Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@agentkak A to je dobré. Mne to raz povedal jeden pán, ktorý sa celý život venuje umeniu, naozaj múdry človek. No a povedal, že "umelec", ktorý je spokojný s tým čo spravil (so svojim dielom), nikdy nebude napredovať... stagnuje, lebo mu stačí to čo dokáže teraz. A to je zlé.
Ja s tým úplne súhlasím. 😀 😠 🙂
@dia6 presne, taketo rozpravky ani ja moc nemusim .... moja mamina mu kupila snad okrem 2DVD vsetky co byvali v stanku, takze u nas bolo dlho ze pozeral len smolkov dookola aj ked to poznal uz naspamat. Ale su rozkosní, ja som na tom vyrastla ako vlk a zajac a podobne a nic nam nechybalo ako strielacky a bojove rozpravky
@michalag Ja som tiež toho názoru. Rozprávala som sa na túto temu s jednou veľmi fajn psychologičkou, ktorá pracuje s deťmi a tá mi to vysvetlila, prečo je tak zlé, že deti neustále vidia len tie bojové rozprávky a filmy. Detičky do určitého veku myslím, že je to dokonca až do nejakých 7 rokov, vidia svet iba čierno bielo (teda dobré a zlé) a preto keď v týchto rozprávkach ukazujú, že bojujú zlý, ale aj dobrý, tak si myslia, že je to správne bojovať, lebo to robia tý dobrý, tak to nemôže byť zlé.
Ja sa na toto hnevám, keď to môj synovec pozerá stále dokola, ale nie je to môj syn, takže s tým nič neurobím. 😢
@agentkak vies co mam abstak , ale tak kompenzujem si ho fimo hmotou. Robim nam magnetky a sperky 😉 A naposledy som robila zo samotvrdnucej hmoty ozdoby na stromcek 😵 este musim niektore pomalovat 😉
Uz davnejsie som chcela kreslit Pat a Mat- to musim lebo to je kult 😀 😅 a este planujem kamoske pre malu na Vianoce nieco. A kedze cakam babo, chcela by som aj sebe nejake mile tehu tricko s otlackom ruky a nohy mojej dcerky 😉
Ahojte tvorivé žienky! Aj ja som dostala chuť pomalovať bodíčka malému, napadov by bolo dosť, no nemám čím. Zajtra by som si šla farbičky nakúpiť, neviete či ich zoženiem v Tescu, Metre, či Hypernove??
@siska33 ahoj, aj ja som ich zháňala v týchto obchodoch (okrem toho Metra...), ale potom som to vzdala a objednala som si z netu (dokonca som pozerala aj v špecializovanej predajni tu v Ba...našla som tak "bližšie v centre" až jednu 😅 ) ...myslím, že to budeš mať určite rýchlejšie (a asi aj oveľa lacnejšie), keď si ich objednáš 😉 ...ja ich konečne mám, ale zasa nestíham maľovať 😝 ...no, čo už, snáď cez víkend... skúsim aspoň tie opičky, na ktoré dala tip bodka 🙂

@janefonda 😲 😲 😲 bohovske 😲 taky by sa mi veru veeeeeeeelmi pačil 😅