icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

lussy23
25. máj 2012

@bodka70 krásne

michalag
autor
25. máj 2012

moje nove 2 dielka

michalag
autor
25. máj 2012
icerna
26. máj 2012

ahojte baby 😉
@bodka 70 paradne vecicky,malinky bude krasny-teda ak to nebude nakoniec dalsia baba 😉
@gabikaekostyle ,ahoj ,potom nahod fotočky 🙂
ja pridam dalsie pre moje krstniatko

icerna
26. máj 2012

@michalag krasne,ako nazehlovačky

lussy23
26. máj 2012

@michalag nádherné
@icerna nádherné

gabikaekostyle
26. máj 2012

jeeeej, riadne šikulky ste 🙂 fotočky nahodím, musím si ich dať do počítača. A keď bude čas, odfotím ešte prvé pokusy s fixkami. Tak príjemné tvorenie želám a veľa kreativity.

icerna
28. máj 2012

Ahojte,pridavam dalsie tričko 🙂 Bloom z Winx,jej oblubena 😀

lussy23
29. máj 2012

@icerna krásne

icerna
31. máj 2012

ahojte,tak ziadne nove dielka ste nepridali,ja som doma zavreta mame kiahne,starsia uz ma po a teraz malinka ich ma 2den,tak mam trosku času na malovanie 😉

lussy23
1. jún 2012

@icerna krásne tričinko aj dcérky a prajem skoré zotavenie, nech ste už fit

icerna
1. jún 2012

Dakujem @lussy23,no dufam,ze o tyzden uz bude dobre,zatial ma teploty a vsetko ju svrbi 😒
Pekny večer 😵

rainee
2. jún 2012

ahojte baby, krasne vecicky robite 🙂 ja som tiez uvazovala ze by som sem-tam malej spestrila oblecko malovanim, len sa chcem spytat ci tie farby dobre drzia, nepustaju, nepraskaju? kedze som zaciatocnik ci by nebolo vhodne radsej nasit na veci vytvory z textilu?

michalag
autor
4. jún 2012

@bodka70 je na www.sashe.sk nejaky poplatok za registraciu? a nemusis byt zivnostnikom, aby si mohla predavat ze? rozmyslam zeby som sa prihlasila a skusila tam nejake veci nahodit

bodka70
4. jún 2012

@michalag , poplatok neplatíš žiaden, len ak už niečo predáš cez ich stránku, tak ti raz mesačne vyúčtujú faktúru za sprostredkovanie, tuším 10%+DPH z ceny predaných vecí. Keď v ten mesiac nič nepredáš, tak ani nič neplatíš. 😉
Ja som účtovníčka - takže čo sa týka živnosti - oficiálne by si to mala mať pri každom predaji nejakej svojej činnosti. Ale zober si aké sú povinné odvody, koľko by si musela zarobiť, aby si zaplatila aspoň tie. Takže v praxi je to tak, že vlastne ide o tvoju záľubu a predávaš nejaké "prebytky" - to čo tvoje deti neznosia, recykluješ farby a textil. 😉. Podobne ako keď predávaš nejaké veci v bazáriku, čo už nepotrebuješ, alebo si kúpila či dostala niečo nadbytočné či v zlej veľkosti.
Potom napíš, mrknem sa tam 🙂.

bodka70
4. jún 2012

@michalag , ale ak by si sa tomu chcela venovať vo veľkom, tak už je namieste zaregistrovať sa, aby si nemala zbytočné problémy, alebo sa napríklad s niekým spojiť, čo má nejakú živnosť a robiť mu dodávateľa vecičiek 😉 .

michalag
autor
4. jún 2012

@bodka70 tak to sa potom moc neoplati ☹

mary021
4. jún 2012

Ahojte aj ja som začiatočník a som rada, že je tu takáto téme.Máte niektorá skúsenosti s farbami značky Javana?

mary021
4. jún 2012

Toto sú moje prvotiny:

zabulka1
5. jún 2012

Nase move tielko uz dokoncene

zabulka1
5. jún 2012

@mary021 ja ich mam na bledy textil ale pouzivam aj na tmavy len najprv dam malu vrstvu bielej a potom farbu aku chcem.len hnedu som musela vyhodit lebo bola nejaka la ako keby pokazena to ani hneda nebola to skor marabu su strasne huste a hustnu co sa mi nepaci

zabulka1
5. jún 2012

@bodka70 ja by som tiez rada vedela ako tonovat na textile radu by som teda prijala 😵

janefonda
5. jún 2012

@mary021 ja robim hlavne s javana a ja som spokojna. Zatial sa ani nesprali, stale su krasne farebne na trickach. 😉

lussy23
5. jún 2012

@mary021 nádherné. waw
@zabulka1 úplne nádherné

mary021
6. jún 2012

@lussy23 ďakujem 🙂

mary021
6. jún 2012

@janefonda a prosím ta s tými 3D farbami od Javany nemáš skúsenosti?

janefonda
6. jún 2012

@mary021 s 3D este nemam skusenost.
Ale co mozem odporucit su tie glittrove pera od marabu. Krasne drzia glitre aj po vyprati. 😉 teda presne ide o glitter liner http://www.craftycrocodiles.co.uk/crafting-pens...

zabulka1
6. jún 2012

dakujem dievcata teraz zacinam robit pre neter smoulov 😵

simonavanova
6. jún 2012

@icerna náááádhernééééé 😵 😵 😵 😵 napísala by si mi presný zoznam farieb, značku a pod. čo musím kúpiť k vytvoreniu tej balerínky?? Chcem s tým začať a nemám nič, teda len tričko by bolo 😉 ďakujéééém

icerna
7. jún 2012

ahojte 🙂
@mary021 kraaasne prvotiny,teda klobuk dole,si šikulka . na toho psika som pozerala,ci to je nasite,ci maovane 😕
@zabullka1 kraaasne,milučke 😉
@simonavanova mas IP