icon

Zvláštny pokoj - príznak tehotenstva

22. nov 2020

Ahoj zienky. Nemala ste niektora ako prvy priznak zvlastny pocit pokoja na zaciatu tehotenstva?Vnimam to cca od 5 DPO a odvtedy ma aj pobolieva parkrat do dna podbrusko ako pri PMS len slabsie. Aktualne som cca 11 DPO. Este k tomu pokoju je to strasne divne nakolko sme si dali s partnerom pauzu, zbehlo sa to rychlo, mozno to dame este dokopy. Len mi nejde do hlavy; ze som taka pokojna asi ako nikdy 😳😯 Dakujem za vase prispevky.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
luxus10
22. nov 2020

zvlastny pokoj u mna znamena, ze som nieco prehliadla...🙂ako ticho pred burkou...

tehulka2011
22. nov 2020

No uz som tu citala asi fakt vsetko

nelca0510
22. nov 2020

Tak bud pokojna. 5 DPO sa ešte ani len duchovia nelovia. Prepac, ale toto už je pomaly v štýle "vstúpil do mňa duch Svätý".

marion30
22. nov 2020

A tak to ja som mala taký pokoj v duši v tehotenstve,ale asi až tak v 2 mesiaci tehotenstva to začalo 🤗👶

evamea
22. nov 2020

Pokoj v duši máš možno preto, že ste si dali "pauzu", či? 🧘‍♀️

dejna_
22. nov 2020

Všetko je možné ja som pri prvom tehotenstve hneď vnimala niekoľko podozrivých veci ale nebol to pokoj skôr som prestala byť nervózna takže môže to byť aj tehotenstvo...naopak pri druhom som bola strašne nervózna a aj to tak dopadlo ...potrat 😓 v 10 TT...ale uZ si pekný čas 11DPO to môže už aj test ukázať .. každopádne držím palce

ajka251
22. nov 2020

@bambulienka25 🤦🤦🤦🤦🤦

h2
22. nov 2020

@evamea Aj ja si myslím, pauzu vo vzťahu ste si dali kvôli niečomu, takže preto teraz ten pokoj.

viikkki
22. nov 2020

Skôr budeš podľa mňa kľudná že máš konečne pokoj od muža.. 😄Ale aj ja som mávala PMS nervozitu a keď som otehotnela bola som úplne kľudná nič ma nerozculilo ani nič úplne v pohode som bola aj som 😅❤️

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
miakey
22. nov 2020

Zaujímavé.. Neviem ti povedať, ci si tehotná, ale moja kamarátka cítila tiez taky pokoj, keď otehotnela. Vravela mi, že bola stále v zhone, nervózna, a ze zrazu len taky pokoj, ešte ani nevedela, ze je tehotná.

ajka251
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Autor odpoveď zmazal
bambulienka25
Autor odpoveď zmazal
bambulienka25
Autor odpoveď zmazal
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
luciannka83
23. nov 2020

Zvlastny pokoj bude tym, ze si sa rozisla s frajwrom a nema ti kto zrat nervy😅 vidis jak malo stacilo ku zvlastnwmu pokoju?

ajka251
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
ajka251
23. nov 2020

@bambulienka25 zase si nahlasovala?nevies prijat kritiku a nazor inych...maj sa

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
nelca0510
23. nov 2020

@ajka251
@bambulienka25 boze dievčatá. Serte na to. Ci to je alebo nie je tehotenstvo sa nedozvieme, autorka, ako v ďalších 90% prípadoch, nenapíše koniec. A ja stále nechápem to večne mazanie komentoc
Prisahambohu, asi by tu mali byť len pozitívne komenty.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
nelca0510
23. nov 2020

@bambulienka25 ani nevrav, aj mne sa koľko komentárov zmazalo. Aj tieto komenty sa netýkajú témy, tak budú vymazane:D alebo nahlasene:D