Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@iplusr ja kreslim fixou, ale pristiham jej koniec, lebo sa chlpati 😀. Skusila som aj gelove pero je to super, je to uplne o niecom inom. Aj ked mam len gelove pero z papiernictva za 1,50€. Malovanie so stetcami z papiernictva a kvalitnym stetcom sa neda porovnat. Aj ked zatial mam len jeden. Tricko je krasne.
@bambicka ty mas ake gelove pero? Je na nom napisane, ze je aj na textil?
@abriela mam presne toto http://www.hobby-kreativ.sk/hobby-kreativ/eshop...
tak dievčata,farby nakúpené,a dnes sa pokúsim vytvoritť svoj prvý výtvor 😀 ,držte palčeky 🙂
@iplusr krásne
@bambicka nádhera
@lilyen2011 suprové
Objednávali ste si niektorá z hobby-kreativ? Pred dvomi týždňami som urobila objednávku a dodnes mi neprišla faktúra. 😖
dneska mi prišli glitrové farby a aj tá fosforová,je super,tak som sa tešila,až mi polievka vykypela 😉
@bambicka krasne !!!!
@kucminka no super...ake glitrove odtiene si si objednala ? ja musim tiez tento tyzden farby objednat...uz mi dochadzaju zakl. odtiene 😀 tu fosforovu tiez chcem 😉 nehodis potom nejake foto ako to vyzera na tricku 😎 inak dnes mi maju prist tie biele ceruzky... len postarka chodi az okolo druhej 😀
@janelillith tie glitrové mám ružovú a fialkovú ,zatiaľ,postupne si doobjednám aj iné,podľa potreby.Skúšala som tú fosforovú v tme a svieti.Neviem,kedy sa dostanem ku kresleniu s tou fosforovou farbou.Ceruzky-super,tak potom mi napíš koľko ti mám poslať eur.
@michalag wau uzasne...ja sa chystam tiez...tak som si vas nasla a citam vase komentare...zlate ste ako to vsetko prezivate ...no hadam budem aj ja....a otlacilo sa ti to pekne?a na ten papier na pecenie si to kreslila na ktoru stranu?tu mastnu?a potom si to cim obkreslila?myslim kontury dakujem...
baby od včera večera to tu čítam a tak ste ma navnadili, že sa chcem do toho pustiť aj ja 🙂 leeen, sa neviem rozhodnúť, či si kúpiť len základné odtiene farieb, alebo sadu farieb (napr nerchau india +aqua)..a tiež sa chcem spýtať či ste skúšali niektorá z vás popisovače na textil pri prekreslovaní obrázkov na textil..čítala som, že je dosť problém na tmavé textílie spraviť predlohu..našla som vo faxcopy popisovače rôznych farieb, myslíte, že žltá farba by bola aj na ten tmavý textil? dakujem za pomoc 🙂
@demonche tak ja som si kupila na zaciatku iba zakladne odtiene a k nim bielu a ciernu...keby mi to nahodou neslo, alebo ma to nebavilo aby som nevyhodila vela penazi...ale bavi ma to a som celkom s mojimi vytvormi spokojna 😉 tak som dokupila dalsie odtiene...teraz sa celkom drzim a neobjednavam...i ked neviem dokedy odolam, ked tu neustale citam o glitrovych ci fosforovych farbach, ze @kucminka @janelillith 😀
@bambicka budem ešte trochu otravná, aké sú tie základné odtiene??? asi blbá otázka, ale fakt netuším 😵 na tejto stránke som našla celkom slušné ceny a aj cena poštovného je super http://www.kreativne-studio.sk/category.php?id_... ..až na to, že tam nemajú čiernu na tmavý textil.. myslíš, že by bola dobrá aj čierna, ktorá je na bledý textil?

otlacene stipce sa daju pri zehleni lahko odstranit, ked sa tie miesta najprv trochu postriekaju vodou