icon

Aké máte koníčky?

4. okt 2025

Ahojte aké máte koníčky? Deti mi už odrastaju času je akosi viac a ja sa vôbec neviem nájsť. Čítam knihy lustim Krížovky skladám puzzle no čo si budeme. Typický introvert. 🤦‍♀️ Rada by som skúsila niečo nové

Strana
z2
hederamonstera
4. okt 2025

Ja malujem a robim aj diamantove malovanie a citam. Tieto tri veci striedam. Potom ma este bavi skusat nove recepty a rozsirovat si nasu domacu kucharku. Ako velke mas deti? Ze kedy sa dockam toho viac casu😆

dskjhfdlkdjhl
4. okt 2025

@anonym_autor Ja som sa ani pri malych detoch svojich konickov nastastie nemusela vzdat, tak sijem, strikujem, chodime cela rodina na turistiku, venujem sa zahrade, rada peciem a samozrejme, kedze ma moja praca bavi, tak to je tiez jeden z celozivotnych konickov.

goodidea
4. okt 2025

@anonym_autor cvičím, behám, turistika a práca okolo domu mi zaberie tiež dosť času podľa sezóny

rozculena
4. okt 2025

postupne,ako to prichádzalo a odchádzalo
knihy,šitie,štrikovanie,pes,fotografovanie,výroba bižutérie,výroba kozmetiky a mydiel,výroba sviečok,balkón-pestovanie kvetov,krmenie vtákov......internet😂
pečenie,varenie,práca okolo domácnosti...nepovažujem za koníček

sissy27
4. okt 2025

@anonym_autor sport, cestovanie, sem tam kniha alebo film, a snazim sa ucit dalsi cudzi jazyk ale ide to tazko 😅

goodidea
4. okt 2025
@rozculena

postupne,ako to prichádzalo a odchádzalo
knihy,šitie,štrikovanie,pes,fotografovanie,výroba bižutérie,výroba kozmetiky a mydiel,výroba sviečok,balkón-pestovanie kvetov,krmenie vtákov......internet😂
pečenie,varenie,práca okolo domácnosti...nepovažujem za koníček

@rozculena máš toho veľa preto si taká rozčulená

biba_18
4. okt 2025

učím sa jazyky, športujem, čítam, počúvam hudbu, pozerám filmy, šijem, chodím na turistiku, lyžujem. keď som mala zviera tak zviera… 🤷‍♀️ mám toho veľa…

zuzanita1609
4. okt 2025

Kone,psy,bike,šach,krajčírina,(chytilo ma varenie),zabudla som akosi na maľbu (rozmýšľam prerobiť ateliér na pestovanie cudzokrajných rastlín) 😅.

rozculena
4. okt 2025
@goodidea

@rozculena máš toho veľa preto si taká rozčulená

@goodidea no ty asi nevieš čítať...píšem,že ako postupne to prichádzalo a odchádzalo,to sú moje koníčky za celý môj život,nikde nepíšem,že to robím všetko naraz

goodidea
4. okt 2025
@rozculena

@goodidea no ty asi nevieš čítať...píšem,že ako postupne to prichádzalo a odchádzalo,to sú moje koníčky za celý môj život,nikde nepíšem,že to robím všetko naraz

@rozculena mne sa strašne páči tvoj nick

majlo1234
4. okt 2025

Ja mam rads turistiku a celkovo pobyt vonku-bicykel, korcule-to su vsetko veci, co su super osamote. Teraz to bohuzial absolvujem aj s detmi🤣

martinkatinka
4. okt 2025

Knihy, zahradka na balkone, sitie, handmade..

mimikarol
4. okt 2025

Knihy ♥️ Istý čas som mala možnosť pracovať v knižnici. To bol pre mňa raj na zemi

ivik4
4. okt 2025

Ja chodim do fitka, rada nakupujem a pravidelne si chodim sadnut s kamoskami niekam na kavu ci dobre jedlo. Milujem varenie takze stale skusam nove recepty a aj cestovanie.Ked je viac casu tak pozeram dokumenty na netflixe

danica2711
4. okt 2025

šport (viacero druhov), športové prenosy v TV, knihy, maľovanie a iné tvorivé činnosti (také všelijaké handmade vecičky), stretnutia a rôzne aktivity s kamarátmi (začali sme napr. chodiť na pub-kvízy), rada varím

zuzanockamt
4. okt 2025

@anonym_autor Času mám žalostne málo popri náročnej práci, deťoch a domácnostiach. No snažím sa vzdelávať a veľa študovať (školenia, webináre), lebo len to, čo máme v hlave si odnesieme. A popri fyzickej práci počúvam hodnotné podcasty - ďalšie vzdelávanie.

eva_176
4. okt 2025

podla rocneho obdobia a pocasia - na jar a jesen turistika a spolocne sportovanie vonku na skolskom dvore s rodinou, v lete bazen, vylety, v zime citanie, strikovanie, diamantove malovanie ... Hadanie sa s detmi kvoli uceniu, upratovaniu, hygiene sa tiez rata ako konicek? 😅 to mi asi zaberie denne najviac volneho casu :D

anonym_b37f3a
4. okt 2025

Ja nemám na nič čas 🙈🤣 pomoc. Kedysi som háčkovala, vyšívala, šila, plietla, bicyklovala, korčuľovala, chodila do kina, divadla.
Už sa teším, kedy sa deti udomácnia v škôlke a dúfam, že na jar už budem môcť zase aktívne bicyklovať.

anonym_041fb3
4. okt 2025

Čo tak zapnúť telku a pozerať niečo iné, než ten slovenský odpad? Teraz je na Apple TV+ seriál Severance, zatiaľ 2 série (ak máš rada sci-fi trilery). Najlepší seriál za posledných pár rokov.
Moje koníčky: filmy/seriály, knihy, videohry, cyklistika

lauriik
4. okt 2025

Moje hobby su bicykel, knizky, zahrada, izbove rastliny, klavir, pecenie, stolne hry, gastroturistika.

anonym_99b126
4. okt 2025

@anonym_autor Ja koníčky popri práci a starostlivosti o rodinu nestiham. Ale chodíme často cez voľno na výlety, turistiky a keď máme dlhšie voľno cestovanie to je môj najväčší koníček. A počas pracovného týždňa nestiham nič, max seriály a sem tam všetci spolu filmy.Hlavne v zime.

levantinka
5. okt 2025

Tak okrem tvorenia, kreslenia, malovania co je moje naj, tak taka klasika ze knihy, pocuvat hudbu, priroda, cestovanie, zahradkarcenie a och milujem varit lebo okrem svojich receptov varim prevazne indicke a arabske jedla,. A take mozno neklasicke ze rada hladam mineraly alebo skameneliny. Bushcraft 💚🌲Dalej milujem chodit na adrenalinove kolotoce do zabavnych parkov 😂 (nevyslo mi byt pilot stihacky 😅 detsky sen, tak si to takto ,vynahradzujem,).

havlicka11
5. okt 2025

Pixel Art vyfarbujem, kamienkujem, citam, hackujem, strikujem, vysivam, sijem, peciem. Rozna kreativna cinnost a vyrabanie 😁 vymenim sa kludne s tebou, mne ten volny cas akosi stale chyba a cinnosti, ktore by som chcela skusit je vela 🤷

anonym_d2a797
5. okt 2025

Ja mám koníčky čítanie,knihy,záhrada,kvetiny,turistika,byciklovanie, pečenie, všetko robím spolu s deťmi v rámci možností.
Keď budem na dôchodku hádam bude čas aj na pozeranie seriálov a na leštenie krížoviek.

maya_hi
5. okt 2025

@anonym_autor mať tvoj čas a moje záľuby 😁 Keby ho bolo viac tak šijem, háčkujem, čítam, pletiem, viac športujem, chodím do fitka, premyslenejšie si varím, viac študujem ako študujem 😁 jedno ledva dokončim a už rozmýšľam nad ďalším... Ešte jeden život by to chcelo, čo by som všetko chcela vyakúšať

sasesoe
5. okt 2025

Toastmasters. A to som tiez introvert. Odporucam

anonym_565be4
5. okt 2025

Turistika, bike, plánovanie výletov, akýkoľvek pobyt vonku, kniha, film a určite časom snáď aj pes.

anonym_0719e2
6. okt 2025

Zostavovanie rodinného rodokmeňa. Odporúčam, prudko návykové, iné koníčky potom človek ani nepotrebuje 🙂

lebandulka7
6. okt 2025

@anonym_autor neviem koľko máte rokov tak dám nejaké návrhy 🙂
Naučiť sa hrať na hudobný nástroj
Skúsiť napísať vlastnú knihu
Písať básne
Vzdelávať sa v témach čo vás zaujímajú
Maľovať rôznymi spôsobmi
Hand made výrobky
Dobrovoľníctvo
Prechádzky

trisha_r
6. okt 2025

@anonym_autor žiadne 😂😂😂 introvert. Čítam, pozerám filmy , ešte keď tak cvičím. Ak som doma, som so psom. Dosť smutný život 😂

Strana
z2