Zväčšenie pŕs a meškajúca menštruácia
Zdravim ,, ms mi mešká viac než 2 týždne ,, tehotenský test na 14 deň negatívny ,, no ale nejak si chytím prsia tak sa mi zdajú nejak väčšie :: som ešte v období puberty ,, myslíte že je to okej alebo sa mám báť že tehotensky test nebol pravdivy aj keď dvojtýždňové meškanie by hádam ukazal tehotenstco nie ?
@ki_ki2 ďakujem pekne 🙂)
To by ti už po 2 týždňoch meškania test dávno ukázal, ze si pozitívna. Mne to ukázal dosť jasne iba po 3 dňoch meškania menštruácie.
Dobrý radám Vám pomôžem napíšte my IP ďakujem
@katkami123 že si pozitívna 😂🙏 pardon ale už mi asi hrabe z tej korony 😂 no skôr by som povedala ze by bol testik pozitívny 😁 ďakujem za ranný úsmev na tvári 😁🙏
Mešká ti podľa kalendára alebo vieš, kedy bola ovulácia...? Kľudne môžeš mať v tomto veku nepravidelný cyklus, to je pravda. Ale zároveň to znamená, že ovulaciu môžeš mať posunutú raz skôr, raz oveľa oveľa neskôr (ovu je vždy cca 12-16 dní pred menštruáciou, nedá sa vypočítať od predchádzajúcej menštruácie). Ak máš sexuálneho partnera, sleduj si ovulaciu a nebudeš v zbytočnom strese.
@any_soj no viem ,že ovulacny hlien sa pripodobnuje vajecnemu bielku v dňoch keď som bola s priateľom tak som tento hlien nejak nemala ale práve predvčerom ,, čo už bude viac ako Mesiac od toho styku kvôli ktorému stane stresujem ,, a predvčerom som práve mala tento hlien ,, čiže myslíte že ms príde do dvoch týždňoch ?
@katkami123 čistá pravda😂😁
Áno ovulacny hlien tak vyzerá, ale samotná prítomnosť takého hlienu neznamená, že ovulácia prebieha/prebehla. A naopak ovulácia môže byť aj bez toho hlienu (ja napriklad po pôrode ho nemám skoro vôbec, ale ovulácia prebieha a otehotnela som oveľa rýchlejšie, než predtým, keď som ho mala dostatok). Či ovulácia prebehla ti spoľahlivo ukáže len sono alebo zvýšená bazalna teplota. Každopádne mesiac od styku môžeš byť podľa mňa uuuplne kľudná čo sa týka tehotenstva 🙂

Ak si v období puberty a dospievania je to normálne že nemáš pravidelný cyklus a mešká ti ms .. určite tehotná nie si keď ti ešte na 14 deň nič neukázal. Bolesť pŕs môže byť spôsobené hormónmi ale aj pms . Ja by som ešte pár dní počkala a ak ti nepríde chod lekárovi . Môže to byť aj cysta