icon

Kedy začínate chodiť s deťmi na kupko?

luciferkax
19. máj 2012

Ahojte :D rada by som vedela, kedy idete s vašimi deťmi prvýkrát na kúpalisko, myslím vonkajšie... máme totižo priamo pod nosom termálne kúpalisko, no bývame pod Tatrami, cez den hlásia 21-23 stuponov... trúfli by ste si ísť s deťmi (4,1) už v takomto slabom lete na kupko? Voda je teplá, o to sa nebojím.. a ja som zas strašný otužilec, vždy mi je teplo, na kupko chodím aj v zime, do -15 je u mna v norme :D PReto nemám odhad, ako je to s deťmi 🙂 priznám sa, ani neviem, ako ich mám obliekať, lebo ked ich oblečiem podla seba, tak drkocú zubami 😉 😉 😉 a ked vidím slnečné lúče, teplo, ťahá ma to do vodyyyyy 😝 len zas, nechcem si deťi prechladiť :D

katrinka8
19. máj 2012

@luciferkax - ahoj, no, ak by som sa mala rozhodovat za seba, ja by som v 21 - 23 stupnov na kupalisko nesla. Ale ja som teplomilna 😀 Ale zase ak je to teplota v tieni, tak na slnku je aj cez 30, tak to by som zase sla 🙂 Len by som brala do uvahy, ci zase moc nefuka, lebo predsa len je iba maj a ked detom tie mokre hlavicky ofukne studeny tatransky vietor... To je tazko povedat, zavisi to od mnohych faktorov. Ale tak ak by nefukalo a bol by naozaj taky typicky letny den, ako sme tu mali pred cca 2 tyzdnami - preco nie? 😉

luciferkax
autor
20. máj 2012

asi predsalen troška ešťe počkáme,a lebo sa pôjdem na hodinku vyšantiť sama :D

adka7755
20. máj 2012

my chodievame do kúpeľov, v ktorých je aj vonkajší bazén..malý má 20 mesiacov a už cca pred dvomi mesiacmi som ho zobrala aj do vonkajšieho..pokiaľ nefúka vietor a dieťa zabalíš hneď do osušky, alebo do župana, tak nevidím dôvod, prečo neísť..a určite to nepreháňať.-)hlavne s tým drobcom..

lujza123
20. máj 2012

@luciferkax ja si myslim ze pokial si ty otuzilec tak tvoje deti budu asi na tom podobne....teda ked ich zvyknes obliekat podla seba tak asi su zvyknute na trochu chladu takze by to nemal byt problem. Hlavne ich poutieraj ked vylezu z vody a bude 😀
Tu ked je tych 25 a svieti slniecko tak dcerka (2 a pol) je cely den na zahrade a maca sa v kybloch vody ktora tepla nieje ani nahodou a nikdy mi s toho neochorela

titkovamiriam
21. máj 2012

Do termalu chodime pocas celeho roku,aj do vonkajsich bazenov a na jazere som sa kupala s marekom 1.maja ,starsi synovia sa kupali tento rok prví raz vo februari-samozrejme bolo to o tom zaplavat si ,prezliect sa 🙂
My sme otuzilci cela rodinka 🙂 bezne marek beha pod hadicou ked polievame a podobne 🙂