Znamená pichanie v bruchu uhniezďovanie?
Dobrý večer. V nedeľu sme mali s kamosom nechránený sex, urobil sa do mna. Práve v ten deň som mala ovu. Pred hodinou som začala pociťovať pichanie v bruchu. Môže to byt uhniezdovanie? Alebo by to bolo ste skoro?
@veronice Dakujem, takze nedozviem sa to napr v nedeľu kedy bude už dlhší čas po …. Keby prišlo, potešili by sme sa. Aj ja aj on by prijal malinké 🙂
Prepáč len tak zo zvedavosti.. Potešili by ste sa malinkemu miminku a ty ho vážne voláš "kamoš"?
@bajka16 áno, sme od seba ďaleko, nakoľko pracuje v inom state. My sme sa rozišli pred rokom a dohodli sme sa, že budeme kamarati. Teraz sme sa stretli, stalo sa a uvidíme čo bude ďalej…
Jaaaj zachvilu z vas bude stastna rodinka. No naivna si
@vamajka prečo by som mala byt naivná? Len som pridala diskusiu a opýtala som sa niečo čo mi nie je jasne. To je naivita? Ak máš so sebou nejaký problém rieš si ho a nepraj druhým zlo. Karma existuje 🙂 drž sa
Uz si tam snim zila? Nie je to uplne jednoduche byt tehotna a mat dieta v zahranici ( pokial to nie je len v Cechach) bez nejakej istoty, ktoru v kamaratovi nemusis mat na tolko ako si myslis. Mat dieta nie je len krasne a radostne. Je v tom aj vela stresu pre novych rodicov. ( je to jeden z najvacsich stres faktorou popri stahovani smrti atd) vies ake tam on mà zazemie? Byvanie vhodne pre rodinu ? Alebo len single osobu? On bude mat tiez stres uzivit teba a babo., rok ste rozideny z nejakeho dovodu a ten tam stale bude .? Vela muzov sa “ tesi” na babatko a ked je na svete sa mu nevie nechce venovat..( uz chapes ten ironicky koment o stastnej rodinke? Kiez by to bolo tak jednoduche ako si predstavujes)
Ono tesit sa na "malinke" je krásne, len ono bude dosť rýchlo "velinke" a už nie tak "zlatunke" ale stále vaše, skôr na to sa treba pripraviť.
Ty vole a potom,ze je plny kon nestastnych mamiciek. Tak potom s deckom by nebol problem ist za nim,ale ked ste boli bez dietata to bol taky problem az ste sa museli rozist. Ty este horko zaplaces.
Nie uhniezdovanie 2-3dni po styku mozne nie je...a takisto ak si nemala ovulaciu potvrdenu lekarom al mer.baz teploty tak tiez nemusela byt prave v nedelu. A ak ti ovulaciu ukazala aplikacia v mobile tak to nemudi znamenat ze aj naozaj bola kedze ta tvoje telo nepozna, a to pichanie v bruchu zalezi kde by mohla byt aj ovulacia... ak ti to nie je jasne ujo google ti to vysvetli za par minut....
Ženy 🙄 ste hrozne.... Ona sa opýtala na niečo iné, nie nato aby ste hodnotili jej situáciu. Čítajte s porozumením.
@xena0 Dakujem. Žiaľ, vidím, že málokto tu reaguje normálne. Skôr samé odsudzovacky a reči typu: že horko zaplacem

Moze, nemusi, to se nikdo nedovi, ty muj kvitku medovy 😉 teda dozvies sa tak cca o dva tyzdne. Ked mas nechraneny sex pocas ovulacie je vysoko pravdepodobne ze otehotnies. Chcete s kamosom dieta ci ste sa len "zabudli"?