icon

Cherek rukávniky na plávanie pre začiatočníkov

lennkka17
23. júl 2015

Ahojte.chcem sa opýtat aké mate skusenosti s tymito rukavnikmi? mam 1,5 ročneho chlapceka. bude vediet s tym plavat? kde sa to da kupit? pripadne ak mate niekto kto uz nepotrebujete napiste mi IP 🙂

alesta
25. jún 2018

@martuska2 treba skusa, nasa tiez najprv nechcela a potom, ked to pochopila, sama si ich nasadzovala, na 1. krat nehadzte flintu do zita 😉

martuska2
25. jún 2018

@jankkas xobry nie..budem skusat a na ceste druhe babo tak urcite pockam a potom sa ich zbavim.

minka2206
26. jún 2018

@tdominika modré? Fuha, mali iba zelené a červené...

tdominika
27. jún 2018

Tak je to taká tyrkysová 🙂 modro zelená :D

butterfly22
2. júl 2018

kupim tie cervene, ak niekto posuva

tdominika
13. júl 2018

Cherek rukavniky tie zelené niekto na predaj???kúpim....

kozarica
14. júl 2018

Ahojte, predavam cerveno-zlte rukavniky, bohuzial na jednej je malilinka dierocka,a sfukava sa, ale daju sa pouzivat, treba len po pol hodke dofukat trosku...takto sme fungovali...😉 popr. ak by mal niekto zaujem o jeden rukavnik...cena 10,- eur

aaalena
16. júl 2018

@kozarica Este je to aktuálne? Máte na predaj jeden zlto červeny rukavnik?

kozarica
17. júl 2018

@aaalena ahoj, už sa predali, ďakujem.

monikas2212
30. júl 2018

Mám záujem o červené rukávnik nepredáva niekto?

kat13s
24. aug 2018

Dobrý deň, mám záujem o červené rukavniky. Ak by niekto posúval za susedsku cenu, kúpila by som. Ďakujeme.

michaela187
30. aug 2018

Dobrý deň, mala by som záujen o zelene rukavniky. Ak ma niekto voľné na predaj napíšte mi. Ďakujem

mirkakolozsy
8. dec 2018

Mamičky náhodou zelené na predaj? Ďakujem

mazko
30. dec 2018

@mirkakolozsy mam zelene na predaj

klarissa25
26. feb 2019

Ktoré rukavniky odporučate pre 2,5 ročné dieta ? Nemá skusenosti s vodou veľmi...

brezulka
2. mar 2019

Kúpim zelene nepredáva niekto? Ďakujem

butterfly22
3. mar 2019

@klarissa25 odporucam zelene... ja som chcela vlani 4 rocnej dcerke uz cervene objednat, omylom nam poslali zelene.. a velmi som sa tesila, lebo som videla, ze este potrebovala vacsiu istotu vo vodicke

hugosik
24. mar 2019

Tiež, mám záujem o zelené. Máte niekto na predaj? Ďakujem

miskamilka
Autor odpoveď zmazal
syja19
8. jún 2019

Nemá niekto zelene na predaj?

luisa17
10. jún 2019

Mam tiez zaujem o zelene rukavniky,neposuva niekto?

biela_sova
11. jún 2019

Ahojte, mozem sa poradit? Mame zaciatocnicke zelene kolieska, maly ma cerstvych 8 mesiacov. Je dost silny, sam stvornozkuje, hupe na na styroch nozickach, sedi v sikmom sede a stvera sa po velkych hrackach. Ma 75cm, je to kus chlapa 🙂 Dnes som mu skusila nafukat kolieska na ruckach, no stale sa prevazoval dopredu s tvarickou vo vode, tak som mu ich zlozila. Je este na ne nezrely, alebo som spravila nieco zle ja? Dakujem za radu 🙂

alesta
11. jún 2019

@biela_sova este je malicky, rukavy dieta udrzia nad vodou, ale dieta uz musi nieco "robit", kopkat, ruckami clapkat, moja zacala ako 1,5 rocna a maly az ako 2,5 rocny. na nete su aj videa, ukazuju priamo na detoch ako plavaju, dvihaju im bradu.... skuste pohladat....

biela_sova
11. jún 2019

@alesta Dakujem velmi pekne za odpoved, videa som videla, ked tamnspomenuli, ze chlapcek ma 8 monaten, hned som to chcela vyskusat aj na naaom. Nevadi, pockame teda, zatial sa najradsej chvachta tak, ze ho drzim pod pazuskami a on kopka a clapka ruckami. Som rada, ze ich uz mame v zasobe aspon 🙂

mirkazdenko
11. jún 2019

Predava este niekto rukavniky? Kupim zelene,popr.aj cervene

erikalm
21. jún 2019

Dobrý deň.Ak by niekto posúval zelené rukávniky, tak by som mala záujem.Ďakujem veľmi pekne 🙂

cuttina
26. jún 2019

posuniem jedno cervene, ak niekto potrebuje k druhemu

ivka2711
29. jún 2019

Ahojte, ak niektorá predávate, kúpila by som rada zelené. Vďaka 🙂

lenkaleas
1. júl 2019

@lennkka17 ahojte, kúpim červené 😉 Ak máte niekto na predaj, napíšte mi prosím 🙂