že z PCOS si v podstate bez problémov otehotnela 🍀

@denda2025 tak to robíš všetko úplne super 🙂 ďakujem, nech aj tebe to teraz dobre dopadne ❤

denda2025
autor
5. júl 2025
@terry658

@denda2025 už pri tom najslabšom mi digitálny ukázal tehotenstbo

@terry658 je lepšie mať digitálny ako paličkový?

denda2025
autor
5. júl 2025
@palya97

@denda2025 tak to robíš všetko úplne super 🙂 ďakujem, nech aj tebe to teraz dobre dopadne ❤

@palya97 ďakujem moc moc dúfam , že áno veľmi by som si to priala bez akýchkoľvek ďalších hormónov, liečby , no nemôžem čakať zázraky .

alyson29
6. júl 2025

Toto bol môj neviditeľný duch druhý deň meškania ms 😄 a dnes som 23 tt ❤️ držím palce, aby to vyšlo 😍🍀

terry658
6. júl 2025
@denda2025

@terry658 je lepšie mať digitálny ako paličkový?

@denda2025 pre mňa je digitálny 100% potvrdenie. Stáva sa zriedka že by ukazovalu blbosť.

denda2025
autor
7. júl 2025
@palya97

@palya97 dnes deň pred očakávanou menštruáciou test negatívny tak to bol minule duch 😵‍💫

denda2025
autor
7. júl 2025
@elen2

@elen2 dnes deň pred očakávanou menštruáciou test negatívny tak minule to bol len duch😪

palya97
7. júl 2025
@denda2025

@palya97 dnes deň pred očakávanou menštruáciou test negatívny tak to bol minule duch 😵‍💫

@denda2025 to mi je ľúto 😔 snáď už nabudúce sa budeš tešiť z pozitívneho výsledku ❤️
Ideš na nejaké vyšetrenia alebo na hormóny teraz?
Ja som si počkala rok po potrate na pozitívny test, ale stalo to za to čakanie 🙂

denda2025
autor
7. júl 2025
@palya97

@denda2025 to mi je ľúto 😔 snáď už nabudúce sa budeš tešiť z pozitívneho výsledku ❤️
Ideš na nejaké vyšetrenia alebo na hormóny teraz?
Ja som si počkala rok po potrate na pozitívny test, ale stalo to za to čakanie 🙂

@palya97 gynekológička má do 15teho dovolenku tak jedine až potom ísť za ňou , keď som to sňou začala riešiť nejako pred mesiacom povedala mi že nech si dám vitamíny a že keď to nepôjde dlhšiu dobu nech prídem ale nebudem čakať dlhú dobu veď chceme bábätko načo čakať ? Zajtra by som mala dostať menzes ale bohvie či aj dostanem lebo to bude prvý menzes po vysadení HAK a ešte aj s PCOS. Jediné testy čo som si sama zaplatila cez Unilabs tak som mala AMH hodnotu 5,03 a estradiol som mala tiež dobrú hodnotu

palya97
7. júl 2025
@denda2025

@palya97 gynekológička má do 15teho dovolenku tak jedine až potom ísť za ňou , keď som to sňou začala riešiť nejako pred mesiacom povedala mi že nech si dám vitamíny a že keď to nepôjde dlhšiu dobu nech prídem ale nebudem čakať dlhú dobu veď chceme bábätko načo čakať ? Zajtra by som mala dostať menzes ale bohvie či aj dostanem lebo to bude prvý menzes po vysadení HAK a ešte aj s PCOS. Jediné testy čo som si sama zaplatila cez Unilabs tak som mala AMH hodnotu 5,03 a estradiol som mala tiež dobrú hodnotu

@denda2025 tak to môžeš mať ešte také rozhádzané po vysadení HAK.. skus teda zájsť za doktorkou a uvidíš čo ti navrhne, niektoré ambulancie vedia urobiť už rôzne vyšetrenia a nemusíš ísť hneď do car 🙂

denda2025
autor
7. júl 2025
@palya97

@denda2025 tak to môžeš mať ešte také rozhádzané po vysadení HAK.. skus teda zájsť za doktorkou a uvidíš čo ti navrhne, niektoré ambulancie vedia urobiť už rôzne vyšetrenia a nemusíš ísť hneď do car 🙂

@palya97 už som sa potešila že tá slabá tam je ale asi som videla len to čo vidieť chcem . Môžem ti napísať súkromnú správu?

palya97
7. júl 2025
@denda2025

@palya97 už som sa potešila že tá slabá tam je ale asi som videla len to čo vidieť chcem . Môžem ti napísať súkromnú správu?

@denda2025 jasne kľudne 🙂