icon

Lapbook výmena od 3 - 6 rokov

emily_666
11. jan 2014

Vítam maminky, ktoré by mali záujem o zhotovenie lapbookov do výmeny, maximálny počet účastníkov 10, termín ukončenia apríl/ polovica mája. Pre tie, ktoré neviete, o čo presne ide, tu je stručná charakteristika : http://www.montessoridoma.cz/?p=15517. No a keďže ide o vyššiu vekovú kategóriu, spracovanie danej témy by malo ísť do detailov.

tina14283
11. mar 2014

@rosna ahoj, ja som za bývanie

evkosca
11. mar 2014

@rosna mne sa pacia rastliny

evkosca
17. mar 2014

Ahojte zeny, len pre ujasnenie... co robite? a aky rozsah? tzn ake asi velke? a poskladane to bude A4?
@rosna -?
@lucirella -zmysly
@emily_666 - ludske telo
@tina14283 -pole+traktor atd
@danatalu -matematika
@silvia259 - krtko
@weronnka18 -?
@natabun - lienka
@evkosca -slnecna sustava
@svetlanka - ?

emily_666
autor
18. mar 2014

@evkosca
@rosna
@lucirella
@tina14283
@danatalu
@silvia259
@weronnka18
@natabun
@evkosca
@svetlankat
ahojte dievčatá, bohužial vám oznamujem, že odstupujem z našej výmeny. Nesmierne ma to mrzí, na vaše lapbooky som sa veľmi tešila :( Nedokážem však viac veci ovplyvniť, najmä zdravie svojich detí, do toho viac dalších nečakaných problémov, čo nebudem tu rozoberať. Želám vám skvelé nápady, krásne LP a spokojné detičky. ahojte

evkosca
19. mar 2014

@emily_666 och, to je skoda, na to telo som sa ozaj tesila...

tina14283
19. mar 2014

Tak sa hlavne dajte do poriadku

rosna
19. mar 2014

@emily_666. Rychle vyzdravenie zelam a problemy nech utečú

rosna
19. mar 2014

@evkosca. Ja zatial cakam na vyjadrenie sa ostatnych. Zatial sa nikomu nepacil kôn a po jednom hlase za byvanie a rastliny.

rosna
19. mar 2014

Vlastne opravujem. Aj kon ma jeden hlas.

evkosca
19. mar 2014

@rosna a tebe sa najviac paci co?

rosna
20. mar 2014

Asi rastliny mi pridu zaujimave a aj ked je to velmi siroka tema priblizila by som informacie vhodne pre vekovu skupinu 3-6r.

rosna
20. mar 2014

@evkosca. A aj aby vela LB nebolo o zvieratach, nech je to pestrejsie.

evkosca
21. mar 2014

Tak urob tie rastliny...ja myslim, ze to neuskodi...ak by si urobila nejake rozdelenie...podla mna to musi byt prinosne... a napr aj casti jednotlivych typov rastlin atd...mne by sa pacilo...

ak ma niekto pripomienky...tak napise 😀

@rosna -
@lucirella -zmysly
@tina14283 -pole+traktor atd
@danatalu -matematika
@silvia259 - krtko
@weronnka18 -?
@natabun - lienka
@svetlanka - ?

rosna
22. mar 2014

Ok.urobim rastliny. Uz zbieram napady 🙂

rosna
22. mar 2014

A nikto sa neda na to ludske telo a slnecnu sustavu? Nelaka vas to?

evkosca
22. mar 2014

@rosna slnecnu sustavu mam ja 😀

natabun
30. mar 2014

Ahojte dievcata, poseilam prvy prototyp. Predstavte si to detailnejsie a prensejsie 🙂 Na prvej strane foto lienky, rozdelenie.....po otvoreni napravo popis casti tela lienky, farebne ma to napadlo oznacit sipkami a bodkami, aby si deti mohli same skontrolovat, ci cast tela pridali spravne..... pod tym v okienkach druhy lienok a popis o nich. vlavo- vyvinove stadia lienky a popis.vrh nechat biely papier a deti si same mozu vyfarbit???? pod tym co lienka zerie, kde byva plus obrazky , popis. vzadu zAujimavosti o lienkach.dole obalka plus 55 ks lienociek- dokonca sa daju odlepit a karticky - zalaminovane- s cislami, vid tu https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4798352.... popisy radsej rucne, posobi to "utulnejsie", alebo na PC- citatelnejsie............dakujem

natabun
30. mar 2014

lienka zalaminovana aj nazvy casti tela plus zozadu nalepeny suchy zips............

natabun
30. mar 2014

poporsim navrhy 🙂 na moju temu
evkosca
@rosna -
@lucirella -
@tina14283
@danatalu -
@silvia259 -
@weronnka18
@natabun
@svetlanka

evkosca
31. mar 2014

@natabun 😀
ahoj
za mna radsej popisy na compe...sem tam mozes nieco napisat rucne...zivotny cyklus by som dala v smere hodinovych ruciciek...tu lienku na casti tela by som dala sedembodkovu., ak zozenies obrazok... a pridala by som nejake omalovanky...ku druhom lienok aj nazvy...ako sa jednotlive druhy volaju, alebo tak...inak je to super...

natabun
31. mar 2014

@evkosca ok aj ja som za comp 🙂 lebo moje pismo nie je prislis citaltele, aj ked sao snazim... ta lienka je 7bodkova 🙂 len to nevidno. nazvy lienok jasne 🙂 tie su tam uz vytlacene, len som to ta zabudla spomenut 🙂 este som zabudla . ze som vytvorila taky mini kviz na karticach- zalaminovane, kvli zivotnosti, 4 otazky, kde su dve moznosti odpovede, plus obrazky, aby deti vedeli (ked este necitaju 🙂 ), zo zadnej strany je farebne oznacenie spravnosti odpovede, aby sa same skontrolovali,

rosna
5. apr 2014

@natabun
aj ja som za pismo na compe, a suhlasim s evkosca. Je to super. 😉

silvia259
7. apr 2014

@rosna -
@lucirella -
@tina14283
@danatalu -
@silvia259 -
@weronnka18
@natabun
@svetlanka,@evkosca
Čaute baby- chcem si len upresniť, kedy je deadline a kto to zberá, keďže hlavná organizátorka emily odstúpila?Ďakujem.

weronnka18
7. apr 2014

Ahojte kocky,aj ja sa musim ospravedlnit,ale nestiham ☹ dakujem za pochopenie a prajem krasne tvorenie 🙂

tina14283
8. apr 2014

@silvia259 ten deadline by aj mňa zaujímal, lebo ja to vidím reálne na koniec apríla - tuším tak nejako to aj bolo a vlastne ani neviem presne počet, lebo som sa v tom akosi stratila, kto všetko odpadol a kam to teda mám celé poslať keď emilly odstúpila tiež. Tak babo raď 😉

natabun
9. apr 2014

silvia259 @rosna -
@lucirella -
@tina14283
@danatalu -
@silvia259 -
@weronnka18
@natabun
@svetlanka,@evkosca
dievcata, ked sa ostatbe neozyvaju, rataju s vymenou? alebo ako? zabudli? 😉

rosna
9. apr 2014

Teraz citam na zaciatku celej konverzacie ze navrhované odovzdavanie bolo planovane na koniec aprila az polovica maja. To nie je podla mna zle. Moze byt aj pre vas ostatné? A tiez by som chcela vediet, kto si to tu vezme na starost ?

tina14283
9. apr 2014

@natabun tak ja som v tom určite len treba aby sa všetky ozvali aby sme vedeli počty

evkosca
9. apr 2014

@rosna pre mna polovica maja je ideal...nemam problem aj triedit...len aby bolo co...
@tina14283
@natabun
@silvia259
@lucirella
neviem, ci este niekto sa ozve z tychto dievcat...ale je fakt, ze komunikacia tu dost viazne...

@danatalu
@svetlanka

haloooooo, ozvite sa dievcata...ci s vami ratat, naposledy ste sa ozvali v januari...

tina14283
10. apr 2014

Ja na tom svojom robím takze so mnou počítať môžte ,zbierať to bohužiaľ nemôžem už chodím do prace a ledva stiham bežne veci . Len naozaj treba upresniť kto ešte zostal a koľko lapbookov vyrobiť 🙂