icon

Ako vediete vaše deti k športu?

Dnes o 18:33

od tých najmenších až po tínedžerov.... a maju na ukor sportu horsie znamky alebo nie

anonym_f936ba
•
Dnes o 18:45

No niekedy má horšiu známku, ale potom si to opraví

anonym_31ba65
•
Dnes o 18:45

Od malička och bravam so sebou na športy, keď idem behať (buď bežia alebo sú na bicykli), od mala mali rôzne pohybovky, chodíme na bicykel, rekreačne tenis, squash, tanec, yoga. Jedno dieťa pláva, druhé hrá hokej. Nedovolila by som, aby mali blbé známky, kvôli športu. Obe deti sú poučené, že stačí jeden horší úraz a so športom môžu skončiť, takže škola je prvoradá, aj keby mali vynechať 2-3 tréningy, kvôli učeniu.

anonym_9cbbb8
•
Dnes o 19:44

Športujem s nimi.

anonym_135f0a
•
Dnes o 19:47

Ja cely zivot sportujem, chodila som aj na sportove gymnazium kde sme treningy mali 8x do tyzdna cez vikendy preteky a zmaturovala som s vyznamenanim ale mala som aj spoluziakov, co ledva preliezli rocnikmi. Takze je to aj o sikovnosti dietata a o tom ako mu rodicia pomozu zariadit cas. Urcite sport sam o sebe dobrym znamkam nebude branit.

katarinaba
•
Dnes o 20:13

Najszarsoeho sme dali na sport, zapacilo sa mu, neskor chodil aj na osemrocne sportove gymnazium. K nemu sa takmer doslova na zinenku narodil stredny syn - ten na turnajoch vyrastal, tak ked dosiahol vek, zacal trenovat tiez. Zacal chodit na ZS sportovu, teraz pokracuje na strednej sportovej. Pred niekolkymi rokmi sa rozhodol pre zmenu sportu. Najmensi sice tolko casu na zinenke nestravil, ale tiez ho to chytilo, tento rok zacal ZS sportovu, pribudol ranny trening. Chodime na sutaze, zatial ho to bavi a mam aj dojem, ze zacina aj chciet napredovat. Zapalil sa pre ten sport.
Znamky - najstarsi zmaturoval na jednotky a jednu dvojku, dostal sa na pravo. Stredny - maturuje buduci rok a zatial ma jednotky, dvojky, a mal dve trojky. Najmensi mal zatial dvojky a jednotky. Pocas roka sa stane aj zla znamka, ale to je z lajdackosti, nie kvoli sportu. Potom si to opravia a ide sa dalej. Rozhodne skolu nezanedbavaju, to by som nedovolila.

anonym_304ff2
•
Dnes o 20:16

Vychovne rady od bezdetnej:

- daj dietatu na vyber, ci chce chodit na basketbal alebo do kostola... Nech si samo vyberie.
- vysku vreckoveho upravuj podla poctu krokov, alebo odbehnutych kilometrov, ktore v mesiaci urobi
- zapni doma wifi az po tom, ako vezme psa aspoň na hodinku von, vyvencit. Ak psa nemate, posluzi aj surodenec ci stary rodic

anonym_667a0c
•
Dnes o 20:34
@anonym_304ff2

Vychovne rady od bezdetnej:

- daj dietatu na vyber, ci chce chodit na basketbal alebo do kostola... Nech si samo vyberie.
- vysku vreckoveho upravuj podla poctu krokov, alebo odbehnutych kilometrov, ktore v mesiaci urobi
- zapni doma wifi az po tom, ako vezme psa aspoň na hodinku von, vyvencit. Ak psa nemate, posluzi aj surodenec ci stary rodic

@anonym_304ff2 toto akože malo platiť univerzálne pre vsetky deti? Moja by si vybrala kostol. Neodbehla by ani kilometer, je oslobodená od TV, a vyvenčiť môjho otca alkoholika, čo si sa s koňom zrazila? 🤣

verus_16
•
Dnes o 20:47

Zacalo to bejbyplavanim, potom plaveckym kurzom, karate a ked sa naucila povedat si svoj nazor,
tak ma zastavila, ze ona chce hrat na husle. Respektujem a sportove kruzky sa zmenili za ZUŠ.

anonym_304ff2
•
Dnes o 20:56
@anonym_667a0c

@anonym_304ff2 toto akože malo platiť univerzálne pre vsetky deti? Moja by si vybrala kostol. Neodbehla by ani kilometer, je oslobodená od TV, a vyvenčiť môjho otca alkoholika, čo si sa s koňom zrazila? 🤣

@anonym_667a0c Este je tu moznost rozhybat deti aj osvedcenym olschoolovym sposobom - nahanat ich po miestnosti s varechou alebo opaskom v ruke... 😁