icon

Skúsila niektorá z vás EMS tréning? Skúsenosti a pocity

glamorous55
4. aug 2026

Ahojte baby, skúsila niektorá z vás tento tréning? Aké sú vaše pocity z toho? Ďakujem

romanovic
Včera o 19:01

@glamorous55 mna na to namotala kamoska asi pred 2 rokmi, kupila som si 10 vstupov. Po 1. navsteve som mala svalovku, potom uz vobec. Ziadne zlepsenie, myslim tonus svalov, ubytok cm, atd. nenastal.
Kamoska chodi stale, ma pocit, ze nieco robi so sebou, ale realne ziadnu zmeni nevidno. Vobec nic.
Za mna su to vyhodene peniaze.

glamorous55
autor
Včera o 19:13
@romanovic

@glamorous55 mna na to namotala kamoska asi pred 2 rokmi, kupila som si 10 vstupov. Po 1. navsteve som mala svalovku, potom uz vobec. Ziadne zlepsenie, myslim tonus svalov, ubytok cm, atd. nenastal.
Kamoska chodi stale, ma pocit, ze nieco robi so sebou, ale realne ziadnu zmeni nevidno. Vobec nic.
Za mna su to vyhodene peniaze.

@romanovic Dakujem za odpoved.. Ja mam termin buduci tyzden, chcem sa spytat ako je to s oblecenim? Vobec neviem co si obliect.. a ako prebiehalo samotne cvicenie? Dakujem za odpoved.

michaela329
Včera o 19:18

Veľa rokov dozadu som to testovala vo fitku 😀 Ale ja som nejak extra z toho nadšená nebola, jednoducho si radšej zamakam. Vezmi si tenké bavlnené legíny a tričko na telo. Prídeš, navlecies sa do obleku,.pripoja na stroj a potom cvičíš nejakú zostavu - klasické cviky, ale s tým odporom cez oblek. Nič hrozné, neboj sa.

glamorous55
autor
Včera o 19:19

Dakujem za odpoved.. ;) Snad prezijem 😀