icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

lenadka
4. apr 2013

@fedanka ja zažehľujem uschnuté, nechám aspoň 2 hodiny na radiátore cez bavlnenú plienku, mám na to vyčlenenú jednu 😉

yanka86
4. apr 2013

@drobulo presne dnes som kukala ten obrazok ponika,ale vybrala som ineho:D

yanka86
4. apr 2013

ja by len malovala a malovala:DD...ale uz nemam naco:D,,,vytriedila som vsetky vecicky a bohuzial biele tricka s dlhym rukavom ,uz neviem zohnat,,(teraz pred dovolenkou ked mam najviac objednavok)som si mohla zarobit,ale to je ten zakon schvalnosti!!!..:((((

drobulo
4. apr 2013

@yanka86 Vybrala si ho moja malá, ona je na poníkoch totálna zavislacka 🙂 už mám nachystany ďalší obrázok s Twiligt sparkle a dnes som začala tričko s monsters inc. Ale dosť sa toho bojím či namiesam také farby.

dm1
5. apr 2013

@janelillith prosim ta ako tou transf.ceruzkou prenasas na tmavsie oblecko? vcera som robila modre tricko tmavsie a to este ako tak islo ale na cervenu som to radsej ani neskusala 😝. A to uz ani nehovorim ze som robila na to modre mickeyho a po gate a topanky som mu musela dat snad 3 vrstvy bielej farby nech pekne chyti cervena a zlta 😝. tusim budem malovat len na biele tricka :D.

Inak nemozem nikde zohnat tricka s dlhym rukavom chalanske jednofarebne najlepsie biele tak len na kratky rukav malujem. Skoda aj na teraz som nieco chcela :(

janelillith
5. apr 2013

@dm1 ja mam bielu...kriedovu....staci ked si ale kupis obycajnu krajcirsku kriedu....obtiahnes si obrazok a potom to jemne prilozis na tricko a pekne ti tam ostanu obrysy 😉 len pozor, zotries to rukou...takze davat pozor 😀 inak na tmave si davam stale biely podklad....az potom idem ostatne farby.....lepsie ti to chyti potom 🙂 tricka s dlhym maju v KIK...neviem ci mas v okoli 🙂 ale tam kupis vsetko a hlavne lacno 😀 😀

dm1
5. apr 2013

@janelillith dakujem no Kik mame tu ale zial nemaju ziadne jednofarebne iba same dievcenske ale pre chlapcov tak 3-4 a 4-5r nic 😖. A na ten tmavy textil ale ked vsetko zamalujem bielou nebudem vidiet ciary a to ja nedam od ruky namalovat 😝

janelillith
5. apr 2013

@dm1 hmm.... tak u nas je vyber, asi dali vsetko sem 😉 inde neviem, takze neporadim.... joooj vsak si urob potom obrysy bielou farbou take hrubsie...a ked ti uschnu ,obtiahni si to na tej farbe ciernou ceruzkou....bude ich na tej bielej vidiet a mozem potom cele bielou zamalovat....obrysy uvidis...no inu fintu nemam 😉 mne stacia obrysy...potom uz nemam problem 😀

dm1
5. apr 2013

@janelillith dakujem skusim kuknut este v kiku v Trencine ked tam budem lebo uz ma maly 5 triciek s kratkym rukavom namalovanych tak to by zatial aj stacilo 😀 . Dnes prezehlim tie prve 2 😝

lenadka
5. apr 2013

niečo moje pridám, to dievčatko od nexto bolo prvý pokus a malá mi ju dokreslila fixkou, ale našťastie obyčajnou takže sa to vypralo 🙂

lenadka
5. apr 2013

včera dokončené

kucminka
5. apr 2013

@dm1 no v TN asi tiež nekúpiš.Ja tam chodím ,ale chlapčenské s dlhým rukávom jednofarebné nemajú,len na dievčatá 😠 .

dm1
5. apr 2013

@kucminka hmm no pekne presne ako v dubnici... teraz mali u nas malo uz aj s kratkym rukavom...

cassidy
5. apr 2013

@lenadka velmi pekne!🙂 obzvlast oblecene to vyzera uzasne🙂

mali by sme pridavat viac veciciek na modeloch a modelkach🙂

kucminka
5. apr 2013

@dm1 aj tam chodím ,ale ani tam nič nemajú ☹

miskadusko
5. apr 2013

@kucminka nechce sa mi čítať čo ste popísali- ale biele tričko s dlhým rukávom som kúpila v slovenke na námesti pri vodníkovi. mali vela druhov-skús tam 😉

kucminka
5. apr 2013

@miskadusko a za akú cenu?lebo viem,že slovenka je dosť drahá

dm1
5. apr 2013

@kucminka ved to ze ak aj niekde maju tak je to drahsie a to sa neoplati nato este malovat ked lacnejsie ma vyjde kupit uz s potlacou.... ked nahodou uvidis v dca alebo tn daj mi prosim vediet ak tam nieco po tvojom najazde zostane 😅

lussy23
5. apr 2013

@lenadka krásne vecičky

cassidy
6. apr 2013

nejake mam sladke obdobie tusim🙂

lenadka
6. apr 2013

dnes dokončené tričko k pyžamkovým nohaviciam pre 8r. Lucku milovníčku koní 🙂

milagros13
6. apr 2013

nedalo mi, jedna pani to tu mala tiez na rifliach a skusila som, babracka ale mne sa to velmi paci a moja mala hotova, ze jake rifle ma...

milagros13
6. apr 2013

a konecne nieco pre mna, original a moje...

miskadusko
6. apr 2013

@kucminka ja som kúpila v slovenke čisto biele s dlhým rukávom za 5,16- to si myslím že neni vela...

janelillith
6. apr 2013

@milagros13 bombove !!!! aj rifle aj panter 😉 😉

lenadka
6. apr 2013

@miskadusko moje posledné je slovenka, ale kúpila som ho tu v bazáriku za 2€ a je ako nové 🙂

lenadka
6. apr 2013

normálne otočené 😅

milagros13
6. apr 2013

@janelillith dikes...

lussy23
6. apr 2013

@lenadka krásnučké
@milagros13 tie motýle sú nádherné........ to sú tma použité farby na tmavý textil, však?
@cassidy jej to je nádhenráý obrázok. kde si ho našla?

dm1
6. apr 2013

@janelillith prosim ta pocom mavaju v kiku detske chlapcenske tricka s dlhym rukavom? objavila som tuto stranku kde predavaju jednofarebne tricka http://www.malovane-tricka.sk/shop/detske-trick...