Mini výmena vrecúškových aktivít pre deti od 10 - 20 mesiacov
Ahojte baby,
strasne sa mi paci myslienka vymeny vrecuskovych aktivit..
Nejake uz doma s nasim drobcekom mame..
Ale aktivit na rozvijanie osobnosti nasich drobcekov a vyplnenia ich casu urceneho na hru nikdy nieje dost..
Tak som sa rozhodla zalozit tuto mini skupinku na vymenu aktivit..
Predpokladany pocet mamiciek v skupinke: cca 5-7
Ide mi o to, ze ked nas bude menej, skor sa dohodneme na aktivitkach, skor ich spravime a tym padom aj skor pomenime.. 🙂
A samozrejme, ak tato vymena bude uspesna, mozme pokracovat v dalsich kolach.. 🙂
@martina05 a keby si tie zvieratká zalaminovala iba na jednu stranu (v copyshope). To by ta nevyšlo veľa,podla mna by to bola aj lacnejšie ako kupovať materiál na tienove divadlo,ale ak nie,tak tiez zoberieme to tienove divadlo a machova guma co navrhla @marryenn1 je dobrý nápad,je dost pevná (mám s ňou uz skúsenosti) 🙂
Ahojte,
az teraz som sa dostala k odpovedi ☹ tienove divadlo je ok, len naozaj nech je material odolny, lebo moj syncek ma teda dost silu v rukach a este aj zalaminovane katricky vie poohybat a skrcit 🙂 alebo aj machova guma (hribsia) by mala byt ok 🙂
martina05@ fotografie
Ahojte, mozu byt fotografie 🙂
@maryennn1 @kittykittyke prosím Vás,kde zoženiem tie sáčky do ktorých ste balili jednotlive aktivity,vďaka
@martina05 pridavam sa k vacsine.. a teda mozu byt fotografie.. a mozem aj ja poprosit jedno zvieratko, aby tam bolo? 🙂
Prosim si zabku.. 🙂
@romanovaz ahoooj, no, tie sáčky som kúpila u nás v meste v jednom super papierníctve, kde majú asi všetko, ale jedna kočka mi hovorila, vraj sa dajú kúpiť aj v DM- ku a aj v takých tých obchodoch kde majú kuchynské veci, prípadne v drogériách ich mávajú 🙂 a raz som ich videla aj v Tescu 🙂
1. @kittykittyke
2. @maryennn1
3. @martina05
4. @petolub
5. @martina05
6. @romanovaz
7. @futasova
Dievcata, mam problem :( Dva tyzdne som snad po celej BA zhanala material potrebny na moje aktivity, avsak nepodarilo sa mi zohnat farebne zetony a po rodine sa mi nepodarilo nazbierat dostatok roznofarebnych pet vrchnacikov. A tak som sa vas chcela opytat - viete mi poradit, v akom eshope by som vedela zohnat tie zetoniky? Pripadne mi poradit daku alternativu? Tie papierove skatulky sa mi tiez zatial nepodarilo zohnat, ale verim, ze tie este v dakom eshope objavim, to by snad nemusel byt daky problem. A co poviete na pom-poms (brmbolce) ako alternativu k pet vrchnacikom? Ak by ste s touto alternativou suhlasili, kolko farieb by ste si predstavovali a kolko pom-poms z kazdej farby?
Velmi ma to mrzi, fakt som sa snazila to dva tyzdne zohnat, ale nikde nic, ani hypermarkety, papiernictva, hrackarstva, Da Vinci....:(
@romanovaz Vies mi, pripadne, prosim, poradit este daky hobby shop v BA? Dakujem ;)
@julkat Akurát som ti chcela napísať, že namiesto tých pet vrchnákom by mohli byť pom-poms brmbolce a ak sa ti nepodarí zohnať tie žetony, tak možno by ako alternatíva mohli byť rôznofarebné gombíky 🙂. No a čo sa týka hobby shop v BA, tak u mna len galantéria a DaVINCI, vačšinu materiálu hladám a nakupujem cez internet.
@romanovaz pom-poms daku konkretnu velkost? Lebo v opitec.sk som nasla napr. len 1cm, tak ze ci staci taka velkost ;) Gombiky skusim pozriet, len to sa mi zdalo, ze dost draho vyjde, ale pozriem, napad je to dobry ;) A este by som ta poprosila dake tipy na internetove stranky, prosim ;) DAKUJEM
@julkat tipy ti neviem dát,hľadám podla toho co potrebujem na www.google.com 🙂 a potom opitec a stoklasa
@julkat @kittykittyke@maryennn1 @martina05 @petolub@martina05@romanovaz@futasova
Ahojte maminky, posielam Vám prototyp jednej mojej aktivity (kvalita fotiek je zlá, kedže to bolo fotené večer). Nádoba bude z termo obalu a na ešte lepšie pripevnenie bude v nádobe aj aranzerska hmota. Môže to takto ostať alebo máte nieaké nápady na vylepšenia?
@julkat pocuj a co taketo zetonky? http://www.ebay.com/itm/80-New-Mix-Chip-1-Plast...
@julkat Ja suhlasim s @romanovaz
ako nahrada za zetoniky mozu byt farebne gombiky...
a co sa tyka vrchnacikov.. ani by mi nenapadlo, ze by si s tym mohla mat taky problem..
Pretoze ja ich mam doma celkom dost.. a uz som ich aj jeden cas chcela vyhodit.. ale potom som nasla ten obal na vajicka s pismenkami na vrchnacikoch, tak som ich nechala..
Ja navrhujem, aby si ich skusala este zberat.. kolko budes mat.. a mozno aj ostatne dievcata si mozu doma odkladat.. a podla toho, ktora kolko bude mat doma, tak len zvysok doplnis zo svojich.. tolko moj navrh k vrchnacikom..
No ak pre teba bude schodnejsia cesta s pom-poms.. a ostatne baby s tym budu suhlasit.. ja som tiez za.. nemam s tym problem.. 🙂

@martina05 podľa mňa to tieňové divadlo (prvý obrázok) by bol fajn 🙂