Zvýšená bazálna teplota po ovulácii a negatívne testy
Ahojte neviem či tu už taká téma je ale nič som nenašla. Ide o to že si už asi 5ty cyklus meriam teplotu a hodnoty boli vždy nízke(36,4-36,6) a vysoké , raz anovulacny cyklus ale tento cyklus je zvláštny po ovulácii stúpla teplota (mala som ju na 10DC) a bola medzi 36,8-37,4 respektíve stále je. Menštruáciu som mala ale iba 1,5 dňa. Krvácanie začalo slabučký splnením jeden deň potom normálne menstruacia ten 1,5 dňa a koniec, celý čas som si merala bazalnu teplotu, pred tým spinenimbklesla na 36,8 a potom na ďalší deň stúpla na 37,4 a o deň na to na 37(to je dnes). Čiže mám teplotu už 18 dni od ovulácie zvýšenú ale robím si testy a všetky sú negatívne, možno na jednom sa mi zdalo že sa tam niečo javí ale ledva viditeľne. Neviem čo si o tom myslieť. Som rok po zamlklom potrate. Mala ste to takto niektorá?Ked bude vysoká teplota aj zajtra asi skočím na gyndu.
Nemáš graf?
@katesocka mám druha fotka je pokračovanie ale keďže dom zaznamenala krvácanie dalo to už ako druhý cyklus
Nemáš graf?
@katesocka ešte ma napadlo že mohla byt posunutá ovulacia aj napriek tej zvýšenej teplote a tým pádom ak by som bola tehotná tak by to asi test ešte nezaznamenal. Neviem som z toho zmätená 😪
@katesocka ešte ma napadlo že mohla byt posunutá ovulacia aj napriek tej zvýšenej teplote a tým pádom ak by som bola tehotná tak by to asi test ešte nezaznamenal. Neviem som z toho zmätená 😪
@luciarasto a graf z minulého cyklu?
@katesocka ten som mala anovulacny
@katesocka a tento je ešte mesiac predtým

Nemáš graf?