Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@dadika1114, dobrý večer, prosím Vás ako kreslíte námety na textil? lebo ja by som tiež chcela začať s maľovaním na textil? ďakujem
@janelillith precitala som si ten navod...i ked pre mna nic noveho 🙂 ...teda jedna vec...ked obrazok zazehlujes tak zehlicku iba prikladas alebo normalne zehlis?
@bambicka zehlim...ale uplne pomalicky sa pohybujem po obrazku....hore-dole... 😉
@vitacalcin ano tak isto ako je aj v tom navode 🙂
@lalai Dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂)) 😉
@lussy23 Dakujem,tak si aj ja spravim smolkou 🙂
@janelillith preco pomalicky? ...ja by som sa bala ci si tricko nespalim
idem malovať obrazok pre predčasne narodene dieťatko,chcem tam napisat bojovníček+ meno ale neviem najst ktomu vhodnu obrazok....poradi mi niekto?
@miska22200 no mňa napadol taký Pepek námorník 😉 🤐 😀
@bambicka to je jedno ci prikladas alebo sa pomaly pohybujes....nespalis to 😉 ja to robim takto a uplne v pohode 😀 😀 😀
@miska22200 nejaký rytier. Ale tým rytierom je nejaká rozprávková postavička, napríklad Mikimaus. určte bude niekde taký obrázok
@miska22200 co takto ,,maly princ,, hmm....
@bambicka naaaaaaaadhera
@stanusa999 dakujem...je to tricko na objednavku tak dufam, ze sa bude pacit 🙂
No mne dnes mi prisli farby, je ich len 6 malych vzoriek......vytlacila som si najjednoduchsi obrazok hello kitty aky existuje a skusim nieco nakreslit.....na kreslenie som anti talent, takze ak sa mi to ako tak podari, odpadnem 😀 ...citam vas uz dlho, tak teoria by mala fungovat...mam nutkanie objednat si viac farieb a vselijake glitrove, len sa bojim, ze to nebudem vediet, tak radsej pockam, ako mi to pojde.....obdivujem vas, ste sikulky 🙂
@dadika1114 stetec 0 nemaju 😒
@bambicka to je nadherne 😵 . Normalne rozmyslam, ze idem vytiahnut body maleho a malovat. Aj ked jednofarebne mam len 56-tky a maly do nich uz pomaly nevojde 😒
@stanusa999 vela stastia. Urcite ti to pojde
@abriela saaakris ..no nic musim objednat teda cez net 🙂 co uz 😒
@dadika1114 ,da sa použiť aj šteteček s liniek na oči 😀 😉
@bambicka a vydrzi to gelove pero co sa tyka prania tak ako farba ? tiez nad nim uvazujem....len ci sa rychlo nesperie...ake mas skusenosti, diky 😉
@janelillith tricko po viac ako 5tich praniach...

@anett9 krásne