Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
Ahojte, chcela by som sa pridat do tejto skupiny a zacat malovat na textil. Pozeram vase albumy a kocham sa nad tymi krasnymi vytvormi.. 🤐 ale chcem sa opytat, ci to su nejake speci farby, aby boli take trblietave???lebo tie co som objednala, sa mi zda ze su obycko....diky
@kucminka a na aky papier si to potom obkreslis? na papier na pecenie?
@dadika1114 nie,nie,proste napríklad si vytlačíš nejaký obrázok na klasický kancelársky papier a obrázok na tom papieri so obkreslíš tou ceruzkou,len dávať pozor,treba to zrkadlovo obkreslovať.
@stanusa999 tie trblietavé farby sú glitrové,treba si kúpiť také.
@kucminka jaaaaj ... takze vytlacit obrazok na kancelarsky papier...potom prejdem po obrazku tou ceruzkou a zo zehlickou to potom prenesiem na texil? ....
@dadika1114 presne tak 😉
@kucminka dik 🙂)
@janelillith podla mna ty si uz majsterka v monsterkach. Pozerala som aj album.
@abriela dakujem 🙂 mne sa uz o nich aj sniva 😀 😀 😀
@janelillith komu tie tričká robíte? To musí byť nejaka fanynka monsteriek
@lussy23 jedna maminka si u mna objednala 5 triciek pre svoju dceru 😀 😀 😀 kazda monsterka ina.... a tie predtym tiez vsetko na objednavku 😉 ja mam este male baby, ich take este nezaujima 😝
@janelillith ty sa máš,že su ešte malinke,ja okrem toho,že ich malujem tak sa o monsterky potkýnam skoro na každom kroku 😀 a včera zase zatužila po nejakej novej 🙂
@dejzy no ja mam dievcata dvojicky...zachvilku maju 4 roky 🙂 ja mam doma vsetky hracky dvojmo 😀 😀 😀 takze ked ich chytia monsterky....tak ma asi porazi 😝 😝 😝
@janelillith moja ma 8 a je do nich poblaznena už asi 3 roky,dlho ju tak nič nedržalo,stale prišla s niečim novym,ale monster je monster...uf tak snad dovtedy kym vyrastu už nebudu žiadne monsterky,ale zase bude niečo ine 😀 😀 😀
@dejzy u mna je to jedno co vtedy prave bude....vsetko musi byt tak ci tak dvojmo 😀 😀 😀
dievcata, ked si objednavate farby online a chcete platit kartou, tam sa uvadza o aku kartu ide?...myslim tym, ze slov. sporitelna, vub ...alebo len visa maestro...chcela by som si totiz objednat farby a nechat si ich poslat k svokrovcom, lenze nezijem na sk a neviem ci by akceptovali moju maestro kartu...mala by som tam asi najskor napisat
@janelillith tak vtedy už bude niečo iné frčať. 🙂 🙂
@bambicka krásne
@anett9 velmi pekne 😉
@janelillith táto je špicováááá...kreslila si voľnou rukou,či cez kopír?
@anett9 neviem co konkretne myslis 😉 ale predpokladam ze monsterku, tie si prekreslim obrysy cez papier, menej roboty to je 😀 a zbytok uz rukou 🙂
Ahoj, precitala som si skoro celu Vasu diskusiu 😀 a rozhodla som sa to tiez skusit 🙂 ale chcela by som sa vas opytat ci nemate nejaku stranku na obrazky aj kvety a ornamenty chcela by som casom vyskusat si ozdobit aj sebe tricka 🙂 na detske som natrafila na kopec ale je nieco aj ine ,, neviem moc kreslit chcem to robit obkreslovanim s prenosnom ceruzkou tak by boli motivy dakujem

@dadika1114 to mi tuna jedna kočka objednala,ona si objednávala až z CZ,tak objednala aj mne.Papier nemám žiadny,to si len obrázok obkreslíš s tou ceruzkou a priložíš na textil a prežehlíš,je to super vec.