icon

Cestovanie do USA s 22-mesačnou dcérkou

sisuliik
13. jún 2022

Ahojte prišla som si sem pre veľa rád spojených s mojím budúcim cestvaním. Idem s dcérkou sama do Ameriky za rodinou a budeme cestovať 16 hodín s jedným prestupom. Je tu nejaká mamička ktorá by mi vedela dať nejaké rady nad zlato? Malá je veľmi živej povahy neobsedí na mieste a boli chvíle kedy sa aj z autosedačky snažila vyvliecť, aby mohla niečo robiť.
Ako ste riešili batožinu? Kočík máme cybex balios s ktorý dúfam, že mi nechajú na letisku a zoberú mi ho až pri boardingu. Pri prestupe mi ho vyberú a zas dajú alebo pojde automaticky do ďalšieho lietadla? Na prestup budem mať len hodinu, čo som aj rada aspoň nebudem musieť dlhé hodiny sedieť na letisku s ňou. Prvý let je z Viedne doobeda takže veľa spánku neočakávam od nej bohužial. Ako ste riešili prebalovanie v lietadle? Všetko ste brali so sebou na záchod? lebo viete ľudia sú všeliaký.. A môžem mať príručnú batožinu aj za malú? Pretože ja ten malý kufor zaplním len jej vecami čo budem potrebovať po ceste. A posledná otázka ako je to s UM a jedlom? Niekde som čítala, že jedlo kludne môžem nabaliť, že mi ho nezoberú a vodu na UM tiež, len to asi budem musieť mať v termoske už zohriate nie?
Bože som sa rozpísala, ale tak snáď mi nejaká dobrá dušička bude vedieť pomôcť. Na cestu sa teším nemám problém s ňou chodiť sama, ale tým, že som tú cestu až absolvovala bez nej tak mám predtým veľký rešpekt ísť sama. ĎAKUJEM!

Strana
z2
sisuliik
autor
14. jún 2022

@miadi v Amsterdame stačí ta hodina? toho som sa bála či to nie je málo

betulinka1
14. jún 2022

@sisuliik cez den nemal sluchadla a v noci ano.

Strana
z2