Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
baby ked si tprekreslim motiv na peciaci papier konturou na textil tak musim pockat kym to vyschne?alebo hned to mam zazehlit na tricko prosim poradte,lebo zirafu uz mam predkreslenuuuuuuuuuuuuuuuuu
dnes den blbec nedari sa mi☹ 😝 🙄
aj tricko som pos.......la. a co som dala oprat mi zislo z farby , je mi nanic☹
a ked sa pozriem na vase krasne dielka je mi do placu
@icerna ahoj, tak toto je ten môj prvý výtvor podľa tvojich rád, veľmi veľmi pekne ďakujéééééém 🙂 🙂 🙂
@simonamanova jej super,no vidis ako si to zvladla,mala musela byt stastna 😵
@simonavanova krásny
@icerna ďakujem 🙂 🙂 , malá bola šťastná a hneď na mňa vyblafla: "Mamina, teraz chcem namaľovať Barbienu"..........no zlatá 😀 😀 😀 . Teraz zháňam nejaké lacné tričenká vo výpredajoch a niečo chcem pokresliť, nejak ma to chytilo 😉 😉 😉
ahojte dievčatá..mohli by ste mi poradiť kde by som mala kúpiť farby na textil...som začiatočník..chcem to vyskúšať...a potrebujem pomoc , kde by som kúpila nejakú sadu aby som mohla začať... 🙂 poprípade nejaký malý mini rýchlo kurz keby ste mi napísali ako sa to robí...a poteším sa teda aj nejakému linku kde kúpim tú sadu farieb 🙂 aj s pomôckami ideálne čo najlacnejšie kedže nevviem ako mi to pôjde
@jasmika ahoj ja som si kupila teraz prve farby marabu na tmavy textil, hod si to do google a najde ti tam kde sa predavaju, vraj su dobre aj javana, z tych si chcem kupit teraz bielu lebo marabu maju vypadok, nikde vraj nie je. stetce som si zostrihala obycajne na malovanie co som mala doma, nemam nic specialne. a myslim ze nic viac nepotrebujes, len tricko teda🙂
moja prva rybka🙂 potrebovala som vyskusat ako tie farby vlastne vyzeraju a tak som vzala stare bodynko- teda nenosene, len nam uz je velmi male, tak ze ho mozem teda pokazit... mam uz hotove dalsie 3obrazky, a tohoto bambiho idem robit teraz. nie je to take jednoduche ako som si myslela a hlavne davam dve vrstvy farby, nepaci sa mi ako to vyzera v jednej vrstve. mate nejake finty na to? a neuverite ze aka smola baby... mne sa vcera pokazila zehlicka ked to potrebujem zazehlit. to je asi velky problem ze? ked to zazehlim o dva- tri dni.. kym sa dostanem do obchodu kupit zehlicku...
@lussy23 po pol roku?🙂))))))))))))) jej tak to je super to sa nemusim bat🙂 ale uz mi snad dorazi zehlicka, dnes alebo zajtra, uz sa neviem dockat. boooze ja asi budem mat rada zehlenie:D a dakujem za pochvalu, este je to na dlhe lakte kym sa to naucim, ale bavi ma to tak sa budem snazit 😅
baby vidim ze diskusia je tu velmi ziva 😀 prosim vas kto tu maluje farbami javana? ja som mala tie nerchau prve, aj nimi robim, ale mali vypadok niektorych farieb, tak som si objednala javana a tie su sakra huste, ako nejaka pasta, vy ich riedite vodou? je to uplny rozdiel robit nimi. inak uz mam prvu objednavku za sebou 😅 tak skoda ze to tak dlho trva, mohla by som byt milionarka, kolko mam zaujemcov🙂
baby su vytvaraju tie farby povrch ako guma,čiže pogumovany povrch? neviem či ma chapete čo myslim 😅
@mimave super, ze mas z toho radost, lebo to je to najlepsie na svete, ak clovek robi to co ho bavi. Ja som tiez dost porozdavala a teraz musim este nieco namalovat aj mojej mladsej dcerke...bude to asi krtko na bodynko. Len mi treba bodynka malicke kupit. 😉
Kludne si ich ried tou vodou, naozaj je to tak v poriadku 😉
@miska22200 ahoj. podla toho aku das vrstvu. ak das moc tak je to hrubsie inak to nevytvara ziaden povrch. pekne sa to vpije do latky.
moj novy vytvor, cica pre kamosku k meninam. k narodkam dostala od nas zivu tak ted zas takuto 🙂 som zvedava co dnes povie 🙂 a inak vedeli ste ze sa da zafarbit aj cela vec? som si namiesala tu fialovu z modrej, cervenej a bielej pridala trocha vody do lavorika a vymachala v nom biele triko. to vpilo farbu a co nevyslo ostalo biele 🙂)
@siska33 ja som dostala do daru jedny body a bolo tam dievčatko nakreslene s menom Karolinka...ked som sa pytala tej osoby že z kade ho ma tak povedala že ho dala robit....ibaže to je fakt ako kupovane,nieje to z druhej strany vidiet a mala ho nosi už takmer polroka dost často,naše oblubene a stale ten obrazok perfektny....akurat dnes som sa otom rozpravala skamaratkou a vraj je to nejak nakreslene na folii a potom len prežehlene...ona to videla v nemecku ale nekupila....potom to hladala doma na sk lebo to strašne chcela a nikde nenašla.....neviete kde to dostat?????
@miska22200 existuje taka folia- co vies dat do tlaciarne a normalne si z PC vytlacis co chces na tu foliu a potom to das len na tricko. Asi myslis to. http://www.lacnetonery.sk/papier-rayfilm-nazehl... nieco taketo
@siska33 to je super napad nevedela som že sa stym aj farbi 😉 mysliš že sa stym da zafarbit aj cele tričko,bez tych bielich fliačkov?

baby poradte mi nejaké dobré farby