Lapbook výmena od 3 - 6 rokov
Vítam maminky, ktoré by mali záujem o zhotovenie lapbookov do výmeny, maximálny počet účastníkov 10, termín ukončenia apríl/ polovica mája. Pre tie, ktoré neviete, o čo presne ide, tu je stručná charakteristika : http://www.montessoridoma.cz/?p=15517. No a keďže ide o vyššiu vekovú kategóriu, spracovanie danej témy by malo ísť do detailov.
@evkosca
@rosna
@lucirella
@tina14283
@danatalu
@silvia259
@weronnka18
@natabun
@evkosca
@svetlankat
ahojte dievčatá, bohužial vám oznamujem, že odstupujem z našej výmeny. Nesmierne ma to mrzí, na vaše lapbooky som sa veľmi tešila :( Nedokážem však viac veci ovplyvniť, najmä zdravie svojich detí, do toho viac dalších nečakaných problémov, čo nebudem tu rozoberať. Želám vám skvelé nápady, krásne LP a spokojné detičky. ahojte
Tak sa hlavne dajte do poriadku
@emily_666. Rychle vyzdravenie zelam a problemy nech utečú
Vlastne opravujem. Aj kon ma jeden hlas.
Asi rastliny mi pridu zaujimave a aj ked je to velmi siroka tema priblizila by som informacie vhodne pre vekovu skupinu 3-6r.
Tak urob tie rastliny...ja myslim, ze to neuskodi...ak by si urobila nejake rozdelenie...podla mna to musi byt prinosne... a napr aj casti jednotlivych typov rastlin atd...mne by sa pacilo...
ak ma niekto pripomienky...tak napise 😀
@rosna -
@lucirella -zmysly
@tina14283 -pole+traktor atd
@danatalu -matematika
@silvia259 - krtko
@weronnka18 -?
@natabun - lienka
@svetlanka - ?
Ok.urobim rastliny. Uz zbieram napady 🙂
A nikto sa neda na to ludske telo a slnecnu sustavu? Nelaka vas to?
Ahojte dievcata, poseilam prvy prototyp. Predstavte si to detailnejsie a prensejsie 🙂 Na prvej strane foto lienky, rozdelenie.....po otvoreni napravo popis casti tela lienky, farebne ma to napadlo oznacit sipkami a bodkami, aby si deti mohli same skontrolovat, ci cast tela pridali spravne..... pod tym v okienkach druhy lienok a popis o nich. vlavo- vyvinove stadia lienky a popis.vrh nechat biely papier a deti si same mozu vyfarbit???? pod tym co lienka zerie, kde byva plus obrazky , popis. vzadu zAujimavosti o lienkach.dole obalka plus 55 ks lienociek- dokonca sa daju odlepit a karticky - zalaminovane- s cislami, vid tu https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4798352.... popisy radsej rucne, posobi to "utulnejsie", alebo na PC- citatelnejsie............dakujem
lienka zalaminovana aj nazvy casti tela plus zozadu nalepeny suchy zips............
@natabun 😀
ahoj
za mna radsej popisy na compe...sem tam mozes nieco napisat rucne...zivotny cyklus by som dala v smere hodinovych ruciciek...tu lienku na casti tela by som dala sedembodkovu., ak zozenies obrazok... a pridala by som nejake omalovanky...ku druhom lienok aj nazvy...ako sa jednotlive druhy volaju, alebo tak...inak je to super...
@evkosca ok aj ja som za comp 🙂 lebo moje pismo nie je prislis citaltele, aj ked sao snazim... ta lienka je 7bodkova 🙂 len to nevidno. nazvy lienok jasne 🙂 tie su tam uz vytlacene, len som to ta zabudla spomenut 🙂 este som zabudla . ze som vytvorila taky mini kviz na karticach- zalaminovane, kvli zivotnosti, 4 otazky, kde su dve moznosti odpovede, plus obrazky, aby deti vedeli (ked este necitaju 🙂 ), zo zadnej strany je farebne oznacenie spravnosti odpovede, aby sa same skontrolovali,
Ahojte kocky,aj ja sa musim ospravedlnit,ale nestiham ☹ dakujem za pochopenie a prajem krasne tvorenie 🙂
Teraz citam na zaciatku celej konverzacie ze navrhované odovzdavanie bolo planovane na koniec aprila az polovica maja. To nie je podla mna zle. Moze byt aj pre vas ostatné? A tiez by som chcela vediet, kto si to tu vezme na starost ?
@rosna pre mna polovica maja je ideal...nemam problem aj triedit...len aby bolo co...
@tina14283
@natabun
@silvia259
@lucirella
neviem, ci este niekto sa ozve z tychto dievcat...ale je fakt, ze komunikacia tu dost viazne...
haloooooo, ozvite sa dievcata...ci s vami ratat, naposledy ste sa ozvali v januari...
Ja na tom svojom robím takze so mnou počítať môžte ,zbierať to bohužiaľ nemôžem už chodím do prace a ledva stiham bežne veci . Len naozaj treba upresniť kto ešte zostal a koľko lapbookov vyrobiť 🙂

@rosna ahoj, ja som za bývanie