Znova tehotná v jednom roku
Ahojte
Som marcovka 2022, menštruácia mi nabehla po porode myslim ze v poriadku ale od cca októbra som špinila na hnedo aj mimo menštruácie, nič hrozné. Ms som mala 1.12. Normálnu potom niekde v strede decembra sme boli s manželom spolu a cca od 22.12. som začala špiniť až do nového roka potom dva dni nič a 3.1. sa mi spustila krv slabá svetlo červená cca styri dni a potom dva dni spinenie. Odvtedyy nič začali ma bolieť prsia, kŕiže a mám citlivé podbruško. Včera som si robila test pozitivny sice druha ciarka slaba ale viditelná, na digitalnom z dr max negativny.
Však ja som to pochopila že si mala normálne začiatkom decembra ..aj teraz začiatkom januára skončili ti po 4dnoch tak ešte koľko menzesov by si chcela v jeden mesiac...neviem keď ti jeden test ukázal negatívny druhý pozitívny...no urobila by som po 3x a keď bude tak ísť ku gynde.
Zbehni ku gynekológovi, že ti mešká menzes a medzičasom si mala len špinenie. Urobí sono, vezme krv a budeš vedieť. 😉
Veď na začiatku decembra si mala ms aj začiatkom januára, teraz by si mala mať ovuláciu nie? Ja by som počkala na ďalšiu (február) či to bude normálna.
@januska12323 ja uplne tomu nerozumiem čo sa deje hlavne ked som nebola tehotna tak mi nikdy ani slabu ciarku neukazalo

treba rozlišovať aj citlivosť testu, nie iba to, či je normálny alebo digitálny