icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

emmy7
11. jún 2012

@dia6 a to maluješ štetcom ? 🙂 dakujem

dia6
11. jún 2012

@emmy7 áno, štetcom.

emmy7
11. jún 2012

@dia6 a kde sa tie farby dajú kúpiť?

dia6
11. jún 2012

@emmy7 Ja ich kupujem v BA na Dunajskej ul. Tam je taký špeci obchod.
No dajú sa zohnať aj na internete.

emmy7
11. jún 2012

skúsim pohladat 🙂 lebo než ja pojdem do BA :D fuuu tak aj porodim :D

simonavanova
11. jún 2012

@emmy7 ahoj, ak Ti to pomôže ja som objednala odtiaľto: http://www.e-vytvarnepotreby.sk/ .... a objednala som Nerchau Textile Art na tmavý textil, tak mi tu poradili 🙂

mary021
11. jún 2012

@icerna ahoj ten havko je malovaný

emmy7
11. jún 2012

@simonavanova dakujem 🙂 a sú dobré ? 🙂 respektíve zvládnem to ? :D lebo ja som s takým niečim ešte nerobila 🙂

simonavanova
11. jún 2012

@emmy7 xixi veď ani ja 😉 😉 mám to len objednané, príde mi to koncom týždňa a chcem cez víkend vyskúšať tiež moju prvotinku 😀 😀 ....snáď z toho niečo bude 😉 😉 😉 . Mne ich odporučili, vraj dobre kryjú a nerozpíjajú sa....

emmy7
11. jún 2012

tak skusim 🙂 no dufam to zvladneme :D ...

bajciatko
13. jún 2012

Ahojte maliarky 🙂, taka som rada, ze tu tato stranka je... Potrebujem radu. Chcem namalovat na saty vo farbe tyrkysova mojej dcerke Kittynku, lebo tam ma nieco pocmarane ciernou farbou, take dost velke ciarky, sice nie vyrazne, ale vidno ich a satocky by sme este chceli ponosit, mali sme ich raz na sebe ☹ Su bavlnene.
Chcela by som vas poprosit o radu ako tu kittynku dam zo sablony na ten textil? Kvazi ako ju obkreslim? Je lepsie robit ten obrys fixkou a potom vnutro vymalovat? Alebo odporucate robit vsetko hned farbami a stetcom? Dakujem za vase rady, budem velmi vdacna za ne 🙂

bajciatko
13. jún 2012

@michalag mozem poprosit link na tie farby, ktorymi si malovala kittynku? Dakujem

janefonda
13. jún 2012

@bajciatko so sablonou ti neporadim, ja kreslim vsetko priamo na triko. Farby si kup tie co su urcene na tmavy textil. Tie kludne vyuzijes aj na biele, ale aj na vsetky mozne ine farby triciek, siat... u mna je top znacka javana a marabu 😉

mary021
13. jún 2012

Niečo z môjho ďalšieho tvorenia, aplikácie na čiapočky 🙂

lussy23
13. jún 2012

@mary021 krásne

mary021
13. jún 2012

@lussy23 ďakujem 🙂

mimave
14. jún 2012

@janefonda ahoj mozem sa ta prosim opytat kde kupujes tie marabu farby? mam to otvorene na nete ale mylsim skor ci sa to neda aj normalne niekde popozerat v kamennom obchode... dakujeeem 😉

mimave
14. jún 2012

baby a mozem sa spytat tie kontury robite normalne tenkym stetcom? ci su na to nejake pera alebo tak volaco? mate ozaj krasne vytvory... kolko to asi vydrzi take namalovane na tricku? citala som si ze sa to fixuje a tak, ale ked to periem 200xuz to zrejme nebude ono, ze? 😀

janefonda
14. jún 2012

@mimave vies co, ja viem ze marabu maju v Da Vinci obchodoch. Teda aspon mali...
Fixuje sa to zazehlenim, ked to prezehlujes, tak si daj cez kresbu plienku, alebo vreckovku, nech neprepalis textil.
Mne zatial tie farby drzia super aj po xx praniach. 😉

mimave
15. jún 2012

@janefonda dakujem ti🙂 no uvidime ci mi to pojde, dufam ze hej uz som do toho zhava🙂)) asi si to tu idem prelistovat cele lebo urcite je tu dost tipov ako najlepsie toto a tamto... 😅

maranat
15. jún 2012

wau baby, s cim to malujete? ako sa to robi?

maranat
15. jún 2012

aha takze to sa iba namaluje a potom zazehli a to je vsetko? 😕

bajciatko
15. jún 2012

@michalag Mozem ta poprosit dat mi tip na tie dva obchody vo Zvolene kde by som mohla kupit farby na textil? Dakujem

mimave
18. jún 2012

baby objednala som si farby a nasla som tam aj take ze fantomova fixa na svetle oblecenie, mate s tym skusenost prosim?

gabikaekostyle
22. jún 2012

Ahojte,
tak pridávam aj ja niečo z mojej dielne 🙂

lucia123
24. jún 2012

ahojte baby, najde sa tu niekto, kto by vedel "ozivit" alebo prefarbit striesku na kociku bugaboo bee? Je cervenej vyblednutej farby od slnka a potrebovala by som ju obnovit. Mozu byt aj vzory, alebo celu prefarbit znovu na cerveno. Som ochotna za to zaplatit ako za sluzbu. Dakujem velmi pekne.

fatima30
12. júl 2012

baby ake pouzivate kontury? a ked prezehlujete tak date na obrazok papier na pecenie a tak prezehlite?robim to spravne?

fatima30
12. júl 2012

a riedite aj vodou?

lussy23
12. júl 2012

@gabikaekostyle nádhera

fatima30
13. júl 2012

@michalag
ahoj mohla by si mi poslat tu minnie alebo kde si nasla taky zlaty obrazok?