icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

cassidy
1. feb 2013

otlacene stipce sa daju pri zehleni lahko odstranit, ked sa tie miesta najprv trochu postriekaju vodou

abriela
1. feb 2013

@iplusr ja kreslim fixou, ale pristiham jej koniec, lebo sa chlpati 😀. Skusila som aj gelove pero je to super, je to uplne o niecom inom. Aj ked mam len gelove pero z papiernictva za 1,50€. Malovanie so stetcami z papiernictva a kvalitnym stetcom sa neda porovnat. Aj ked zatial mam len jeden. Tricko je krasne.
@bambicka ty mas ake gelove pero? Je na nom napisane, ze je aj na textil?

falkonka
1. feb 2013

tak dievčata,farby nakúpené,a dnes sa pokúsim vytvoritť svoj prvý výtvor 😀 ,držte palčeky 🙂

abriela
1. feb 2013

@bambicka vdaka za typ

lussy23
1. feb 2013

@iplusr krásne
@bambicka nádhera
@lilyen2011 suprové

falkonka
1. feb 2013

tak toto su farby,do ktorých som zainvestovala 🙂

lilyen2011
1. feb 2013

všetky už pripravené do škôlky 🙂

iplusr
1. feb 2013

@kucminka
@bambicka
@abriela
dakujem za rady. asi skusim to gelove pero.
@falkonka skoro rovnaku vybavu som si tento tyzden doniesla domov aj ja 😵

falkonka
2. feb 2013

tak tu je moja prvotinka 😀 a 3 hodiny práce 🙂

lilyen2011
2. feb 2013

pripravujem a vyraďujem krpcovi veci do škôlky 🙂

falkonka
2. feb 2013

a ďalší výtvor,tentokrát na tepláčiky pre malého do školky 😀

anett9
3. feb 2013

ešte jeden ED HARDY pre moju kočku.....som sa s tým hrajkala 5 dní,každý deň trošku,kedže je predný diel pod plecami nariasený aj okolo zipsu na prednom vrecku to išlo ťažšie...ale je spokojná 😀

mmacca
3. feb 2013

Objednávali ste si niektorá z hobby-kreativ? Pred dvomi týždňami som urobila objednávku a dodnes mi neprišla faktúra. 😖

demonche
3. feb 2013

@mmacca ahoj,ja som odtial objednavala stuhy na vianocne gule a vsetko prislo ok..len je pravda,ze im to dlhsie trva.asi nemaju veci skladom a snazia sa to zohnat.skus im napisat mail.

bambicka
3. feb 2013

pre moju malu slecnu 🙂

abriela
4. feb 2013

@bambicka wau, tak toto nema chybu. Mam slabost na dalmatincou a este aj miska je perfektne tienovana

kucminka
4. feb 2013

dneska mi prišli glitrové farby a aj tá fosforová,je super,tak som sa tešila,až mi polievka vykypela 😉

janelillith
4. feb 2013

@bambicka krasne !!!!

janelillith
4. feb 2013

@kucminka no super...ake glitrove odtiene si si objednala ? ja musim tiez tento tyzden farby objednat...uz mi dochadzaju zakl. odtiene 😀 tu fosforovu tiez chcem 😉 nehodis potom nejake foto ako to vyzera na tricku 😎 inak dnes mi maju prist tie biele ceruzky... len postarka chodi az okolo druhej 😀

kucminka
4. feb 2013

@janelillith tie glitrové mám ružovú a fialkovú ,zatiaľ,postupne si doobjednám aj iné,podľa potreby.Skúšala som tú fosforovú v tme a svieti.Neviem,kedy sa dostanem ku kresleniu s tou fosforovou farbou.Ceruzky-super,tak potom mi napíš koľko ti mám poslať eur.

pipa23
4. feb 2013

@michalag wau uzasne...ja sa chystam tiez...tak som si vas nasla a citam vase komentare...zlate ste ako to vsetko prezivate ...no hadam budem aj ja....a otlacilo sa ti to pekne?a na ten papier na pecenie si to kreslila na ktoru stranu?tu mastnu?a potom si to cim obkreslila?myslim kontury dakujem...

bambicka
4. feb 2013

@pipa23 jedna z mala tem na MK, kde sa mamicky nehadaju 😀

pipa23
4. feb 2013

@bambicka hahahha....no ja sem vela neprispievam,vacsinou si citam a pozeram foto...ale mas pravdu niekedy sa aj ja pozastavim co vsetko dokaze mamicky rozhodit a potom len pritvrdzuju....a riesia co nemusia...ale no kazdy sme iny...

mmacca
4. feb 2013

@demonche Ďakujem. Dnes som im napísala, uvidím, či sa ozvú.

demonche
4. feb 2013

baby od včera večera to tu čítam a tak ste ma navnadili, že sa chcem do toho pustiť aj ja 🙂 leeen, sa neviem rozhodnúť, či si kúpiť len základné odtiene farieb, alebo sadu farieb (napr nerchau india +aqua)..a tiež sa chcem spýtať či ste skúšali niektorá z vás popisovače na textil pri prekreslovaní obrázkov na textil..čítala som, že je dosť problém na tmavé textílie spraviť predlohu..našla som vo faxcopy popisovače rôznych farieb, myslíte, že žltá farba by bola aj na ten tmavý textil? dakujem za pomoc 🙂

bambicka
4. feb 2013

@demonche tak ja som si kupila na zaciatku iba zakladne odtiene a k nim bielu a ciernu...keby mi to nahodou neslo, alebo ma to nebavilo aby som nevyhodila vela penazi...ale bavi ma to a som celkom s mojimi vytvormi spokojna 😉 tak som dokupila dalsie odtiene...teraz sa celkom drzim a neobjednavam...i ked neviem dokedy odolam, ked tu neustale citam o glitrovych ci fosforovych farbach, ze @kucminka @janelillith 😀

demonche
4. feb 2013

@bambicka budem ešte trochu otravná, aké sú tie základné odtiene??? asi blbá otázka, ale fakt netuším 😵 na tejto stránke som našla celkom slušné ceny a aj cena poštovného je super http://www.kreativne-studio.sk/category.php?id_... ..až na to, že tam nemajú čiernu na tmavý textil.. myslíš, že by bola dobrá aj čierna, ktorá je na bledý textil?

bambicka
4. feb 2013

@demonche zakladne farby su cervena, zlta, zelena a modra (ak sa nemylim 🙂 ), ja mam sice ciernu na tmavy textil, ale si myslim, ze velky rozdiel v tom nebude, predsa len je to cierna, a ta by mala prekryt akukolvek farbu

demonche
4. feb 2013

@bambicka dakujeeem za radu, skúsim to ako ty, len tie základné odtiene a uvidím ako mi to pôjde 🙂