Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
ozaj baby,co ste kreslili na nove neoprate tricka,tak ako to potom po vyprati dopadlo?nenarobilo to šarapatu?lebo co som citala,tak by sa mohla ta farba poskodit 😕
Ahojte, ja tiež maľujem na trička, ale niektore farby mi neskôr praskaju na textile, neviete prečo? Kupila som si teraz aj trblietave a tie mi tiež idu dole 😒 Ale tie trblietka som dala asi moc na husto tak tie preto tak popraskali a idu dole... Ale tie obyčajne som nedala na husto a praskaju 🙄 Že by som mala zle farby? 😕
@maminka142 a ake farby pouzivas?
nedavas moc vel vrstiev alebo hustu farbu?
@michalag Ja neviem, kde robím chybu 😖 Mam dvojake jedny objednane z netu a druhe som si kupila v auparku... Skusim to urobiť ešte jemnejšie 😉 Ďakujem 🙂
A ozi babulky kde čarpáte nápady? Ja som si vytlačila par obrazkov z netu a potom prepisovacou fixou obkreslila 🙂 Ale akosy už sa mi maločo páči (teda nie každy obrazok sa odvažim vytvoriť 😉 )
@maminka142 povacsine tiez tak robim obrazky, na vlastnu krezbu nemam odvahu 😅
A nevies znacku farieb?
@michalag značku mam darwi TEX to su tie obyčajne a tie trblietave GLITTER LINER a mam ešte neonove, ale tie som požičala segre a neviem značku 😕 A ake maš skusenosťami s foliami? Tych som si tiež vela nakupila, ale niektore sa odliepaju, ale take trblietave držia riadne 😀 Malej som urobila take trblietave kvietočka z nej na mikinu a aj s kamienkami a je to velmi pekne 🙂
@maminka142 o tych foliach pocujem prvykrat
@michalag su naozaj kvalitne a dobre, su to nažehlovacie folie, zajtra sem dam foto, ako pekne to vyzera na oblečení 😉
@maminka142 a kde si to kupovala, vobec nemam predstavu ani ako to vyzera
@michalag vyzeraju takto a su naozaj dobre 😉 Ale s tymi malymi trblietkami sa odliepaju a obyčajne satenove a 3D zasa pukaju... Naj su tieto 😉 http://www.stoklasa-sk.sk/trblietava-folia-9x16...
@maminka142 vyzera to super 🙂
@michalag su naozaj krasne a ja mam z každej farby 😉 Ale tieto som si kupovala priamo v sklade, aby som ich videla ake su a su naozaj dobre a odporučam 😀
ahoj, mozem sa niekoho opytat kde by som za dobru cenu objednala nejaku zakladnu sadu farieb+ nejaku ciernu konturu a perletove farby?....dakujem krasne 🙂 ..
a poradíte mi nejake farby na textil pre 3,5 ročné dieťa?
diky baby,no najskor som si nakreslila fixkou obrazok a potom malovala a ciernou farbou obtahovala a poriadne som to zazehlila,tak snad to dobre dopadne 😉 dobru noc 😵
Ahojte,
ja tiež maľujem na textil a som rada, že som našla takéto fórum. Obrázky tu máte nádherné 🙂
Ja som najprv maľovala fixkami na textil, hlavne rôzne motívy pre synčeka, keďže ten odmietal nosiť tričká, na ktorých neboli autá alebo niečo na kolesách. Tak som si povedala, že keď nie je, tak namaľujem. A malý bol nadšený a sú to jeho najobľúbenejšie tričká.
Postupne som prešla na maľovanie farbami na textil, vyzerajú tie tričká potom ešte omnoho krajšie. A hlavne ma to baví 🙂
Tak som rada, že som tu našla vás s rovnakým záujmom.
Gabika

@icerna ja malujem vzdy po veceroch a zehlim na druhy den, a niekedy aj o tyzden. Podla toho kedy mam cas 😉
A krasna prvotina!!! 😉