Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
skúsim pohladat 🙂 lebo než ja pojdem do BA :D fuuu tak aj porodim :D
@emmy7 ahoj, ak Ti to pomôže ja som objednala odtiaľto: http://www.e-vytvarnepotreby.sk/ .... a objednala som Nerchau Textile Art na tmavý textil, tak mi tu poradili 🙂
@simonavanova dakujem 🙂 a sú dobré ? 🙂 respektíve zvládnem to ? :D lebo ja som s takým niečim ešte nerobila 🙂
@emmy7 xixi veď ani ja 😉 😉 mám to len objednané, príde mi to koncom týždňa a chcem cez víkend vyskúšať tiež moju prvotinku 😀 😀 ....snáď z toho niečo bude 😉 😉 😉 . Mne ich odporučili, vraj dobre kryjú a nerozpíjajú sa....
tak skusim 🙂 no dufam to zvladneme :D ...
Ahojte maliarky 🙂, taka som rada, ze tu tato stranka je... Potrebujem radu. Chcem namalovat na saty vo farbe tyrkysova mojej dcerke Kittynku, lebo tam ma nieco pocmarane ciernou farbou, take dost velke ciarky, sice nie vyrazne, ale vidno ich a satocky by sme este chceli ponosit, mali sme ich raz na sebe ☹ Su bavlnene.
Chcela by som vas poprosit o radu ako tu kittynku dam zo sablony na ten textil? Kvazi ako ju obkreslim? Je lepsie robit ten obrys fixkou a potom vnutro vymalovat? Alebo odporucate robit vsetko hned farbami a stetcom? Dakujem za vase rady, budem velmi vdacna za ne 🙂
baby a mozem sa spytat tie kontury robite normalne tenkym stetcom? ci su na to nejake pera alebo tak volaco? mate ozaj krasne vytvory... kolko to asi vydrzi take namalovane na tricku? citala som si ze sa to fixuje a tak, ale ked to periem 200xuz to zrejme nebude ono, ze? 😀
wau baby, s cim to malujete? ako sa to robi?
aha takze to sa iba namaluje a potom zazehli a to je vsetko? 😕
baby objednala som si farby a nasla som tam aj take ze fantomova fixa na svetle oblecenie, mate s tym skusenost prosim?
ahojte baby, najde sa tu niekto, kto by vedel "ozivit" alebo prefarbit striesku na kociku bugaboo bee? Je cervenej vyblednutej farby od slnka a potrebovala by som ju obnovit. Mozu byt aj vzory, alebo celu prefarbit znovu na cerveno. Som ochotna za to zaplatit ako za sluzbu. Dakujem velmi pekne.
baby ake pouzivate kontury? a ked prezehlujete tak date na obrazok papier na pecenie a tak prezehlite?robim to spravne?
a riedite aj vodou?
@gabikaekostyle nádhera

@dia6 a to maluješ štetcom ? 🙂 dakujem