Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
Tu mate odo mna typ ako prekreslovat! Najdite si v googli obrazky, kresby ciarami a stiahnite co sa vam paci. Potom ked si to otvorite v PC da sa to s koleckom na mysi zvacsit na velkost aku chcete. prilozte na obrazovku papier a ceruzkou prekreslite, pak obtiahnite napr. fixou. Potom si to obstrihnite a vlozte do tricka alebo bodiciek ci na co to chcete. Mozete to prilepit vo vnutri paskou aby sa to nepohlo. Potom si to oblecko prilepte paskou na okno a krasne prekreslite. Nepotrebujete ani sklenenu policku a lampu na presvietenie. (takto som kedysi obkreslovala ako decko do pamatnikov :D)
no ved jasne, ja som tam chcela napisat ze pre nemej zdatne kreslicky. kdo vie kreslit nema problem, a to ze sa to nepodoba na povodny vobec nevadi ved kto to vie ako to malo byt? 😉
to nevadi! a aj ja dam zajtra 🙂
ajpte,po dlhsom caase sa ozyvam. mame nijeka zdravotne problemy, ked nie jeden tak druhy, ked nie druhy tak treti. teraz sme s laryngitidou,mala sa dusi non stop,dufam ze neskoncime v nemocnici :(
najstarsia je zblaznena do monster high,tak jej malujem tricka s upirkami a vlkodlakmi :D Vcera bola zas v novom tricku a prisla za mnou,mami, teba mi zavidia vsetky baby v triede :D
okrem toho najmladsia je cela o Elmovana, najstarsia ma aj petshopakov,ale nemam to nafotene a klasicky sme zas bez baterok :D
ahojte, takže pridávam svoje vytvory. Sú to moje prvotiny a maľovanie farbami mi nikdy nešlo, tak sa nesmejte.
Obrázky som našla na internete, prekreslila ich na papier a potom podľa toho na tričko(jedno som obkreslovala cez okno). Skúsila som aj taktiku ,čo tu niekto poradil z pečucim papierom, no nebolo to moc vidieť... Najprv som si nakreslila obrázok fixkou. príde mi to výhodne, keďže nepodarené čiary praním zmiznú. Poto m som obrázok obtiahla štetcom a potom maľovala.
Kreslila som ešte jedno z krtkom , a Mackom Pu s prasiatkom, no tie boli na fotkách rozmazané.
jeeej baby to je krása, dajte mi rýchlo inštrukcie aké farby, ako to nakresliť, nemám čas to tu hladať, hádam do vianoc stihnem, ešte nemám darčeky, toto je krásne, originálne, prosím, čomu sa vyvarovať, nikdy som to nerobila, tak čo mám skúsiť aby som to zvládla?
@ivett1 😀 😀 😀 😀 no keby si mala dceru co ma 8-12 rokov tak behas po obchodoch a zhanas upirky a vlkodlacky,lebo vily by uz boli trapne :D
ked si das do google monster high alebo draculaura najdes upirok dost :D
dakujem za pochvalu. gteraz som in v triede malej, take trika malej zavidia vsetci 😀

dakujem 🙂 obrysy robim s konturou na textil. Kupila som ju uplne nahodou u nas v papiernictve a moc ma potesila. So stetcom by som to robila 3 hodiny a s tymto som to mala za 3 minuty 🙂 vola sa Art e Miss ma 55g a stala 2,40€