Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
ajojte po dlhšom čase som na vás nakukla a hovorím WAW! nadhera šikovnéééé ste 😵
u nas to dako nabralo na obratkach lebo som si povedala že pod stromček dostanu všetci povinne triko tak som za dva dni spichla 6 tričiek hádžem aj foto 😉 samozrejme u každého som sa snažila vystihnúť charakter. črty darovaného 😀
baby kde kupujete farby a štetce a aké máte?
@agentkak
@ivett1
@lussy23 , no maľovala som niečo také prvý krát a bola som prekvapená, že je to celkom ľahké (mala som fotku toho dievčatka aj jeho zvieracieho miláčika 🙂). Len som na tom musela "vychytať" zopár chybičiek. Tak pre tých, čo chcú niečo podobné skúsiť: ak maľujete niečo biele na tmavšiu farbu (maľovala som tvár a do toho očné bielka a zuby bielou farbou), tak pri fixovaní trička žehličkou tá spodná telová farba prerazila a zuby a bielka boli nepekne žlté. Tak som tieto časti opatrne musela navlhčiť štetcom a farbu jemne zoškrabať nožíkom až po textil. Potom som znovu namaľovala bielou farbou a opravila kontúry. Po ďalšom zažehlení už ostala farba pekne biela. 🙂
ahojte... velmi sa mi pacia vase vytvory . nad niektorými sa mi zastavuje dych ake to je krasne.. nemam moc umelecke citenie ani kreslit neviem ale sa nudim doma a tak musim cosi robit.... tak som si par farieb kupila aj fixy aj fukacie... 😕 no a aj sablony.. nie je to take kreativne ale co uz....
chcem sa spytat.. chcem prekreslit kresbu kamiona na tricko aj mm a to iste len v mensom ( mam to uz vytlacene na papiery) na tricko pre drobca . staci teda ak to obkreslim fixou na textil na papier na pecenie a potom to prezehlim? na akom stupni to mam prezehlovat.. kdesi som citala ze zehlicka by mala byt taka tepla aby sa na nej dala udrzat ruka... 😕 no pojdem nieco vyskusat zatial na starych vecickach co su uz podedene po 3 detoch minimalne a potom na ostro asi 😅
@lucka1987
moj navod a zatial mi to vzdy vyslo
- obkreslim si obrazok na papier na pečenie
- tenkou fixou na textil obtiahnem obrazok
- obrazok otocim nakreslenou stranou k tricku, ale davaj pozor pri texte, lebo ked to otocis bude zrkadlovo 😅
- prežehlujem asi 3 minutky (podla toho ako rychlo sa to prezehli na tricko)
- potom uz malujem
@michalag dik tak ak mi to dnes marek dovoli vyskusam.. ja som myslela ze obycana na textil fixa sa neda prezehlit, ze mi treba kupit tu transferovu .. ale ak sa da tak super... no ja som dala zehlicku na minimum ( kesi sa mi zdalo ze som to citala) tak asi preto mi to nechcelo pretlacit.... 😅 tak skusim, dik za radu

@pipera jáááj, tak konečne som v obraze, lebo mám neter -10 rokov- a tá mi stále rozprávala niečo o "upírkach a vlkodlakoch v škole...."...a ja som sa minule tak zhrozene tvárila, keď mi zasa niečo vysvetľovala...že také nežné drobné stvorenie, ako naša Kika (neterka) a toto ju zaujíma... 😕 😀