icon

Zvýšená bazálna teplota po ovulácii a negatívne testy

luciarasto
2. júl 2025

Ahojte neviem či tu už taká téma je ale nič som nenašla. Ide o to že si už asi 5ty cyklus meriam teplotu a hodnoty boli vždy nízke(36,4-36,6) a vysoké , raz anovulacny cyklus ale tento cyklus je zvláštny po ovulácii stúpla teplota (mala som ju na 10DC) a bola medzi 36,8-37,4 respektíve stále je. Menštruáciu som mala ale iba 1,5 dňa. Krvácanie začalo slabučký splnením jeden deň potom normálne menstruacia ten 1,5 dňa a koniec, celý čas som si merala bazalnu teplotu, pred tým spinenimbklesla na 36,8 a potom na ďalší deň stúpla na 37,4 a o deň na to na 37(to je dnes). Čiže mám teplotu už 18 dni od ovulácie zvýšenú ale robím si testy a všetky sú negatívne, možno na jednom sa mi zdalo že sa tam niečo javí ale ledva viditeľne. Neviem čo si o tom myslieť. Som rok po zamlklom potrate. Mala ste to takto niektorá?Ked bude vysoká teplota aj zajtra asi skočím na gyndu.

katesocka
2. júl 2025

Nemáš graf?

luciarasto
autor
2. júl 2025
@katesocka

Nemáš graf?

@katesocka mám druha fotka je pokračovanie ale keďže dom zaznamenala krvácanie dalo to už ako druhý cyklus

luciarasto
autor
2. júl 2025
@katesocka

Nemáš graf?

@katesocka ešte ma napadlo že mohla byt posunutá ovulacia aj napriek tej zvýšenej teplote a tým pádom ak by som bola tehotná tak by to asi test ešte nezaznamenal. Neviem som z toho zmätená 😪

katesocka
2. júl 2025
@luciarasto

@katesocka ešte ma napadlo že mohla byt posunutá ovulacia aj napriek tej zvýšenej teplote a tým pádom ak by som bola tehotná tak by to asi test ešte nezaznamenal. Neviem som z toho zmätená 😪

@luciarasto a graf z minulého cyklu?

luciarasto
autor
3. júl 2025
@katesocka

@katesocka ten som mala anovulacny

luciarasto
autor
3. júl 2025
@katesocka