icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

akika722
5. nov 2011

@janefonda 😲 😲 😲 bohovske 😲 taky by sa mi veru veeeeeeeelmi pačil 😅

janefonda
5. nov 2011

@akika722 ahoj dakujem, myslis jazvecika co som sem hodila? Toho som robila pre kamosku ako darcek ku krstu jej dcerky 😉

akika722
5. nov 2011

@janefonda ahoj,áno presne toho 😅 ani som o tejto teme nevedela,skusila som a našlo mi ju,no ked som nakukla stranu pred skoro som odpadla 😀 krasny dokonaly 😀
ja zhanam niečo take ale na velke tričko-alebo tielko -damske
robíš aj na objednávky?

janefonda
6. nov 2011

@akika722 nikdy som nerobila na objednavku, len pre kamosov ako darceky 😉 Neviem ci by som si na to trufla, aby si nebola sklamana. 😒

akika722
6. nov 2011

@janefonda napíšem ti ip 😉

zabulka1
6. nov 2011

pridavam nejake namety co som robila ja pre syna co som spravila pre seba sa to tu neda dat tak aspon nieco 🙂

lussy23
6. nov 2011

@zabulka1 - nádhera. ako robíte tak tenké čiary?

janefonda
6. nov 2011

@zabulka1 krasne sa ti podarili...mam len taky pocit, alebo je to robene voskovkami na textil?

zabulka1
7. nov 2011

@lussy23 ciary robim s tenkym stetcom,niektore kresby sa zdaju ze su robene s pastelkami ale vsetko je malovane s farbami na textil len tie moje farby trosku inak chytaju

zabulka1
7. nov 2011

@janefonda nie je to robene s farbami na textil

michalag
autor
7. nov 2011

@zabulka1 a s cim to je robene?

Ja som dnes dokoncila šmolka, ale cakam kym uschne a prvykrat som použivala aj konturu, tak to tak aj vyzera 😝 😀

michalag
autor
7. nov 2011

tu je môj dnes dokončený šmolko. Farba trička je v skutočnosti tm tyrkysova, ale pri umelom svetle to zle vidieť

lussy23
7. nov 2011

@michalag - krásne

dia6
8. nov 2011

@agentkak Sebakritika musí byť. Inak sa človek nezlepšuje, ak je spokojný s tým ako to je teraz. 🙂

agentkak
8. nov 2011

@michalag kráááááááááásny je 🙂

@dia6 tak hej netrufam si povedat zas ze je to super ked viem ze nie 😀

dia6
8. nov 2011

@agentkak A to je dobré. Mne to raz povedal jeden pán, ktorý sa celý život venuje umeniu, naozaj múdry človek. No a povedal, že "umelec", ktorý je spokojný s tým čo spravil (so svojim dielom), nikdy nebude napredovať... stagnuje, lebo mu stačí to čo dokáže teraz. A to je zlé.
Ja s tým úplne súhlasím. 😀 😠 🙂

agentkak
8. nov 2011

@dia6 tak to uz je aka prvadivá mudrost 🙂 😉 suhlasim a stotožnujem sa s tym...

dia6
8. nov 2011

@agentkak 😀

dia6
8. nov 2011

@michalag ten šmolko je super. Ja som v septembri tento rok, robila môjmu synovcovi, 5-ročnému, oslavu narodenín s témou Šmolkovia. tak som kreslila asi dvadsiatich šmolkov ... Ale veľmi sa mu to páčilo. Aj tortu sme mu spravili šmolkovú. 😀

michalag
autor
8. nov 2011

@dia6 teraz je opat taka smolkomania 😀 ... moj si ho dnes uz musel zobrat do školky, takze este o 23:00 som ho prezehlovala 😝

dia6
8. nov 2011

@michalag To je najväčšia radosť, keď sa to deťom páči. 😀
No je to tak, ako prišiel ten film do kín, tak sa opäť šmolkovia vrátili na vrchol 🙂 Ale sú strašne zlatý. Lepšie ako Gormiti, ktorý stále len bojujú.

michalag
autor
8. nov 2011

@dia6 presne, taketo rozpravky ani ja moc nemusim .... moja mamina mu kupila snad okrem 2DVD vsetky co byvali v stanku, takze u nas bolo dlho ze pozeral len smolkov dookola aj ked to poznal uz naspamat. Ale su rozkosní, ja som na tom vyrastla ako vlk a zajac a podobne a nic nam nechybalo ako strielacky a bojove rozpravky

dia6
8. nov 2011

@michalag Ja som tiež toho názoru. Rozprávala som sa na túto temu s jednou veľmi fajn psychologičkou, ktorá pracuje s deťmi a tá mi to vysvetlila, prečo je tak zlé, že deti neustále vidia len tie bojové rozprávky a filmy. Detičky do určitého veku myslím, že je to dokonca až do nejakých 7 rokov, vidia svet iba čierno bielo (teda dobré a zlé) a preto keď v týchto rozprávkach ukazujú, že bojujú zlý, ale aj dobrý, tak si myslia, že je to správne bojovať, lebo to robia tý dobrý, tak to nemôže byť zlé.
Ja sa na toto hnevám, keď to môj synovec pozerá stále dokola, ale nie je to môj syn, takže s tým nič neurobím. 😢

janefonda
8. nov 2011

@michalag krasny je! si sikulka co viac dodat 😉
@agentkak
@dia6 suhlasim ze treba vzdy sebakritiku a clovek sa potom aspon ma dovod zlepsovat! Ja som si dnes kupila glitrovy liner na textil a ruzovu farbu, len mi chyba tricko, ktore by padlo za obet. To poriesim hned zajtra 😀

agentkak
8. nov 2011

@janefonda uz mas abstak ? ja tiez zajtra idem do obchodu kupovat trika lebo cez vikend ideme na navštevu tak sa budem realizovat 😉 čo pojdeš kreslit ?

janefonda
8. nov 2011

@agentkak vies co mam abstak , ale tak kompenzujem si ho fimo hmotou. Robim nam magnetky a sperky 😉 A naposledy som robila zo samotvrdnucej hmoty ozdoby na stromcek 😵 este musim niektore pomalovat 😉
Uz davnejsie som chcela kreslit Pat a Mat- to musim lebo to je kult 😀 😅 a este planujem kamoske pre malu na Vianoce nieco. A kedze cakam babo, chcela by som aj sebe nejake mile tehu tricko s otlackom ruky a nohy mojej dcerky 😉

dia6
9. nov 2011

@janefonda 🙂 Glitrované? no to som zvedavá. To som ešte neskúšala... dúfam, že potom odfotíš 😉

siska33
10. nov 2011

Ahojte tvorivé žienky! Aj ja som dostala chuť pomalovať bodíčka malému, napadov by bolo dosť, no nemám čím. Zajtra by som si šla farbičky nakúpiť, neviete či ich zoženiem v Tescu, Metre, či Hypernove??

janefonda
11. nov 2011

@siska33 nemyslim si ze ich maju v tychto obchodoch. Ale vsetko je mozne. Ak ich tam nenajdes najlepsie je objednat ich z netu. 😉
Dufam ze svoje dielka nam sem potom hodis, nech sa pokochame 😉

ivett1
11. nov 2011

@siska33 ahoj, aj ja som ich zháňala v týchto obchodoch (okrem toho Metra...), ale potom som to vzdala a objednala som si z netu (dokonca som pozerala aj v špecializovanej predajni tu v Ba...našla som tak "bližšie v centre" až jednu 😅 ) ...myslím, že to budeš mať určite rýchlejšie (a asi aj oveľa lacnejšie), keď si ich objednáš 😉 ...ja ich konečne mám, ale zasa nestíham maľovať 😝 ...no, čo už, snáď cez víkend... skúsim aspoň tie opičky, na ktoré dala tip bodka 🙂