icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

dm1
6. apr 2013

@milagros13 prekrasne a tie rifle su genialne moc sa mi to paci na riflach malovane 😵

milagros13
6. apr 2013

@lussy23 ano farby na tmavy textil ale pre istotu som dala biely podklad

milagros13
6. apr 2013

@lussy23 ddd

janelillith
7. apr 2013

@dm1 poznam tie tricka....su kvalitne a dobre 😉 len ta cena nooo..... u nas maju vsetky po 1,99....dlhe, kratke, dievcenske aj chlapcenske....mam ti pozriet ci maju u nas ? zajtra idem kupovat aj ja....

drobulo
7. apr 2013

@lenadka Ďakujem 🙂 Tá trblietava je metalicka ružová Marabu.

dm1
7. apr 2013

@janelillith juj tak to aka super cena preco u nas nemaju :(. ak by si bola taka dobra a pozrela mi to by bolo super. hladam chlapcensku 104 a 110 biele hlavne a mozno aj cervene zlte a modreo

farby
7. apr 2013

Maminky prosím vás viete mi poradiť,či sú dobré farby na textil Artemis?Používam nerchau a chcela by som vyskúšať aj tieto nakolko majú pekné farby.Dakujem

michalag
autor
7. apr 2013

@milagros13 tiez som chcela malej skusit nieco na rifle, ale neviem sa odhodlat a hlavne sa bojim aby som rifle nedoserinkala, to by ma asi mrzelo najviac. Robila si klasicky farbami na textil?

niquska
7. apr 2013

Drahe zienky je tu nejaka ochotna maminka ktora mi poradi ako zaciatocnikovy ake farby kupit a co ktomu este potrebujem....skryvam v sebe skryty talent 😀 ale nie, rada by som s takymito krasnymi vecickami zacala aj ja 😀 😎

janelillith
7. apr 2013

@dm1 jasne pozriem ti zajtra a napisem ci maju u nas 😉 😉 😉

janelillith
7. apr 2013

moje posledne vytvory...taka mala improvizacia 😉 😉

dm1
7. apr 2013

@janelillith dakujem si poklad 😵 . Ak by mali rovno by som si dala kupit viac nech mam pokoj lebo uz nemam na co malovat 😀

dm1
7. apr 2013

tak pridavam moje zazehlene prvotinky. ten ninja bol prvy na tom este vidno pri meci okolo tu transferovu ceruzku tak verim ze to sa este vyperie. Nakoniec to na to cervene tricko chytilo celkom dobre najhorsie sa mi malovalo na modre

lenadka
7. apr 2013

@dm1 jéj to si našla dobrú stránku, tá cena je super, tie tričká máme doma 3 ks v modrej a dve čierne a kvalitou sa celkom dajú, veľmi sa nerozťahujú a dobre sa na ne kreslí 🙂

lenadka
7. apr 2013

@drobulo mám len nerchau ale marabu si dosť chvália, tak asi dokúpim 🙂 dík 🙂

lenadka
7. apr 2013

@niquska farby na textil, napr. nerchau na tmavý textil tie mám odskúšané ale chvália si aj marabu, majú aj sady vo výhodnej cene pre začínajúcich tam máš viac odtieňov v menších baleniach na skúšku či ti to pôjde, štetce, ja mám dva tenké s rovným umelým vláknom a na obrysy mám taký čo sa s ním kreslí na gélové nechty, kúpila som ho v čínskom obchode. Obrysy si nakreslím fixkou na textil, mám viac farieb, ale pravdu povediac využívam len čiernu.
Ak chceš väčšie balenia farieb tak ti radím kúpiť si základné farby a napr, na zelenú kašli, namiešaš zo žltej a modrej a tak... 😉

lenadka
7. apr 2013

@janelillith fíha? a to kde kupuješ? super cena 😲 😕 🙂

kucminka
7. apr 2013

@dm1 bola som včera v DCA aj v TN v KIK ,ale s dlhým nemajú žiadne 😉 s krátkym rukávom ešte majú,asi len začala sezona,ale s dlhým si asi budeme musieť počkať,kým zasa príde tovar. ☹

lenadka
7. apr 2013

@milagros13 ach tie rifličky obdivujem, neviem sa vynadívať, krásne 🙂

janelillith
7. apr 2013

@lenadka KIK 😉

janelillith
7. apr 2013

@dm1 napis mi kolko by si chcela a ake velkosti...a ked NAHODOU budu mat, hned aj kupim...

milagros13
7. apr 2013

@michalag ano klasika, ale najprv biely podklad az potom farba a nakoniec glitre v tube...tam nemas co dobabrat motylik sa da zvacsit alebo doplnit farbu alebo vytienovat, takze pohoda...

milagros13
7. apr 2013

@lenadka dakujem, aj mne sa velmi pacia...som nadmieru spokojna, dnes ich mala na sebe, vyzera to suprovo a ked sme odchadzali mala mi hovori...mama, vsetci odpadnu...

lenadka
7. apr 2013

@milagros13 😀 herečka! 😀 ale však len pravdu vraví 🙂

lenadka
7. apr 2013

@janelillith hm zajtra pôjdem kuk, dík za typ 🙂

miskadusko
7. apr 2013

@dm1 to ninjago si niekde našla na nejakej stránke-alebo si to len tak obkreslila.chcela by som ho aj ja, ale ja to nedokážem len tak obkresliť z obrázka na tričko.až taká nadaná som neni 😒

dm1
7. apr 2013

@miskadusko ja som si stiahla normalne aj obrazok aj napis z netu tiez by som to sama nenakreslila tiez vsetko prekreslene transferovou ceruzkou 😉 kuk sem http://www.google.sk/search?q=ninjago&hl=sk&rlz...

bambicka
7. apr 2013

@milagros13 krasne rifle, budem musiet aj ja take spravit pre moju slecnu....len keby toho casu bolo viac ☹

michalag
autor
7. apr 2013

@dm1 z kade mas take pekne tricka?

dm1
7. apr 2013

@michalag z kiku aspon s kratkym rukavom mali po 1,99e