Znamená vodové mlieko v prsiach tehotenstvo?
dobry den chcela by som od vas radu mam v prsiach take riedke vodove mlieko dva dni som mala a uz nemam co to znmena moze to znamenat tehoenstvo poradte mi prosim vas pekne dakujem vam zatial😉
Ale meska mi aj menstrucia a byva mi zle
a test ti nahodou nemame ist kupit ?
@peter241 ale neplet hrušky s jablkami. Ked zostanes tehotna netvorí sa ti hned mlieko, to sa zacina tvoriť po prvom trimestri a spúšťa sa este neskor, niekomu vobec počas tehotenstva. Maximálne tak citis napätie v prsiach a mas ich citlivé, iste ale neprodukuješ mlieko.
Ak ti mešká menstruacia a je ti zle sprav si test v prvom rade alebo tak isto navštív lekara ktorý ti pripadne spravi aj krvný test.
@lavieenrose ....👍😀
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Ako baby vyššie radili skôr si dať vyšetriť prsniky .A ak mešká sprav si test .
zájsť k lekárovi,kúpiť teh. test...kolostrum(prvé mlieko) sa väčšinou začína tvoriť v 2.-3.trimestri..skôr nie..a ako píšu vyššie,niekomu sa to počas tehotenstva ani nezačne tvoriť..niekomu až po pôrode.
A tvorenie prvého mlieka ani nie je príznak..
Meškanie ms a to že ti je zle to môžu byť príznaky,ale tak kým si nekúpiš test alebo nezájdeš k lekárovi tak tu ti nikto nepovie či si alebo nie si tehu...

Nemyslim si.
Skor by som zašla k lekarovi, nech ti skontroluje prsníky; ak mas takýto sekret/ výtok dovod moze byt aj nieco so stitnou žľazou, alebo aj nádorové ochorenia atd. Dôvodov je naozaj možných vela.