Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@demonche pouzivala som doposiel len raz inu znacku (davno) a konturku mam Nerchau a zo zaciatku nechcela vytekat. V konzistencii farieb rozdiel nevidim. Takze ako sa s nimi robi, porovnat velmi neviem. Flasticka ma 6cm, a priemer 2cm. Zatial som namalovala asi 5 obrazkov. Neriesila som vobec ake su velke, kupila som sadu s tym, ze ak ma to chytne kupim potom vacsie farby po jednom a rozne odtiene.
@kucminka a klobúk dolu, máš kráásne práce.. vlastne všetky tu máte krásne práce.. snád sa tak bude aj mne dariť.. a snád sa malá narodí v termíne, aby som mala čas ešte pred pôrodom sa do toho pustiť 🙂 môžem sa ešte opýtať s čím robíš tie čierne linky? robíš s tenkým štetcom + čierna farba?
@demonche ja by som ti poradila kupit si viac ako len zakladne farby. mozno sa ti nebude darit namiesat taky odtien aky potrebujes, alebo ked sa ti namiesany odtien minie a budes potrebovat rovnaky, tiez to moze byt problem namiesat to rovnako. nakoniec mozno pri tom miesani minies viac farby. je urcite vela obrazkov, ktore maju len par farieb, ale aby ta to potom neobmedzovalo. ja by som sa pri tom urcite nervacila🙂 takto mam aqua+india+biela+cierna a mozem pri malovani relaxovat a nemusim sa hrat na chemika🙂
@anett9 popravde ja nemám rada takéto kostry a podobne, ale nakreslené je to genialne.
@falkonka krásne
@lilyen2011 krásnučké vecičky
@bambicka krásne
@cassidy xi už som si objednala modrú, žltú, červenú, ružovú, striebornú, zlatú a jednu glitrovú.. tak uvidíme 🙂 niečo vymyslím a potom dokúpim 🙂 snááád sa mi bude dariť, teda veľmi ma to nadchlo.. normal lutujem, že som to nenašla skôr, lebo som doma na rizikovom, tak som sa mohla hrajkať už dávno 🙂
@kucminka no uvidíme, už som si objednala, tak snád niečo namiešam 😀 kedže som tak trochu úchylák na ružovú a čakáme aj dievčatko, tak ružovú som si objednala zvlášť 🙂 a našťastie to teraz platil drahý, lebo ak by som mala ja peniažky na účte, tak tam miniem určite raz toľko.. mňa ak niečo chytí za srdce, tak dovii dopoo.. pred vianocami to boli vianočné gule a nakúpila som materiál min. za 60 eur 😀
@xlea velmi pekne 😉
@falkonka mile priserky a napad takto dozdobit teplacky
@lilyen2011 tak toto sa mi paci. Nenapadlo by ma malovat aj cez fips. Super
@xlea jeeej aj s vlastnou znackou 😵
@abriela teraz majú také v H&M, tak som si "ukradla" nápad a urobila vlastnú 😎
ano,aj mne sa páčia 😀 ,teraz sa chystam dcerke urobit peppu pig 🙂 ,je do nho totálne zbláznená 😀 😀 😀 .Potom to sem opäť hodím

@demonche ja mam napr. tuto sadu http://www.arteco.sk/?category_id=230