icon

Mini výmena vrecúškových aktivít pre deti od 10 - 20 mesiacov

kittykittyke
8. máj 2014

Ahojte baby,
strasne sa mi paci myslienka vymeny vrecuskovych aktivit..
Nejake uz doma s nasim drobcekom mame..
Ale aktivit na rozvijanie osobnosti nasich drobcekov a vyplnenia ich casu urceneho na hru nikdy nieje dost..
Tak som sa rozhodla zalozit tuto mini skupinku na vymenu aktivit..
Predpokladany pocet mamiciek v skupinke: cca 5-7

Ide mi o to, ze ked nas bude menej, skor sa dohodneme na aktivitkach, skor ich spravime a tym padom aj skor pomenime.. 🙂
A samozrejme, ak tato vymena bude uspesna, mozme pokracovat v dalsich kolach.. 🙂

kittykittyke
autor
12. máj 2014

Vsimla som si, ze niesom sama taka nazhavena na aktivity.. :D
@petolub ma asi aj predbieha.. 😉
presne tak, ako uz zacala pisat pod foto v albume s vyhernymi aktivitkami by sme si mali pod kazdou foto pisat vsetky, ako si co predstavujeme.. pomahat, inspirovat..
To je prva vec, ktoru som mala na mysli..

A este dalsia je vec objednavok..
Podla mna by mozno nebola odveci hromadna objednavka.. ak budete potrebovat objednavat material.. 🙂

1. @kittykittyke
2. @maryennn1
3. @julkat
4. @petolub
5. @martina05
6. @romanovaz
7. @futasova

kittykittyke
autor
12. máj 2014

Tak baby, pridala som aj fotky pre aktivitky od @martina05 a poprosim vas zahlasovat za 2, ktore by ste od nej chceli.. 🙂

1. @kittykittyke
2. @maryennn1
3. @julkat
4. @petolub
5. @martina05
6. @romanovaz
7. @futasova

martina05
13. máj 2014

@kittykittyke tak teraz som trosku zmatena
-mam hlasovat aj za svoje aktivity ci nie...
- mam este vobec hlasovat aj za ostatne-ked ste sa uz vlastne dohodfli????

martina05
13. máj 2014

@kittykittyke nebolo dohodnute ze sa hlasuje do stredy?????

martina05
13. máj 2014

@kittykittyke nechcem byt zla aj chapem ze sa z aktivit tesis - samozrejme aj ja, inak by som do toho nesla- ale na co sa zbytocne ponahlat a vymyslat jedno hlasovanie cez druhe...clovek straca prehlad...mala si 3 aktivity s rovnakym poctom hlasov...co tak pockat kym zahlasujem ja a az potom vybrat a nedavat dalsie hlasovanie???pridala som sa s tym ze aktivity dolozim o den neskor, tak som chcela aj hlasovat, pripadne si to premysliet....prepac nechcem byt zla ani rypat, len nechapem ten zbytocny stres....

julkat
13. máj 2014

Baby, myslim, zesa uz vsetky tesime, ked budeme mat aktivity doma, len som vas chcela poprosit - dajme si aspon 3tyzdne na ich vytvorenie, lebo kym ja pozhanam material a vytvorim to... A este som sa chcela opytat - material, ktory pouzijem musi byt vyslovene kupovat v obchode, ci nebude vam vadit ak pouzijem i material, ktory doma najdem, teda napr. rozne kelimky, krabicky atd? Len tym padom je dost pravdepodobne, ze kazdy kus aktivity bude vyrobeny z ineho, nie identickeho materialu, kedze niekde bude kelimok/krabicka taka, inde onaka, aj ked teda princip aktivity zachovany, samozrejme.

futasova
14. máj 2014

Ahoj @kittykittyke and kocky,
otazocka k mojej aktivite - skladacka: vybrala som zopar obrazkov zvieratiek, ktore by mohli byt na drevenych palickach, zdielam ich z vami (a ak to ma zmysel tak prosim @kittykittyke aby ich pripadne dala do albumu, aby ste za nich hlasovali) Prosim vyberte 2-3 ktore sa vam pacia najviac a tie potom dam na palicky do skladacky, pripadne mam / mozem vybrat sama? dajte mi vediet co je pre vas najlepsie 🙂 dakujem vam

kittykittyke
autor
14. máj 2014

@julkat Na termine sa dohodneme, ked sa vyberu komplet vsetky aktivity, ktore sa budu robit.
Mne osobne by napr. vyhovovala tak polovicka juna.. Lebo este dokoncujem 2 vymeny.. 🙂
Ale dohodneme sa..

Co sa tyka matrialu - mne to vadit nebude ak budu nadobky, krabicky rozne.. mozme to potom spravit napr. tak, ze hodis foto a dohodneme sa, ktora bude mat ktoru nadobku.. napriklad..

A podla mna vobec nebude vadit, ak budes pouzivat material, ktory mas k dispozicii doma..
Vrecuskove aktivity podla mna nemaju byt o tom kupovat za kazdu cenu nieco nove..
ALE hlavne vyuzit to, co mame doma.. 🙂

Tolko moj nazor, ale tak vyjadrite sa prosim aj ostatne baby.. 🙂

1. @kittykittyke
2. @maryennn1
3. @julkat
4. @petolub
5. @martina05
6. @romanovaz
7. @futasova

kittykittyke
autor
14. máj 2014

@futasova Ahoj, obrazky si sice vybrala fakt velmi pekne..
Ale z hlasovania vyslo, ze baby si vybrali hmatove pexeso a knihu na jemnu motoriku..
takze.. obrazky do albumu ani davat nebudem..
Ale su pekne.. 🙂

maryennn1
14. máj 2014

@kittykittyke jasné, vôbec nevadí, že budeš používať materiál, ktorý už doma máš, jediné čo treba brať na vedomie je, že sa s tým budú hrať naše deti, ktoré sú ešte maličké, tak treba dbať hlavne na bezpečnosť podľa mňa 🙂 🙂

kittykittyke
autor
14. máj 2014

@maryennn1 asi si chcela pisat @julkat vsak? 😉

maryennn1
14. máj 2014

@kittykittyke veru jej 🙂

futasova
14. máj 2014

Ahojte, jasne, tak hmatove pexeso a knihu na jemnu motoriku 🙂
'

kittykittyke
autor
16. máj 2014

Ahoj @futasova vsimla som si, ze si este nehlasovala za aktivitu pre @martina05 tak ta poprosim, aby si tak urobila, aby sme to mohli ukoncit.. a postupili tak o krok dalej..

1. @kittykittyke
2. @maryennn1
3. @julkat
4. @petolub
5. @martina05
6. @romanovaz
7. @futasova

futasova
17. máj 2014

zahlasovane 🙂

cicamica1980
17. máj 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

caute je este volne miesto?

kittykittyke
autor
17. máj 2014

@cicamica1980 Ahoj, prepac, ale uz nie.. uz sme komplet.. Mozno neskor.. 🙂

kittykittyke
autor
17. máj 2014

Tak baby, aktivitky mame vybrane, skuste prosim navrhnut nejake terminy, ako to vy vidite realne s ich vyrobou, kolko casu na to budete cca potrebovat a snad sa nam podari najst nejaky spolocny termin.. 🙂

1. @kittykittyke
2. @maryennn1
3. @julkat
4. @petolub
5. @martina05
6. @romanovaz
7. @futasova

martina05
18. máj 2014

@kittykittyke ja by som potrebovala minimalne do konca juna....chystame sa na dovolenku, brat sa zeni....no a su to dve aktivity.....

futasova
18. máj 2014

Ahojte, ak beriem ohlad na @martina05 tak koniec juna je pre mna ok 🙂

romanovaz
18. máj 2014

@kittykittyke koniec juna aj mne vyhovuje 🙂

petolub
18. máj 2014

no tak co tak koniec juna?
@kittykittyke

kittykittyke
autor
18. máj 2014

@petolub Tak ja by som suhlasila teda s koncom juna, ale este sa nevyjadrili vsetky baby.. ci moze byt..
tak baby? Co vy na to?

1. @kittykittyke
2. @maryennn1
3. @julkat
4. @petolub
5. @martina05
6. @romanovaz
7. @futasova

maryennn1
18. máj 2014

aj ja som za koniec júna 🙂

julkat
19. máj 2014

aj ja som za koniec juna

kittykittyke
autor
19. máj 2014

OK baby, tak sme sa teda dohodli.. TERMIN JE STANOVENY NA KONIEC JUNA 🙂

Tak horsa do tvorenia.. 🙂

1. @kittykittyke
2. @maryennn1
3. @julkat
4. @petolub
5. @martina05
6. @romanovaz
7. @futasova

kittykittyke
autor
19. máj 2014

Baby a este jedna vec.. aby som aj ja vedela do ktorych aktivit sa mam pustit..
Ked som dala o nich hlasovat, kedze mali rovnake pocty hlasov, nehlasovali ste vsetky...
tak to teda dam znova.. Kliknite jednu moznost, ktoru chcete.. a ja to tak spravim..
1. labyrint a tvary na stipcoch a lopatkach
2. motyliky a tvary na stipcoch a lopatkach

dakujem
1. @kittykittyke
2. @maryennn1
3. @julkat
4. @petolub
5. @martina05
6. @romanovaz
7. @futasova

maryennn1
19. máj 2014

@kittykittyke ja chcem číslo tri- motýliky a labyrint 😀 😀 😀

romanovaz
19. máj 2014

@kittykittyke ja by som chcela 2. motyliky a tvary na stipcoch a lopatkách

maryennn1
19. máj 2014

@kittykittyke prvá odpoveď bola pre pobavenie v túto večernú hodinu, samozrejme aj ja som za č. 2 motýliky a tvary 🙂