Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@lussy23 ano farby na tmavy textil ale pre istotu som dala biely podklad
@lussy23 ddd
@dm1 poznam tie tricka....su kvalitne a dobre 😉 len ta cena nooo..... u nas maju vsetky po 1,99....dlhe, kratke, dievcenske aj chlapcenske....mam ti pozriet ci maju u nas ? zajtra idem kupovat aj ja....
@janelillith juj tak to aka super cena preco u nas nemaju :(. ak by si bola taka dobra a pozrela mi to by bolo super. hladam chlapcensku 104 a 110 biele hlavne a mozno aj cervene zlte a modreo
Maminky prosím vás viete mi poradiť,či sú dobré farby na textil Artemis?Používam nerchau a chcela by som vyskúšať aj tieto nakolko majú pekné farby.Dakujem
@milagros13 tiez som chcela malej skusit nieco na rifle, ale neviem sa odhodlat a hlavne sa bojim aby som rifle nedoserinkala, to by ma asi mrzelo najviac. Robila si klasicky farbami na textil?
Drahe zienky je tu nejaka ochotna maminka ktora mi poradi ako zaciatocnikovy ake farby kupit a co ktomu este potrebujem....skryvam v sebe skryty talent 😀 ale nie, rada by som s takymito krasnymi vecickami zacala aj ja 😀 😎
@dm1 jasne pozriem ti zajtra a napisem ci maju u nas 😉 😉 😉
@janelillith dakujem si poklad 😵 . Ak by mali rovno by som si dala kupit viac nech mam pokoj lebo uz nemam na co malovat 😀
@niquska farby na textil, napr. nerchau na tmavý textil tie mám odskúšané ale chvália si aj marabu, majú aj sady vo výhodnej cene pre začínajúcich tam máš viac odtieňov v menších baleniach na skúšku či ti to pôjde, štetce, ja mám dva tenké s rovným umelým vláknom a na obrysy mám taký čo sa s ním kreslí na gélové nechty, kúpila som ho v čínskom obchode. Obrysy si nakreslím fixkou na textil, mám viac farieb, ale pravdu povediac využívam len čiernu.
Ak chceš väčšie balenia farieb tak ti radím kúpiť si základné farby a napr, na zelenú kašli, namiešaš zo žltej a modrej a tak... 😉
@janelillith fíha? a to kde kupuješ? super cena 😲 😕 🙂
@milagros13 ach tie rifličky obdivujem, neviem sa vynadívať, krásne 🙂
@lenadka KIK 😉
@dm1 napis mi kolko by si chcela a ake velkosti...a ked NAHODOU budu mat, hned aj kupim...
@michalag ano klasika, ale najprv biely podklad az potom farba a nakoniec glitre v tube...tam nemas co dobabrat motylik sa da zvacsit alebo doplnit farbu alebo vytienovat, takze pohoda...
@lenadka dakujem, aj mne sa velmi pacia...som nadmieru spokojna, dnes ich mala na sebe, vyzera to suprovo a ked sme odchadzali mala mi hovori...mama, vsetci odpadnu...
@milagros13 😀 herečka! 😀 ale však len pravdu vraví 🙂
@janelillith hm zajtra pôjdem kuk, dík za typ 🙂
@dm1 to ninjago si niekde našla na nejakej stránke-alebo si to len tak obkreslila.chcela by som ho aj ja, ale ja to nedokážem len tak obkresliť z obrázka na tričko.až taká nadaná som neni 😒
@miskadusko ja som si stiahla normalne aj obrazok aj napis z netu tiez by som to sama nenakreslila tiez vsetko prekreslene transferovou ceruzkou 😉 kuk sem http://www.google.sk/search?q=ninjago&hl=sk&rlz...
@milagros13 krasne rifle, budem musiet aj ja take spravit pre moju slecnu....len keby toho casu bolo viac ☹

@milagros13 prekrasne a tie rifle su genialne moc sa mi to paci na riflach malovane 😵