Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
ahojte kocky, chcela by som zacat malovat na textil, hodvab. odkial si objednavate farby, s ktorymi odchodmi mate najlepsie skusenosti? diki moc za rady
@demonche no napíš im normálne na e-mail,možno z tej poznámky sa im to nezobrazilo,inak teraz bude tá pani od 18.2. do 25.2. mimo,takže bude odpovedať až neskôr,majú to tam na stránke,ale určite vybavíš v poriadku 🙂,no ja sa do toho pustím v pondelok,musím najskôr oprať tričko,no ale nezohnala som u nás štetec gulatý 0,mám len 1-tku,tak neviem ako mi to s tým pôjde,ešte v pondelok skúsim jedno papierníctvo,v tom som nebola,tak daj potom foto som zvedavá 🙂
@tabik http://www.e-vytvarnepotreby.sk/malovany_svet/e... ja si objednavam farby odtial...maju tu aj na hodvab, ale neporadim ktore su dobre... ja pouzivam na textil nerchau 🙂
Vyhlasujem verejnu sutaz 🙂 hladam maminku, ktora kresli na textil. moja predstava je jednoducha... biele body, a v nom tigrovane srdiecko (bielo-cierna kombinacia tigrika-or zebry) a nieco trblietave. chcem to pre dcerku k roku, ale ideme v lete aj na svadbu, takze aj tam by som to rada vyuzit, preto by som tam asi nerada videla velku 1 a asi ani meno, jedine tak nejako decentne 🙂 .... bude mat tutu suknicku s tigrikovanym vzorom - a krasnu pierkovu celenku - viac poslem v IP - poprosim o ponuky, za kolko € mi to viete nakreslit 🙂 DAKUJEM...
@janelillith pozriem veru. Hladam dajaku spolahlivu firmu. Skusala som objednat cez kreativnyraj.sk, ale od zaslania ?mojej objednavky su uz 4 dni a este sa mi nikto odtial neozval _ ani so zalohovou fakturou ani s nicim. Tak neviem, ci mam cakat dalej alebo rovno objednat odniekial inokadial...
@tabik tato je spolahliva, to mozem zarucit 🙂 ja hodim objednavku stale v noci 😉 rano uz mam fakturu na zaplatenie v poste a za dva dni tovar doma 😀 ked ti mozem poradit, zavolaj si tam...do toho kreativneho....a uvidis co ti povedia,aby si pre istotu nemala tovar na ceste 😀
@demonche na prvy krat perfektne 🙂 ani moje malby neboli ine 😀 😀 😀
@janelillith dakujeeem 🙂 ako myslela som,ze to dopadne horsie 😀 len chce to fakt ten cvik,aby sa mi tak ruka netriasla 😀
Odkial kupujete stetec Nerchau 0 ???? a kde je najlacnejsi? zhanam len ten stetec farby mam ...Len je smiesne platit za stetec menej ako za postu 😀 preto sa pytam ...alebo aj keby ste mi niektora predali co ich mate nakupenych viacej 😉 dakujem
@dadika1114 http://www.e-vytvarnepotreby.sk/malovany_svet/e... ja mam odtialto...ale to postovne je drahe, neoplati sa ked chces iba jeden stetec :(
@dadika1114 skús napísať na tú stránku,výtvarné potreby,oni my poslali aj jeden štetec,keď som im napísala,že žiadam len o tú jednu vec,dali mi lacnejšie poštovné.
@janelillith Dakujem ja som tam pisala asi 4 dni dozadu ci by mi to tak neposlali ale ziadna odpoved mi neprisla :(
@kucminka
@dadika1114 mne odpísali,že mi pošlú za 1.8eura.Ale nakoniec som si toho objednávala viacej,tak som to nechala tak.Hm,neviem prečo ti neodpísali.
@dejzy krásne
@janelillith krásne
@demonche náderné
@kucminka co im mam skusit napisat este raz?
@dadika1114 no skús,ja čo som doteraz tam písala,vždy mi odpísali.
@dadika1114 ja stale volam na mobil 🙂 mas istotu 😉
@mimave veľmi pekné, prosím ťa mohla by si mi napísať, ako to presne robíš? postup, a aké farby používaš a čo stoja? ďakujem
@cucuriedka prosím ťa, to si len fixku na textil použila, alebo aj nejaké farby? ak áno, mohla by si mi prosím napísať aké farby používaš? ďakujem
@dadika1114 pojdem do umeleckeho raja, ale najskor asi az buduci tyzden, ked mi pride kocik. Ak do vtedy nebudes mat stetec, a budu ho mat, tak ti kupim a poslem normalne postou v obalke.

@janefonda až ma zarazilo to poštovné!
Nie je tu niekto z Topolčian? že by m itú ceruzku kúpil aja by som mu zaplatila na účet?