icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

lussy23
15. feb 2013

@janefonda až ma zarazilo to poštovné!

Nie je tu niekto z Topolčian? že by m itú ceruzku kúpil aja by som mu zaplatila na účet?

tabik
16. feb 2013

ahojte kocky, chcela by som zacat malovat na textil, hodvab. odkial si objednavate farby, s ktorymi odchodmi mate najlepsie skusenosti? diki moc za rady

kookaij
16. feb 2013

@demonche no napíš im normálne na e-mail,možno z tej poznámky sa im to nezobrazilo,inak teraz bude tá pani od 18.2. do 25.2. mimo,takže bude odpovedať až neskôr,majú to tam na stránke,ale určite vybavíš v poriadku 🙂,no ja sa do toho pustím v pondelok,musím najskôr oprať tričko,no ale nezohnala som u nás štetec gulatý 0,mám len 1-tku,tak neviem ako mi to s tým pôjde,ešte v pondelok skúsim jedno papierníctvo,v tom som nebola,tak daj potom foto som zvedavá 🙂

janelillith
16. feb 2013

@tabik http://www.e-vytvarnepotreby.sk/malovany_svet/e... ja si objednavam farby odtial...maju tu aj na hodvab, ale neporadim ktore su dobre... ja pouzivam na textil nerchau 🙂

demonche
16. feb 2013

@kookaij musim im napisat aj ten mail,ked sa dostanem k pc,lebo cez mobil mi to nejako blbne..zajtra odfotim aspon tu prvotinu moju..som kreslila na taku,asi lanovu nakupnu tasku,ze aby som nepokazila hned nejake tricko 😀

tigrica182
16. feb 2013

Vyhlasujem verejnu sutaz 🙂 hladam maminku, ktora kresli na textil. moja predstava je jednoducha... biele body, a v nom tigrovane srdiecko (bielo-cierna kombinacia tigrika-or zebry) a nieco trblietave. chcem to pre dcerku k roku, ale ideme v lete aj na svadbu, takze aj tam by som to rada vyuzit, preto by som tam asi nerada videla velku 1 a asi ani meno, jedine tak nejako decentne 🙂 .... bude mat tutu suknicku s tigrikovanym vzorom - a krasnu pierkovu celenku - viac poslem v IP - poprosim o ponuky, za kolko € mi to viete nakreslit 🙂 DAKUJEM...

tabik
16. feb 2013

@janelillith pozriem veru. Hladam dajaku spolahlivu firmu. Skusala som objednat cez kreativnyraj.sk, ale od zaslania ?mojej objednavky su uz 4 dni a este sa mi nikto odtial neozval _ ani so zalohovou fakturou ani s nicim. Tak neviem, ci mam cakat dalej alebo rovno objednat odniekial inokadial...

janelillith
16. feb 2013

@tabik tato je spolahliva, to mozem zarucit 🙂 ja hodim objednavku stale v noci 😉 rano uz mam fakturu na zaplatenie v poste a za dva dni tovar doma 😀 ked ti mozem poradit, zavolaj si tam...do toho kreativneho....a uvidis co ti povedia,aby si pre istotu nemala tovar na ceste 😀

demonche
17. feb 2013

@kookaij taaak konečne som sa dostala k foto tej mojej prvotine 🙂 ako tie linky sú fakt roztrasené 😠 ale tak snád mi to raz pôjde, tak ako by som chcela 😅

janelillith
17. feb 2013

@demonche na prvy krat perfektne 🙂 ani moje malby neboli ine 😀 😀 😀

demonche
17. feb 2013

@janelillith dakujeeem 🙂 ako myslela som,ze to dopadne horsie 😀 len chce to fakt ten cvik,aby sa mi tak ruka netriasla 😀

bambicka
17. feb 2013

@demonche super...ja uz mam za sebou zopar orazkov a este stale som sa neodvazila robit linky stetcom...ale raz to pride 😀

janelillith
17. feb 2013

konecne hotova komplet objednavka pre monster maniacku 😀 😀 😀

dejzy
17. feb 2013

pre moju malu winxku 🙂

dadika1114
17. feb 2013

Odkial kupujete stetec Nerchau 0 ???? a kde je najlacnejsi? zhanam len ten stetec farby mam ...Len je smiesne platit za stetec menej ako za postu 😀 preto sa pytam ...alebo aj keby ste mi niektora predali co ich mate nakupenych viacej 😉 dakujem

demonche
17. feb 2013

@bambicka ja by som zas chcela to gelové pero na kontúry, ale nikde v kreatívnych potrebách o tom nepočuli 😒 tak nakoniec asi budem musieť skúsiť cez ten net..

janelillith
17. feb 2013

@dadika1114 http://www.e-vytvarnepotreby.sk/malovany_svet/e... ja mam odtialto...ale to postovne je drahe, neoplati sa ked chces iba jeden stetec :(

kucminka
17. feb 2013

@dadika1114 skús napísať na tú stránku,výtvarné potreby,oni my poslali aj jeden štetec,keď som im napísala,že žiadam len o tú jednu vec,dali mi lacnejšie poštovné.

dadika1114
17. feb 2013

@janelillith Dakujem ja som tam pisala asi 4 dni dozadu ci by mi to tak neposlali ale ziadna odpoved mi neprisla :(
@kucminka

kucminka
17. feb 2013

@dadika1114 mne odpísali,že mi pošlú za 1.8eura.Ale nakoniec som si toho objednávala viacej,tak som to nechala tak.Hm,neviem prečo ti neodpísali.

lussy23
17. feb 2013

@dejzy krásne
@janelillith krásne
@demonche náderné

dadika1114
18. feb 2013

@kucminka co im mam skusit napisat este raz?

kucminka
18. feb 2013

@dadika1114 no skús,ja čo som doteraz tam písala,vždy mi odpísali.

janelillith
18. feb 2013

@dadika1114 ja stale volam na mobil 🙂 mas istotu 😉

bambicka
18. feb 2013

nieco pre maleho Patka, ktrory ma rad Mickey Mousa a bude mat 3 roky🙂

lussy23
18. feb 2013

@bambicka krásne

vitacalcin
18. feb 2013

@mimave veľmi pekné, prosím ťa mohla by si mi napísať, ako to presne robíš? postup, a aké farby používaš a čo stoja? ďakujem

vitacalcin
18. feb 2013

@cucuriedka prosím ťa, to si len fixku na textil použila, alebo aj nejaké farby? ak áno, mohla by si mi prosím napísať aké farby používaš? ďakujem

abriela
18. feb 2013

@dadika1114 pojdem do umeleckeho raja, ale najskor asi az buduci tyzden, ked mi pride kocik. Ak do vtedy nebudes mat stetec, a budu ho mat, tak ti kupim a poslem normalne postou v obalke.

kucminka
18. feb 2013

@abriela jéj,ty už máš bábätko,gratulujem 🙂 🙂 🙂