Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
ahojte baby 😉
@bodka 70 paradne vecicky,malinky bude krasny-teda ak to nebude nakoniec dalsia baba 😉
@gabikaekostyle ,ahoj ,potom nahod fotočky 🙂
ja pridam dalsie pre moje krstniatko
jeeeej, riadne šikulky ste 🙂 fotočky nahodím, musím si ich dať do počítača. A keď bude čas, odfotím ešte prvé pokusy s fixkami. Tak príjemné tvorenie želám a veľa kreativity.
ahojte baby, krasne vecicky robite 🙂 ja som tiez uvazovala ze by som sem-tam malej spestrila oblecko malovanim, len sa chcem spytat ci tie farby dobre drzia, nepustaju, nepraskaju? kedze som zaciatocnik ci by nebolo vhodne radsej nasit na veci vytvory z textilu?
@bodka70 je na www.sashe.sk nejaky poplatok za registraciu? a nemusis byt zivnostnikom, aby si mohla predavat ze? rozmyslam zeby som sa prihlasila a skusila tam nejake veci nahodit
@michalag , poplatok neplatíš žiaden, len ak už niečo predáš cez ich stránku, tak ti raz mesačne vyúčtujú faktúru za sprostredkovanie, tuším 10%+DPH z ceny predaných vecí. Keď v ten mesiac nič nepredáš, tak ani nič neplatíš. 😉
Ja som účtovníčka - takže čo sa týka živnosti - oficiálne by si to mala mať pri každom predaji nejakej svojej činnosti. Ale zober si aké sú povinné odvody, koľko by si musela zarobiť, aby si zaplatila aspoň tie. Takže v praxi je to tak, že vlastne ide o tvoju záľubu a predávaš nejaké "prebytky" - to čo tvoje deti neznosia, recykluješ farby a textil. 😉. Podobne ako keď predávaš nejaké veci v bazáriku, čo už nepotrebuješ, alebo si kúpila či dostala niečo nadbytočné či v zlej veľkosti.
Potom napíš, mrknem sa tam 🙂.
Ahojte aj ja som začiatočník a som rada, že je tu takáto téme.Máte niektorá skúsenosti s farbami značky Javana?
@mary021 s 3D este nemam skusenost.
Ale co mozem odporucit su tie glittrove pera od marabu. Krasne drzia glitre aj po vyprati. 😉 teda presne ide o glitter liner http://www.craftycrocodiles.co.uk/crafting-pens...
dakujem dievcata teraz zacinam robit pre neter smoulov 😵
@icerna náááádhernééééé 😵 😵 😵 😵 napísala by si mi presný zoznam farieb, značku a pod. čo musím kúpiť k vytvoreniu tej balerínky?? Chcem s tým začať a nemám nič, teda len tričko by bolo 😉 ďakujéééém
ahojte 🙂
@mary021 kraaasne prvotiny,teda klobuk dole,si šikulka . na toho psika som pozerala,ci to je nasite,ci maovane 😕
@zabullka1 kraaasne,milučke 😉
@simonavanova mas IP

@bodka70 krásne