Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
prosim vas,cim robite kontury ked malujete?dakujem....
@pipa23 ja robim farba + stetec 0 😀
@janelillith paráda 🙂 ja som práve skúšala tie glitrové farby a som nadšená,sú prekrásne,juj,sa tešíííím 😉
@kucminka ja uz mam na ceste fosforovu a hologram 😀 😀 tiez sa tesim jak male dieta ked ma novu hracku 😎
@janelillith čo je to za farbu hologram?Tiež som to tam videla,len som nevedela,čo je to zač.
@janelillith to je perfektné... 😵 tie monsterky sú krásne...
@kucminka tie glitrove ak su farebne... tak maju teda podklad... napr. ruzova ma jemne ruzovkasty odtien - ak ju natries na ruzove tricko... vidis iba tie trblietky - glitre..ale ak ju das napr. na biele tricko... uz je to jemne ruzove 😀 hologram je priesvitna farba - ma iba tie svietiace glitre... takze ju mozes pouzit na aky povrch chces 😀 ja musim teraz malovat jednu vilu winx... a ta ma priesvitne trblietave kridla.. takze nemozem pouzit farebne ... ale hologram 😀
@janelillith aha,vidíš,už som múdrejšia 😉 keby som vedela,tak si objednám aj tú,ale hádam zasa nabudúce,len stále nejaká farba chýba,treba stále dopľňať 😉
@kucminka vsak to... stale vymyslia nejaku extra farbu 😀 niekedy tato ,,hologram,, este nebola... tak preto som si kupila farebne 😎 ale aj tie su super 😉 tie zase viac vyniknu na danom odtieni... ako ta ruzova na ruzovej napr. 😎 no ale vsak stale lepsie mat takuto zavislost ... ako keby som si mala kupovat napr. znackove kabelky alebo topanky do zbierky 😀 😀 😀
ahojte, aj ja sa chcem pochvalit a velmi rada malujem, super vec na oddych.
@milagros13 peknucke 😉 tiez pouzivam hotfix kamienky 😀 mas aplikator alebo zehlis ? inak tricka KIK su naj 😉 😉 😉
nielen cenovo, ale aj material, ze? Nazehlujem, 1krat ked som zehlila tak som salela, vsetky sa mi poposuvali, na nervy, no asi na vsetko treba cvik. Aj tvoje su nadherne, ako dlho malujes?
@milagros13 veru, na tricka KIK nedam dopustit 😝 ja som si na vianoce zelala aplikator, tak sa uz s tym netrapim 😀 ja malujem asi polroka... uzasna droga to je, pozerala som si tvoj album...krasne, pouzivas tie 3D farby marabu ?
niekedy, ale mam len jednu bielu a miesam, vyzera to celkom dobre, ale nie vsade sa mi to paci...ty? Malujes aj na cierne tricka?
@milagros13 ked chces napisat nieco konkretne napr. mne 😀 klikni si na moj prispevok a daj ,,odpovedz,, lebo takto nenajdem tvoju spravu adresovanu mne tak rychlo 😀 ani ja som to niekedy nevedela 😉 paci sa mi ta 3D farba.... urcite vynikne na nejaky nadpis, meno... na tricku 😎 tiez zvazujem ze jednu si kupim.... na cierne sa este len chystam malovat... konecne chcem aj nieco sebe 😉
@milagros13 kočky a kde sa dajú kúpiť tie kamienky nažehlovacie?Ja nejaké mám,ale to mi dala kamarátka,že sa mi zídu,síce som ich ešte nepoužila,ale sú aj nejaké farebné?Ja mám len také číre?A ako sa to vlastne nažehľuje?A ešte sa spýtam,to gelové pero na kontúry,nevypere sa,a kde by som ho kúpila?Vďaka
@janelillith
@janelillith aha kazdy sa uci, dakujem aj ja sa chystam sebe, ale neverim ze tak skoro k tomu dojdem, a na tmave sa chystam len nemozem zohnat tu transferovu ceruzu na tmavy textil.
@kucminka ja som kupila na sashe... farebny mix... male aj velke 😀 maju rozne velkosti - na mm 😉 aj farby... mne stacil ten mix farebny 😎 bud mas aplikator, alebo musis mat taku specialnu prenosovu foliu a tou to prenesies na textil + zehlicka 😀 to gelove pero nemam, ale videla som na nete asi za 2,50...
@kucminka kamienky som kupila u nas v Michalovciach, obchodik s vecami na kreativitu a gelove pero na kontury na animas. eu tak najnovsie kupujem aj farby, lebo su lacnejsie ako v meste.
@milagros13 ja som ju az teraz zohnala...ale az v cechach 🙂 predvcerom mi konecne prisla 😀
@milagros13 nádhera
@janelillith krásne
@miska22200 je nádherný
@janelillith mám aj tú šablonu,cez ktorú sa to nažehľuje,tak snáď niekedy vyskúšam. 😉

@cassidy máša je perfektna !!!