icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

zabulka1
24. okt 2011

@cistko tak ako dari sa ti s kresbami?Ja som akurat dokoncila malemu tricko s tigrikom uz to je aj vo fotoblogu mojom teraz sa chcem pustit do tricka pre neter trosku sa toho bojim lebo jej chcem spravit popolusku s miskami a neviem ci sa mi podari nakreslit tvar tej popolusky ved potom zase ked dokoncim tak prihodim

cistko
24. okt 2011

@zabulka1 dostala som sa k tomu len na polovicu 😒 svagrina mi objednala farby na textil, prisli voskovky alebo nieco take to je, vytesovala som sa z toho prve obrazky som skusila na moje biele gatky a boli krasne,akurat cierna voskovka nebola ciernou ale hnedou len obcas robila bodky... 😝 ale ked som to dala oprat tak ostali len tie bodky 😠 😠 😠 😠 😠 😠 a odvtedy som sa k tomu nedostala, mala som tortove obdobie, teraz nieco prisetrim a hadam si ich coskoro kupim 😉

janefonda
29. okt 2011

baby co je, tvorime!!!!
Kto ma nieco noveho???

agentkak
1. nov 2011

ahojte kočky trochu som si vás prešmejdila tiez ma chytila takáto zábavka 🙂 mna to zatial drží len dva dni a už som aj niečo skušala ale teda kam sa na vás hrabem... 😅
@michalag velmi sa mi páčila tá tvoja kittynka a scooby si šikulka, 😉 ak možem mať otázočku ako to robíš že tie obrysy resp. kontury máš take dokonale??? lebo mne fixa rozpíja a štetcom to je hrbolateee nejak neviem dojst na tu správnu techniku.... vdaka za rady 😎

ivett1
2. nov 2011

@janefonda ó, aká chutná víla Amálka🙂...

lussy23
2. nov 2011

@janefonda - krásne

janefonda
2. nov 2011

@lussy23
@ivett1 dakujem dievcata 🙂

michalag
autor
2. nov 2011

@agentkak dakujem .... mne sa ta moja fixa ked som robila obrysy nerozpijala takze netusim a neporadim, ale uz fixou nejdem robit, lebo aj napriek tomu ze som to zazehlovala 6 - 8 minut aj tak sa mi pocas prania spravili flaky z tej fixy ( z farby nie), takze fixu mam uz len na prekreslenie obrazka na tricko a idem na dalsom tricku vyskusat robit len farbou tak som zvedava ako to bude vyzerat
Konecne som kupila malemu 2 tricka takze planujem zacat robit smolka, tak ked bude hotovy dam foto, teda ak sa vydari 😅

agentkak
3. nov 2011

@michalag no tie fixi sa ani mne moc nezdaju... 🙄 a ako teda budeš robit kontury take dokonale lebo štetcov sa to tiez tak super neda.... a ty robiš technikou takou že si všetko sama prekresluješ na triko ? tak som zvedava na šmolka 😉

michalag
autor
3. nov 2011

@agentkak aky obrazok sa mne alebo malemu paci tak si ho zvacim na velkost aku chcem prekreslim, resp. obkreslim na papier na pecenie a potom prezehlim na tricko. Ja zase taka dobra vytvarnicka nie som 😝 a mm vie pekne kreslit ale on ma toho dost takze racsej si to robim sama, S tou farbou som aj ja zvedava ako to pojde

agentkak
3. nov 2011

@michalag ahááá takže ty to kresliš na papier na pečenie ? a to tou fixou a to sa tam pretlačí ???? 😕 no to je vychytávka aja sa trapim sama 😀 😀

agentkak
3. nov 2011

toto su zatial moje prvotiny ta kittyna bola prvá ta mi moc nezadarila... ale ja dufam ze sa porpi vas teda niečo naučím 🙂

michalag
autor
3. nov 2011

@agentkak ved vyzeraju uzasne 🙂 😵 , co sa ti na tom nepaci, to kreslis volnou rukou?

Obkreslim, obtiahnem fixou na textil ale tak aby mala co najtensiu ciarku, prezehlim ten papier na tricku a obrazok je tam 😀

agentkak
3. nov 2011

@michalag a je jedno z akej strany tonakresliš lebo ten papier je na jednej strane taky ako keby matny a na druhej leskly... 😕 tak vyskušam aj to 😉

no kittynu a toho mc queena som kreslila rukou a tie dve to som si urobila šablony a po nich som potom machlila so štetcom čiernou farbou....

michalag
autor
3. nov 2011

@agentkak ja to robim z ktorejkolvek strany ... ale vyzera to krasne 🙂

Baby este otazka kde kupujete ciste tricka? ci nemate nejaky netovy obchod alebo vytipovany kde sa daju kupit aj ciste, lebo u nas su vsade len s potlacou a v kik sice obcas maju ale material sa mi moc nepaci ... kukala som na www.bess.sk ale neviem ci cena nie je moc a nemaju pre chlapcov farby , iba dievcenske ☹

agentkak
3. nov 2011

@michalag jej super dakujem za tip 😉 😉
no s tymi trikami ja som zatial tieto skušobne kupovala v simbe ale to triko kvalitovo to je dessss...to sa podla mna rozpadne skor ako ten obrázok 😀 ale manzem la nejaky link kde vraj hromadne objednávaju trika tak sa ho mozem opytat 😉

janefonda
3. nov 2011

@michalag ja mavam pravidelne z kik a zatial vsetky drzia pokope 😉

janefonda
3. nov 2011

@agentkak krasne si urobila tricka!!! 😉 🙂 🙂 🙂
@michalag aky papier to pouzivas na to obkreslovanie????

agentkak
3. nov 2011

@janefonda dakujem no na teba nemám 😀 😀
prosim ta a čo stoja tie trika v KIK

janefonda
3. nov 2011

@agentkak co by si nemala, nadherne si ich urobila! 😵
Vies co, tie detske tak okolo 3-4 eurace.Teda naposledy som tak kupovala dlhorukavove to modre, na ktorom mam Amalku. 😉 Ja vzdy ked tam vidim nejake ciste za dobru cenu, tak si kupim a potom ho pomalujem pre krpanu 😉

agentkak
3. nov 2011

@janefonda naozaj dakujem za pochvalu ale ked sa ja pozriem na tie moje trička poviem si ok ujde to ale tie vaše vyzeraju ako z obchodu !!! 🙂 snad si to raz budem moct aj ja povedat 😀

a tie su s dlhým rukavom ?

janefonda
3. nov 2011

@agentkak ja teraz kupujem len dlhorukavove v kik a mam tri kupene aj s kratkym, ale to jej bude az na jar...tak tam este musim vymysliet nieco co nacmaram 😉

lussy23
3. nov 2011

@agentkak waw to su maliarske diela!

agentkak
3. nov 2011

@lussy23 aleeee kdezeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

agentkak
3. nov 2011

@janefonda musim prešmejdit ja ten kik teda ved som den bez malovania a už mám absták 😀 😀

dia6
4. nov 2011

ahojte,
ja som si zatiaľ moc toho nenakreslila na textil, ale veľmi ma to baví. Ja kreslím normálne na papier, ale to si môžem akurát doma vystaviť. Oblečenie môžem nosiť a mám z neho väčší úžitok. Tak sem potom hodím foto.

michalag
autor
4. nov 2011

@dia6 vitaj 🙂

lussy23
4. nov 2011

@agentkak - ach tá skromnosť... Trička sú nádherné, nebuďte tak skromná... Inak to čo je za slovo prešmajdiť? mam na take slová aalergie 🙂 🙂 🙂

agentkak
4. nov 2011

@lussy23 to znamena ze som si vas tu dočitala 😀 😀 😀 nie som skormnaaaaaa len kriticka 😉

akika722
5. nov 2011

ahojte,nahodne som našla tuto temu 😅
Prosim vas,maľuje niekto z vas na trička aj pre inych? 😅 /jasné že si zaplatim 😉 / potrebovala by som na obyčajne tričko -damske,namaľovať jazvečika 😅
Ak možem poprosiť odpoved do ip..Dakujem pekne 😵