icon

Chodíte sa kúpať do prírodných jazier?

22. jún 2026

Nemyslím tatranské plesá 🙂

Možno je to zvláštne, ale pri kúpaní v prírodných jazerách mám vždy trochu problém s vlastnou predstavivosťou. 😅

Neustále myslím na to, čo všetko môže byť pod hladinou - ryby, rastliny, bahno... a mám pocit, že sa mi každú chvíľu niečo ošuchne o nohu. 🙈

Pritom viem, že veľa ľudí takéto kúpanie miluje a bazén by za jazero nevymenili.

Máte to podobne, alebo vám prírodná voda vôbec neprekáža? Ako dieťa sme na jazerá chodili. Teraz sa tam nenamočím ani za svet 😅

Strana
z2
anonym_3a24f6
23. jún 2026
@anonym_df09d3

Chodim. Ale kupem sa len v jazerach, kde je tak cista voda, ze vidim na dno. Na Slovensku preto pre mna existuje len jedno take, v ktorom sa okupem. Inak sa kupem najradsej v alpskych jazerach. Sice voda je chladnejsia, ale nevadi mi to, v lete sa rada schladim.

@anonym_df09d3 Ktore je to jazero?

adriana_tanguila13
Odpoveď bola odstránená
anonym_497b21
23. jún 2026

Ja som ako ty. Aj v mori mám rôzne predstavy, ale keďže more mi je vzácne, tak si svoje predstavy zavriem do šuflíčku a kúpem sa. 😀 Ak som sa niekedy nejakou náhodou objavila pri jazere, tak som bola len na nafukovačke, nohy som určite nemala spustené a rukami som "padlovala" ale vo vode boli len trochu, nie hlboko 😂

zuzinabila
23. jún 2026
@zuzana76

@zuzinabila ake jazero to je?

@zuzana76 Walchensee. v Rakusku je zas Faaker See , tyrkysove a teple na kupanie

zuzinabila
23. jún 2026
@anonym_3a24f6

@anonym_df09d3 Ktore je to jazero?

@anonym_3a24f6 tie jazera su naozaj tyrkysove vdaka vapencu

zuzana76
23. jún 2026
@zuzinabila

@zuzana76 Walchensee. v Rakusku je zas Faaker See , tyrkysove a teple na kupanie

@zuzinabila ďakujem

windblue
23. jún 2026

Rastliny, bahno, ryby v pohode...ale odkedy mi po nohe na brehu prešla vretenica a pokracovala do vody, tak viac do jazera nevstupim.

anonym_714755
23. jún 2026

Ano, lebo bazeny sa mi dost hnusia a plavanie milujem.

tilly
24. jún 2026

Do bazénov nechodím, iba doma, more na plávanie nemusím, za to milujem alpské studené priezračné jazerá.
A pocity mám presne ako ty 🤣. Uvažujem, čo všetko tam pláva.

tilly
24. jún 2026
@zuzinabila

Preto chceme tento rok skusit Bavorsko🙂

@zuzinabila wow, nádhera. Zhrniem do plánov tuším 🤣. Tiež by som chcela v lete pozrieť aj za Salzburg. Bavorsko, chiemsee už poznáme, toto vyzerá super.

Strana
z2