Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
Kocky, niektora tu pisala ze farby sa daju zohnat aj v hornbachu-aku znacku tam maju? a na ako dlho vam vydrzi jedna farba? teda na kolko malovani zhruba...
@vitacalcin ahoj, no ja pouzivam marabu farby najradsej a potom este ciernu konturku na saten (malovanie na saten, je tensia, presnejsia a kraaajsie vynikne.
babulky ja to tu dost zanedbavam, ale pri dvoch detvakoch uz ani tvorit nestiham. od augusta strikujem synovi sveter (uz mu bude maly asi ked ho dokoncim), a malovanie je dost bokom... ale teraz mu idem cipuaky pomalovat, som mu usila tak nech su veselsie. potom dam foto.
@janelillith krásne 😉
@janelillith uzasne
@cucuriedka ďakujem
no maminy, vy ste niektore super expertky na kreslenie, velmi sa mi paci to tienovanie a miesanie farieb... kde sa ja na vas hrabem 😕
@ivett1
@demonche
@janelillith
baby to je nádherné
@abriela jeee super si zlataaaa 🙂)))) ja by som ti aj dopredu zaplatila ak chces 🙂 ked mi neodpisali doteraz z toho obchodu tak uz mi asi nenapisu 😠 ... u nas sa voobec neda zohnat taky stetec :(
@dadika1114 perfektneeeee 😉 😉 😉
@dadika1114 ak bude kupim a potom poslem. Ked som kupovala farby, este skor maly len velkost 4. Buduci tyzden sa este ozvem - budes vediet aj ty, co ako.
@dadika1114 tie tricka su uzasne
@kucminka krasnucke 😉
dievcata, tie ktore malujete na objednavku, kolko si uctujete za pracu? ak to nie je tajomstvo...mozte aj IP
@dadika1114 ahoj, prosím ťa mohla by si mi napísať aké farby používaš? aké štece? a či aj nejaké fixky? a aký je presný postup pri maľovaní na textil? treba to predtým naškrobiť, vyžehliť? alebo len potom, ďakujem
@cassidy ahoj, prosím ťa mohla by si mi napísať aké farby používaš? aké štece? a či aj nejaké fixky? a aký je presný postup pri maľovaní na textil? treba to predtým naškrobiť, vyžehliť? alebo len potom, ďakujem
@falkonka čo stáli tie farby a akej sú značky, a kde ste ich kupovali? ďakujem

@abriela pripajam sa ku gratulacii...a dufam, ze si najdes cas aj na malovanie 🙂