Zvláštny pokoj - príznak tehotenstva
Ahoj zienky. Nemala ste niektora ako prvy priznak zvlastny pocit pokoja na zaciatu tehotenstva?Vnimam to cca od 5 DPO a odvtedy ma aj pobolieva parkrat do dna podbrusko ako pri PMS len slabsie. Aktualne som cca 11 DPO. Este k tomu pokoju je to strasne divne nakolko sme si dali s partnerom pauzu, zbehlo sa to rychlo, mozno to dame este dokopy. Len mi nejde do hlavy; ze som taka pokojna asi ako nikdy 😳😯 Dakujem za vase prispevky.
zvlastny pokoj u mna znamena, ze som nieco prehliadla...🙂ako ticho pred burkou...
No uz som tu citala asi fakt vsetko
Tak bud pokojna. 5 DPO sa ešte ani len duchovia nelovia. Prepac, ale toto už je pomaly v štýle "vstúpil do mňa duch Svätý".
A tak to ja som mala taký pokoj v duši v tehotenstve,ale asi až tak v 2 mesiaci tehotenstva to začalo 🤗👶
Pokoj v duši máš možno preto, že ste si dali "pauzu", či? 🧘♀️
Všetko je možné ja som pri prvom tehotenstve hneď vnimala niekoľko podozrivých veci ale nebol to pokoj skôr som prestala byť nervózna takže môže to byť aj tehotenstvo...naopak pri druhom som bola strašne nervózna a aj to tak dopadlo ...potrat 😓 v 10 TT...ale uZ si pekný čas 11DPO to môže už aj test ukázať .. každopádne držím palce
@bambulienka25 🤦🤦🤦🤦🤦
Skôr budeš podľa mňa kľudná že máš konečne pokoj od muža.. 😄Ale aj ja som mávala PMS nervozitu a keď som otehotnela bola som úplne kľudná nič ma nerozculilo ani nič úplne v pohode som bola aj som 😅❤️
Zaujímavé.. Neviem ti povedať, ci si tehotná, ale moja kamarátka cítila tiez taky pokoj, keď otehotnela. Vravela mi, že bola stále v zhone, nervózna, a ze zrazu len taky pokoj, ešte ani nevedela, ze je tehotná.
Zvlastny pokoj bude tym, ze si sa rozisla s frajwrom a nema ti kto zrat nervy😅 vidis jak malo stacilo ku zvlastnwmu pokoju?
@bambulienka25 zase si nahlasovala?nevies prijat kritiku a nazor inych...maj sa
@ajka251
@bambulienka25 boze dievčatá. Serte na to. Ci to je alebo nie je tehotenstvo sa nedozvieme, autorka, ako v ďalších 90% prípadoch, nenapíše koniec. A ja stále nechápem to večne mazanie komentoc
Prisahambohu, asi by tu mali byť len pozitívne komenty.
@bambulienka25 ani nevrav, aj mne sa koľko komentárov zmazalo. Aj tieto komenty sa netýkajú témy, tak budú vymazane:D alebo nahlasene:D