Chlapec chodí na balet. Čo prvé vás napadne?
Baby, co vás prvé napadne, ked sa povie, ze chlapec chodí na balet?
Že chce mať peniaze bez toho, aby musel sedieť dakde zahrabany v montérkach. Užije si život a uvidí kus sveta …
Ze musi mat mat na to talent...moji su totiz tanecne dreva 🤣🤷♀️
Billy elliot🥰
Že je frajer 💪
Ze bude druhý Harapes👍
@maminkadeticiek nevies nahodou nazov zoho filmu? Vdaka
Billy Elliot ❤️
@kulumulu123 uz to tu odznelo vela krat - Billy Elliot
Že ho to baví...
Že gratulujem rodičom napriek predsudkom dajú syna tam kde on chce a tam kde to jeho bavi 🙂
Jean Claude van Damme pôvodne baletil, potom až pricuchol k bojovým športom, niekde som čítala jeho výrok, že kto zvládne balet, zvládne akykoľvek sport
S manzelom sme chceli dat syna na balet a nevzali ho, ze chlapca nevezmu....:(
Obdivujem, krásne rozhodnutie,nech v tom zotrvá co najdlhšie,je to drina😊
Mne napdne len tolko ze je super ked deti vedia co chcu. A je jedno ze to je balet chlapca (ci ako u nas ladovy hokej u dievcata). A tiez sme si vypoculi svoje ked 5 rocna slecna, kucerava princezna zacala brazdit v komplet vystroji ladovu plochu 🤪
Ale zvykli si vsetci a po case to prestala byt zaujimava tema rozhovorov, ze preco dievca a hokej.
A mala sa tiez vynajde, ked sa jej pytaju ze preco radsej netancuje, tak odpovie ze ona tancuje s hokejkou na lade 😂
A inac syn bol v 4 triede na skolskom vylete na tyzden a vratil sa ze z vedlajsej triedy je jeden chlqpec ktory tancuje. Ze sa mu ibcas chalani smiali v skole, ale ze ked ho na vylete videli na diskoteke tancovat tak akurat tak zavideli vsetci do jedneho lebo vsetky dievcatalen okolo neho sa tocili 😅😅😅
@btus to by 90% chlapcov nemohlo hrat futbal, robit bojove sporty a pod. Kazdy sport nesie rizika aj taka gymnastika v podobe znicenych kolien a zlomenin. Syn je hokejista a nirkefy v zapale hry sa stane uraz a uz neraz sli sanitkou otras mozgu, pomliazdeny clenok. Dcera tancuje a tiez kvoli podvrtnutym clenkom ich zo sutaze brali zachranari.
Mala som spoluziaka ktory bol "baletka" na ZŠ a uprimne som mu zavidela, kazdu chvilu sa ulieval, cestoval.
Ja to beriem tak, že všade treba chlapov - v divadle, v tancoch, aj na tom balete skrátka. Vôbec mi nenapadne gay. A presne tak, ako to pri malých deťoch aj môže niekoho napadnúť 🤦🤦
Nech to skusi. U dcery v klube jednej slecny brat ide v slapajach sestry. Ona je uspesna v disco a hip hop a on vo svojej chlapcenskej kategorii tiez vynika a uz vyhral par sutazi. Su chlapci co tancuju disco. Ja by som ho aj napriek predsudkom okolia prihlasila, takyto drobci aj tak maju trening formou hry a uvidis hlavne nech sa hybe a robi to co ho bavi. Nie ze zapisem syna na futbal lebo ja som chcel byt futbalista. Moj ked zacinal tak vsetci chceli strielat goly a on vzdy cuval do brany az raz trener povedal, ze to ma v sebe, ja som to tiez dako prekusla a je brankar. To, ze to stoji ta vystroj polovicu oblucky je uz o inom :30)
No mňa napadlo ze je teply, ale to asi preto ze mam veľa info zo zákulisia keďže moja suseda bola sólistka v slovenskom a českom národnom divadle a vravela mi ze baletaci muži boli tepli, ale štatistiky sme nerozoberali.😁
Mne napadne iba to, že autorka tejto otázky neovláda základy gramatiky.
Má to byť 'čo vám napadne.."
Ibaže by sme mali očakávať zákerný útok od chlapca, ktorý chodí na balet
Nič, absolútne
že je super keď má záujem o pohyb
Ja som položila a ma rovnaký názor ako ja.. Je to síce neštandardné, ale nič divne na tom nevidíme. Keď ho to baví tak prečo nie? Je pravdepodobné, že môže byť jemnejší, zzenstili a dokonca aj mat sklon k inej orientácii, ale to nie je baletom.. To ma človek v sebe. Poznám boxera, veľký ako skriňa a teda... Tiež by vám napadlo kadečo iné len nie to, že manželku si zrejme hľadať nikdy nebude 😉
Ja mam balet asi najradsej na svete, takze som velmi rada, ze niekto si plni sny, ked ja som nemohla. Drzim mu palce. A co ze je chlapec, je to tanec, umenie, baletakov treba a ak ho to bavi, su v tom velmi dolezite endorfiny - robit to, co ma clovek rad. ❤ A napada mi krasny britsky film Billy Elliot z roku 2000.
A este mi napadol Jake z Dva a pol chlapa. 🤣🤣
Absolútne nič, dokonca je škoda ze je celkovo malo chlapcov ktorý majú záujem o tanec párový a je jedno ci spoločensky alebo folklórny, alebo aj už spomínaný balet.... Nevraviac ze chlapi baletaci majú telo samy sval
Ze super, baletky budu mat s kym tancovat, chlapi su v balete vzacni.

Mňa napadlo že,, super"