Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
dnes som bola nakuknut v umeleckych potrebach a čo nevidim,marabu glitter,ale mali len jeden odtien,to sa hned vypreda tak som si vzala aspon ten 😀 fosforove? tak to som nemala vidiet 😀 😀 😀
tak kočky,objednávka dokončená,teším sa na tie glitrové farby a objednala som si aj tú fosforeskujúcu-na tmavom to môže byť pekné,uvidíme 😉
@kucminka ta biela ceruzka co som nasla na CZ stranke fler... ide hlavne na tmavomodre a cierne veci... takze ked je postovne 1,80 ako pises, este sa celkom oplati 🙂 ta ruzova co som davala predtym... ja ju mam odskusanu iba na bielom, svetloruzovom a tyrkysovom povrchu... takze zalezi od toho na co ktoru viac potrebujes... mozem aj tu ruzovu vyskusat ci ide na cierne...len dnes mi nic nevyslo, mam chore obidve dievcata...ach jaaaj ☹ neviem co skor...ja mam glitrove ruzovu a fialovu... zatial som ich vyuzila na tie monsterky 🙂 ja by som brala tu fosforovu... moze to byt pekny efekt 😎 najprv musim dat moje baby dokopy a potom sa budem venovat farbam 😝
@kucminka ked pozries dole pod obrazkom...je tam napisane kopirujem ..... NOVĚ ZASÍLÁME I NA SLOVENSKO.PLATBA U SLOVENSKÉ FIO BANKY BEZ VYSOKÝCH POPLATKŮ ZA PŘEVOD!
@dejzy waaaw krasne !!!
ach, prave som dokoncila tricko pre manzelovho synovca...tomu sa momentalne paci a je to! poznate tych dvoch nesikov...tak ta nesikovnost sa z nich normalne preniesla na mna...pri malovani ich nohavic som zamalovala aj jednu topanku na modro, namiesto na cierno...dalo sa to opravit...potom mi z ruk vypadol stetec s ciernou farbou a spravil smuhu na jedneho tvari...aj to som zachranila...a aby toho nebolo dost tak sa mi flasticka s tmavomodrou vysmykla z ruk a obliala som sa...mikinu aj teplaky som hned letela oprat...uz nikdy a je to! 😀
@janelillith a koľko teda vyjde poštovné,lebo som sa tam k tomu nejako nedopátrala.
@kucminka napisem tam a dam vediet 🙂
moja malá si zmyslela,že chce namalovat na tričko spevačku Katy Perry 😀 tak to bude tažky oriešok 😉
@dadika1114 ja dneska nemaľujem,lebo idem piecť na oslavu zákusky a už mi to chýba,normálne rozmýšľam čo by som pomaľovala 😉 len potom to aj tak nebudem stíhať,čakám na manžela kedy príde z práce a idem piecť,a on bude s deťmi.
@kucminka tak som pisala na tu bielu ceruzku...z tej CZ stranky je postovne na SK 60 ceskych korun.... cize asi 2 eura 😉
@dadika1114 tak teba to vazne chytlo 🙂 . Krasne
@bambicka take tricko by som brala aj ja. Mas nadherne, dokonale kontury
@janelillith no paráda,tak pôjdem si ju aj ja objednať.Alebo objednaj aj mne a dáme si to napoly,potom mi ju pošleš,čo ty na to?
@kucminka ok... vecer tam poklikam a dam vediet 🙂 aspon to vyuzijeme 😉
@kucminka no stihla som to teraz 🙂 este mi baby spia 😀 mala posledne dva kusy... takze su nase 😀

@janelillith som pozerala tú ceruzku,ale majú tam napísané,že nezasielajú do zahraničia.