icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

bambicka
18. feb 2013

@abriela pripajam sa ku gratulacii...a dufam, ze si najdes cas aj na malovanie 🙂

cory
18. feb 2013

Kocky, niektora tu pisala ze farby sa daju zohnat aj v hornbachu-aku znacku tam maju? a na ako dlho vam vydrzi jedna farba? teda na kolko malovani zhruba...

cucuriedka
19. feb 2013

@vitacalcin ahoj, no ja pouzivam marabu farby najradsej a potom este ciernu konturku na saten (malovanie na saten, je tensia, presnejsia a kraaajsie vynikne.

cucuriedka
19. feb 2013

babulky ja to tu dost zanedbavam, ale pri dvoch detvakoch uz ani tvorit nestiham. od augusta strikujem synovi sveter (uz mu bude maly asi ked ho dokoncim), a malovanie je dost bokom... ale teraz mu idem cipuaky pomalovat, som mu usila tak nech su veselsie. potom dam foto.

abriela
19. feb 2013

@bambicka @kucminka Dakujem baby. Zatial maly Kristian len papa a spi priemerne 3 hodiny takze stiham aj varit aj net, tak snad aj zaluby.

janelillith
19. feb 2013

konecne nieco ine ako monsterka 🙂 ukazka mojich trblietavych farieb 😀 na winx bloom 😉

dejzy
19. feb 2013

@janelillith krásne 😉

demonche
19. feb 2013

@abriela aj my gratulujemeeee 🙂

demonche
19. feb 2013

konečne dokončenééé 🙂

abriela
19. feb 2013

@demonche ake jednoduche a krasne. Kde si prisla na napad? Pekna je aj kombinacie farieb.

abriela
19. feb 2013

@janelillith uzasne

demonche
19. feb 2013

@abriela dakujeem.. 🙂 ako už dávno som si chcela spraviť tričko na zumbu.. a niečo podobné som videla na originaloch, ale som si to nejako vylepšila a šlo to samo 🙂

ivett1
19. feb 2013

pre Števka ... už dlho som mu ho sľubovala ... Sponge Bob ....😉

ivett1
19. feb 2013

A ešte "slnkový" Gormit 🙂 ... je robený narýchlo, ešte treba dotiahnuť ten nápis a niektoré kontúry, ale aspoň som prekryla nejaké škvrnky na starom roláčiku, takže do škôlky bude super... a Števi bol véééľmi spokojný😀

vitacalcin
19. feb 2013

@cucuriedka ďakujem

cucuriedka
19. feb 2013

no maminy, vy ste niektore super expertky na kreslenie, velmi sa mi paci to tienovanie a miesanie farieb... kde sa ja na vas hrabem 😕

lussy23
19. feb 2013

@ivett1
@demonche
@janelillith
baby to je nádherné

dadika1114
19. feb 2013

nieco pre Leuska a pre jednu pani pre synacikov 🙂

dadika1114
19. feb 2013

@abriela jeee super si zlataaaa 🙂)))) ja by som ti aj dopredu zaplatila ak chces 🙂 ked mi neodpisali doteraz z toho obchodu tak uz mi asi nenapisu 😠 ... u nas sa voobec neda zohnat taky stetec :(

janelillith
19. feb 2013

@dadika1114 perfektneeeee 😉 😉 😉

abriela
19. feb 2013

@dadika1114 ak bude kupim a potom poslem. Ked som kupovala farby, este skor maly len velkost 4. Buduci tyzden sa este ozvem - budes vediet aj ty, co ako.

abriela
19. feb 2013

@dadika1114 tie tricka su uzasne

kucminka
19. feb 2013

niekoľko mojich ďalších výtvorov 😉

janelillith
19. feb 2013

@kucminka krasnucke 😉

bambicka
19. feb 2013

dievcata, tie ktore malujete na objednavku, kolko si uctujete za pracu? ak to nie je tajomstvo...mozte aj IP

cassidy
20. feb 2013

@bambicka ja si pytam 6-7 eur, ked aj s trickom. ked iba kresbicku (ze tricko mi dodaju), tak 4-5 eur.

cassidy
20. feb 2013

moj najnovsi vytvor:

vitacalcin
20. feb 2013

@dadika1114 ahoj, prosím ťa mohla by si mi napísať aké farby používaš? aké štece? a či aj nejaké fixky? a aký je presný postup pri maľovaní na textil? treba to predtým naškrobiť, vyžehliť? alebo len potom, ďakujem

vitacalcin
20. feb 2013

@cassidy ahoj, prosím ťa mohla by si mi napísať aké farby používaš? aké štece? a či aj nejaké fixky? a aký je presný postup pri maľovaní na textil? treba to predtým naškrobiť, vyžehliť? alebo len potom, ďakujem

vitacalcin
20. feb 2013

@falkonka čo stáli tie farby a akej sú značky, a kde ste ich kupovali? ďakujem