Ktorý proteín je najchutnejší?
Ahojte aký proteín si dávate? Ja som začiatočník, kúpila som si neochuteny, ale nechutí mi, chcela som zdravšiu variantu, ale nedávam to😅 Poprosím značku aj príchuť, ďakujem.
@negymama no ja mam aj vysoky tlak, ale s oblickami som problem nemala ani predtym v tehotenstve, napriek tlaku. Len ja nie som schopna dat ani 70g tych bielkovin, vazim aktualne +- 70 kg. Absolutne mi nejdu dole krkom tie tvarohy, skyry a jogurty, teraz uz duplom nie. A iba sacharidy mi idu na chut, no len z tych ani dieta nema tolko vyzivy, len priberiem zvytocne, aj tak mam uz vela 🫣. Chcela som chudnut a do toho namiesto ocakavanej menopauzy prekvapko 😅🫣.
Tak ten 1g na 1 kg vahy je ok, nie?
@anonym_cd8883 a keby si skusila nahradit 1 jedlo (napr. ranajky) diet shake ? Ja uzivam Ten s L-karnitinom (co je dobre aj na cievy). A vydrzis 3 hodiny nejest. (fit4You - maju rozne prichute) Ak mas stale velku chut na sladke tak si dokup v lekarni alebo cez net Chrom a ten si daj tak 45 minut po obede (samozrejme medzitym ani potom ziadne sladke. To by mohlo troska odburat tu chut na sladke.
@anonym_autor a odkiaľ si ak sa smiem spýtať?
@viktoriaandrascik Malacky
@anonym_autor kupujem si gymbeam jahodový a čistý
veď keďvaríš sebe, ar aj deťom to isté, len im nedávaj také veľké množstvo 😀 pripravuj si dopredu aj na dva tri dni 😁 také francúzske zemiaky s mletým mäsom mám bežne aj na 3 dni 😂 to isté aj fašírky z rúry 😀
@miselka257 predvčerom sme mali napr. fasirky, ale tá moja porcia mi vyšla cca 14g, čo je žalostne malo 😅 Dne sme.mali karfiol zapekaný takže skoro nič čo sa týka obedu a dnes som robila na zajtra guláš, ale to neviem ako si vypočítam podiel bielkovín 🥵😅 Ale veľa toho.nebude keďže tam je aj stava so zeleninou 🫨 Vždy varím niečo a podľa toho si vypočítam koľko som prijala bielkovín, keď máme rybu samozrejme je tam.toho.viac...
@miselka257 predvčerom sme mali napr. fasirky, ale tá moja porcia mi vyšla cca 14g, čo je žalostne malo 😅 Dne sme.mali karfiol zapekaný takže skoro nič čo sa týka obedu a dnes som robila na zajtra guláš, ale to neviem ako si vypočítam podiel bielkovín 🥵😅 Ale veľa toho.nebude keďže tam je aj stava so zeleninou 🫨 Vždy varím niečo a podľa toho si vypočítam koľko som prijala bielkovín, keď máme rybu samozrejme je tam.toho.viac...
@anonym_autor používaj kalorické tabuľky 😀 a zapekaná zelenina, nooo tam nemáš nič moc bielkovín 😁 ako to, že ti vyšli fašírky na len 14g? 😮 detskú porciu si zjedla? 😂
Ja len clear protein. Inak, na vilgain si vieš objednať aj len vzorky a uvidíš, čo ti bude chutiť
@a0 z biotechnológie zvyknú mať hnačky, aspoň nám sa zákazníci sťažovali naň..
@popcorn2myska nemala som taký problém, ale kupovala som z BioTech len hovädzí a nepijem žiadny proteín denne, len v tréningové dni 🙂
@anonym_autor používaj kalorické tabuľky 😀 a zapekaná zelenina, nooo tam nemáš nič moc bielkovín 😁 ako to, že ti vyšli fašírky na len 14g? 😮 detskú porciu si zjedla? 😂
@miselka257 áno veru nebola som vôbec hladná 🥵😂
@anonym_bc42fe ďakujem, Gym Beam mám aj ja, ale ten neochuteny, neviem ako iné (môj prvý )ale super sa rozpúšťa
@anonym_autor
Ten neochutený kupujem aj ja a som rada,že som ho vybrala.Z ochutených som skúsila len vzorky a ledva dom ich dopila.Sú tam sladidlá a nech to akokoľvek ochutia tak to je cítiť.Mňa z toho sladila bolel žalúdok,nebolo mi to príjemné.Aj na jazyku a v hrdle som cítila to sladilo a to nieje nič pre mňa.Skús najprv vzorky a tak sa rozhodni.
@miselka257 áno veru nebola som vôbec hladná 🥵😂
@anonym_autor len zo srandy so si nahodila do tabuliek fašírky, veď porcia 200g v surovom stave ti dá 34g bielkovín 😀 treba sa naučiť viac jesť a pôjde to aj samo 😁
@anonym_autor len zo srandy so si nahodila do tabuliek fašírky, veď porcia 200g v surovom stave ti dá 34g bielkovín 😀 treba sa naučiť viac jesť a pôjde to aj samo 😁
@miselka257 ja som dala koľko g bielkovín na fašírka a mne to ukázalo tuším 15g na 100g a ja som fakt ako 100g nezjedla. Ale nejem stále tak málo, ale som po chorobe a mám stiahnutý žalúdok 😅
@miselka257 ja som dala koľko g bielkovín na fašírka a mne to ukázalo tuším 15g na 100g a ja som fakt ako 100g nezjedla. Ale nejem stále tak málo, ale som po chorobe a mám stiahnutý žalúdok 😅
@anonym_autor zadaj si radšej svoj recept na fašírky (neviem čo tam dávaš)- ja mleté mäso, ideálne hovädzie, vajce, ovsené vlčoky miesto strúhanky a koreniny 😀 a už len vytvarovať a šup do rúry bez oleja na pečiaci papier 😁
jasné, že po chorobe je stiahnutejší žalúdok, postupne to pôjde 😁
@miselka257 nestíham si každý deň robiť sama pre seba mäso, varím pre rodinu, mám dve deti a ťažko sa mi pripravujú tie jedlá proteínové, dávam si čo stíham, ale nepokryje mi to celé množstvo, ktoré potrebujem.
@anonym_autor ja mam napriklad rada kremove fazule-spravis si na cesnaku a salotke, smoked paprike a soli, pridas trochu pretlaku a smotany a parmezan. Namacas si v tom potom v tom tortilu alebo chlebik alebo len tak ciste, jotove za 5 minut a mega dobre
@anonym_autor ja mam napriklad rada kremove fazule-spravis si na cesnaku a salotke, smoked paprike a soli, pridas trochu pretlaku a smotany a parmezan. Namacas si v tom potom v tom tortilu alebo chlebik alebo len tak ciste, jotove za 5 minut a mega dobre
@majlo1234 vyskúšam ďakujem 👍
jednoznačne tento, nie umelá chuť, sladký akurát, príjemne hustý a ovsenú kašu spraví krémovou
https://www.bodyworld.eu/sk/sk/bodyworld-quantu...

ten z DK- ky ako pise @anonym_2389f2 je velmi dobry chutovo. Ja sa snazim schudnut tak som si kupila dietshake (protein s L-karnitinom) od Fit4You. Tiez su chutovo fajn.