Chodíte sa kúpať do prírodných jazier?
Nemyslím tatranské plesá 🙂
Možno je to zvláštne, ale pri kúpaní v prírodných jazerách mám vždy trochu problém s vlastnou predstavivosťou. 😅
Neustále myslím na to, čo všetko môže byť pod hladinou - ryby, rastliny, bahno... a mám pocit, že sa mi každú chvíľu niečo ošuchne o nohu. 🙈
Pritom viem, že veľa ľudí takéto kúpanie miluje a bazén by za jazero nevymenili.
Máte to podobne, alebo vám prírodná voda vôbec neprekáža? Ako dieťa sme na jazerá chodili. Teraz sa tam nenamočím ani za svet 😅
Ja som ako ty. Aj v mori mám rôzne predstavy, ale keďže more mi je vzácne, tak si svoje predstavy zavriem do šuflíčku a kúpem sa. 😀 Ak som sa niekedy nejakou náhodou objavila pri jazere, tak som bola len na nafukovačke, nohy som určite nemala spustené a rukami som "padlovala" ale vo vode boli len trochu, nie hlboko 😂
@zuzinabila ake jazero to je?
@zuzana76 Walchensee. v Rakusku je zas Faaker See , tyrkysove a teple na kupanie
@anonym_df09d3 Ktore je to jazero?
@anonym_3a24f6 tie jazera su naozaj tyrkysove vdaka vapencu
@zuzana76 Walchensee. v Rakusku je zas Faaker See , tyrkysove a teple na kupanie
@zuzinabila ďakujem
Rastliny, bahno, ryby v pohode...ale odkedy mi po nohe na brehu prešla vretenica a pokracovala do vody, tak viac do jazera nevstupim.
Ano, lebo bazeny sa mi dost hnusia a plavanie milujem.
Do bazénov nechodím, iba doma, more na plávanie nemusím, za to milujem alpské studené priezračné jazerá.
A pocity mám presne ako ty 🤣. Uvažujem, čo všetko tam pláva.
Preto chceme tento rok skusit Bavorsko🙂
@zuzinabila wow, nádhera. Zhrniem do plánov tuším 🤣. Tiež by som chcela v lete pozrieť aj za Salzburg. Bavorsko, chiemsee už poznáme, toto vyzerá super.

Chodim. Ale kupem sa len v jazerach, kde je tak cista voda, ze vidim na dno. Na Slovensku preto pre mna existuje len jedno take, v ktorom sa okupem. Inak sa kupem najradsej v alpskych jazerach. Sice voda je chladnejsia, ale nevadi mi to, v lete sa rada schladim.
@anonym_df09d3 Ktore je to jazero?