icon

Koľko krokov denne skutočne nachodíte?

Včera o 17:44

Ahojte,

koľko krokov denne reálne nachodíte? Všade sa píše o 10 000 krokoch, ale zaujíma ma, či je to bežné aj pri práci a rodine.

Sledujete si to vôbec?

Strana
z2
anonym_4499df
Včera o 17:46

@anonym_autor nie

anonym_2b546b
Včera o 17:48

realne popri praci a rodine denne 25-30 tisic, ale chodim rada, do prace mam 5km chodim pesi, poobede z detmi na vychadzku a vecer behat

anonym_c1a15c
Včera o 17:48

@anonym_autor nie, telo má prísť do hrobu zhumpľované.

anonym_758720
Včera o 17:50

Robim v nemocnici, ked som v praci, tak 20 000+, ked som doma, tak mozno 5000.. nemeriam si to nejak

anonym_51d2ae
Včera o 17:52

Približne 20 tis., mam psa, to je môj kondičný tréner

anonym_3ba3eb
Včera o 17:54

Za sedavý spôsob života je považované pod 5000 krokov, nové výskumy hovoria, že štatisticky má benefity pre zdravie už okolo 6000-7000 krokov, pričom s vyšším počtom krokov tie percentá úmrtnosti na srdcovocievne ochorenia neklesajú tak prudko no a či 10000 alebo 20000, tam už v tomto nie je prakticky žiadny rozdiel... ja osobne to mám ako kedy, ale dlhodobý priemer je aktuálne okolo 7000, sú tam dni aj s trojnásobkom, aj s polovicou

anonym_ab2a72
Včera o 18:00

Hodinky nosím iba v praci. Doma ich neznesiem.
Takže takto

anonym_fda8f0
Včera o 18:02

10 tisic vraj nie je spravne cislo, vraj staci 6000 krokov. Dolezite su ine aktivity kde sa aj spaluju kalorie aj zatazuje srdce

anonym_105065
Včera o 18:04

Urobím toľko kolko potrebujem,neratam si ich😅

muchotrafka298
Včera o 18:14

Ja vela chodim pesi aj v praci, takze 10 tisic je nic pre mna. Ale nie je to smerodajne. Kazdy je iny.

martinkatinka
Včera o 18:19

Zvycajne 8000, ak nejdem pesi do prace.

liliputka2131
Včera o 18:28

Teraz mam cez 13tisic to je taky bezny den v praci ,ale cez vikend sa viac motam kade tade takze cez 20tisic stale

terezia74
Včera o 19:09

@anonym_autor 25-30tis

michaela329
Včera o 19:27

@anonym_autor bežne teraz 15-20tisic. Pred rokom, keď som trikrát denne kocikovala, tak 30-35. 10 mávam už okolo obeda, mám dom, malé dieťa, záhradu a rada chodím všade peši.

anonym_aed8c6
Včera o 19:33
@anonym_2b546b

realne popri praci a rodine denne 25-30 tisic, ale chodim rada, do prace mam 5km chodim pesi, poobede z detmi na vychadzku a vecer behat

@anonym_2b546b prepáč ale mne toto vôbec nevychádza, píšeš že s deťmi ešte chodíš na vychádzku, tak asi sú malé.
Ako potom stíhaš deti ráno zaviesť aj do školy, prípadne poobede zo školy keď chodíš 5 km do práce pešo? Veď to je hodina času ráno, hodina poobede, potom ešte vychádzka, ešte behanie. Veď to ti po práci na nič nezostane čas. Kedy sa potom venuješ deťom, domácnosti?

anonym_c525cc
Včera o 19:47
@anonym_aed8c6

@anonym_2b546b prepáč ale mne toto vôbec nevychádza, píšeš že s deťmi ešte chodíš na vychádzku, tak asi sú malé.
Ako potom stíhaš deti ráno zaviesť aj do školy, prípadne poobede zo školy keď chodíš 5 km do práce pešo? Veď to je hodina času ráno, hodina poobede, potom ešte vychádzka, ešte behanie. Veď to ti po práci na nič nezostane čas. Kedy sa potom venuješ deťom, domácnosti?

@anonym_aed8c6 moc sa nad tým nepozastavuj, v týchto témach zvyčajne ženy hádžu také čísla, žeby museli od rána do večera kráčať, aby to nachodili.
Ja kráčam takmer celú pracovnú dobu, okrem prestávky a dokopy možno 1 max 2 hodiny sedenie pri PC, poobede ďalšie kroky doma a večer, keď si sadnem mám okolo tých 15 000 krokov, takže predstavu mám, 30 000 krokov každý jeden pracovný deň akurát tak vo sne alebo s pokazeným krokomerom.

michaela329
Včera o 19:53
@anonym_c525cc

@anonym_aed8c6 moc sa nad tým nepozastavuj, v týchto témach zvyčajne ženy hádžu také čísla, žeby museli od rána do večera kráčať, aby to nachodili.
Ja kráčam takmer celú pracovnú dobu, okrem prestávky a dokopy možno 1 max 2 hodiny sedenie pri PC, poobede ďalšie kroky doma a večer, keď si sadnem mám okolo tých 15 000 krokov, takže predstavu mám, 30 000 krokov každý jeden pracovný deň akurát tak vo sne alebo s pokazeným krokomerom.

@anonym_c525cc ten október bol posledný mesiac, čo mi malý spal dvakrát denne, druhý obrázok je dnes, ale poobedie tu lialo a neboli sme vonku...

marca12
Včera o 20:03

@anonym_autor Niekedy ledva 8 000 a niekedy aj 30 000 a viac.

0silvia0
Včera o 20:29

Ja priblizne takto

anonym_78f2b5
Včera o 20:46

@anonym_autor
Zavidim, dva roky do zadu moje cisla, chemo a neuropatia som rada ked sa mi podari o palici 5000

anonym_0afaf3
Včera o 21:02

Ja neverím ani jednej čo tu píše, že DENNE nachodí 25-30 tisíc krokov. Áno stane sa aj mne … sem-tam. Veď to ani časovo popri práci niečo také nevychádza. Alebo potom si počítajú kroky ešte aj cestou na WC … Ja chodím do práce pešo, v práci sedím, a držím sa cez týždeň okolo 10. Cez víkend keď oddychujem ani 5. Priemer za min rok mám 7500.

katesocka
Včera o 21:39

Mám sedavú prácu, najviac sa nachodím cestou z roboty na vlak a potom keď idem pre syna do školy. V tie dni prejdem 9000-11000 krokov. Dnes sa mi prvý krát stalo, že mi hodiny ukázali 13000. Tie dni, keď som doma je to podstatne menej, síce v poslednej dobe mám aspoň tých 3000 krokov, ale sú dni, keď nemám ani toľko 😅

anonym_2b1fdd
Včera o 22:09
@anonym_0afaf3

Ja neverím ani jednej čo tu píše, že DENNE nachodí 25-30 tisíc krokov. Áno stane sa aj mne … sem-tam. Veď to ani časovo popri práci niečo také nevychádza. Alebo potom si počítajú kroky ešte aj cestou na WC … Ja chodím do práce pešo, v práci sedím, a držím sa cez týždeň okolo 10. Cez víkend keď oddychujem ani 5. Priemer za min rok mám 7500.

@anonym_0afaf3 No takto...denne, teda ak mám zmenu, som v práci od 8:00 - 20:00, to je štandard, kedy "hádžem a balím" nákupy lenivých hníd do vozíka, potom nablokujem a následne zabalím do tašiek. Je to cca 40 000 krokov. Skús si obehnúť prevádzku, cez každú uličku asi 60 x a pritom vyzbierať 40 položiek ku jednému nákupu, ty chytraňa, dpc☹

anonym_c9a08b
Včera o 22:28
@anonym_2b546b

@anonym_2b546b Klobúk dole! Ja keď popri práci a deťoch prejdem 25 000 krokov, zobudím sa celá spotená z toho sna a idem radšej rýchlo dopiť kávu, kým mi nevychladne. 😀
Krásna rozprávka, ale skús si tie hodinky zajtra preložiť z pravačky na ľavú. Lebo mám podozrenie, že ti 15 000 krokov naskočí len pri tom, ako pri varení intenzívne miešaš polievku a nadávaš na rozhádzané hračky. 😉
Čísla super, ale časovo to nevychádza ani keby si tie deti nosila do školy v bežeckom batohu na chrbte. Alebo sú deti už dospelé a namiesto varenia žijete na donáške, že? Inak mi to nevychádza ani s kalkulačkou v ruke. 🤷‍♀️

anonym_2b546b
Dnes o 03:53
@anonym_c9a08b

@anonym_2b546b Klobúk dole! Ja keď popri práci a deťoch prejdem 25 000 krokov, zobudím sa celá spotená z toho sna a idem radšej rýchlo dopiť kávu, kým mi nevychladne. 😀
Krásna rozprávka, ale skús si tie hodinky zajtra preložiť z pravačky na ľavú. Lebo mám podozrenie, že ti 15 000 krokov naskočí len pri tom, ako pri varení intenzívne miešaš polievku a nadávaš na rozhádzané hračky. 😉
Čísla super, ale časovo to nevychádza ani keby si tie deti nosila do školy v bežeckom batohu na chrbte. Alebo sú deti už dospelé a namiesto varenia žijete na donáške, že? Inak mi to nevychádza ani s kalkulačkou v ruke. 🤷‍♀️

@anonym_c9a08b to ze ty robis ktoky intenzivnym miesanim polievky neznamena ze vsetci, takze neposudzuj podla seba prosim a zozen si lepsiu kalkulacku

anonym_11c505
Dnes o 05:37
@anonym_2b1fdd

@anonym_0afaf3 No takto...denne, teda ak mám zmenu, som v práci od 8:00 - 20:00, to je štandard, kedy "hádžem a balím" nákupy lenivých hníd do vozíka, potom nablokujem a následne zabalím do tašiek. Je to cca 40 000 krokov. Skús si obehnúť prevádzku, cez každú uličku asi 60 x a pritom vyzbierať 40 položiek ku jednému nákupu, ty chytraňa, dpc☹

@anonym_2b1fdd no a bez tych "hnid" by si nemala robotu. Vsak si sadni za kasu a blokuj.

biba_18
Dnes o 05:37

nesledujem to. ale hýbem sa. kroky pre mňa nie sú dôležité…

anonym_4fc34b
Dnes o 05:49
@anonym_0afaf3

@anonym_0afaf3 nez som otehotnela a isla na matersku mi bezne vyslo okolo 8K len v praci a to chodim autom a robim v korporate. Popri tom som behavala, bezne som mala vecer 20K krokov.

michaela329
Dnes o 06:02
@anonym_0afaf3

@anonym_0afaf3 vezmi kočík a denne trikrát po hodine a hodine a pol kráčaj, budeš mať tiež. Sedením na gauči to žiadna nenachodila, ani varením polievky- lebo niektoré behávame a máme dobré hodiny. V práci si nesadnem od pol dvanástej do pol piatej, lebo s 26 deťmi sa sedieť tiež moc nedá. Je jednoducho práca a práca, ak neveríš, skús trochu zdvihnúť zadok a zistíš.

simona92101
Dnes o 06:43

@anonym_autor ja som na materskej so synom,plus 2 dalsie deti v instituciach.rano peso do skoly a skolky,pridem domov,so synom rychlo uvarim (na 2-3 dni),pustim vysavac,dam prat,a ideme von.syn je velmi aktivne dieta,cize sme aj 2h vonku.kym spi cez obed,upratujem atd.a poobede opat peso pre starsie deti.potom este po zahrade pobehame.ked sa zadari,stiham ist vecer na kratky beh.cize denne tak 15-18000 krokov.pri 3 detoch nemam cas sediet.manzel ma sedave zamestnanie,ale v dni ked chodi behat dlhe trasy po praci,tak nabeha aj 20000 krokov.

Strana
z2