icon

Mini výmena vrecúškových aktivít pre deti od 10 - 20 mesiacov

kittykittyke
8. máj 2014

Ahojte baby,
strasne sa mi paci myslienka vymeny vrecuskovych aktivit..
Nejake uz doma s nasim drobcekom mame..
Ale aktivit na rozvijanie osobnosti nasich drobcekov a vyplnenia ich casu urceneho na hru nikdy nieje dost..
Tak som sa rozhodla zalozit tuto mini skupinku na vymenu aktivit..
Predpokladany pocet mamiciek v skupinke: cca 5-7

Ide mi o to, ze ked nas bude menej, skor sa dohodneme na aktivitkach, skor ich spravime a tym padom aj skor pomenime.. 🙂
A samozrejme, ak tato vymena bude uspesna, mozme pokracovat v dalsich kolach.. 🙂

maryennn1
5. jún 2014

@julkat ahoj, tiež súhlasím s gombíkmi ako náhradou za žetóniky, no a k tým pom- pomom z opitecu...ja ich mám a sú veľmi malilinké, presne také, aké sa zmestia našim deťom do nosa, úst a kdekoľvek inde, čiže ja som za to, aby si ešte skúsila zbierať vrchnáčiky, ja ich mám doma za sáčok a myslím, že aj u ostatných sa nejaké tie vrchnáčiky nájdu, takže to podľa mňa nebude až taký problém 🙂

maryennn1
5. jún 2014

@romanovaz mne sa to takto páči 🙂

romanovaz
5. jún 2014

@julkat pet vrchnaky mám aj ja dost,kedže ich uz teraz zbieram na nieakú vrecuskovu aktivitu 🙂

petolub
9. jún 2014

Babyy ja mam problem :( ja neviem uz nikde zohnat tie pomponky, tie male lopticky hunate.. Kupovala som to v KIKu a spoliehala som sa na to ze to tam budu mat a uz to maju vypredane :( Nemate niekto vo svojom meste nejaky obchod kde to maju? Nasla som jedny ale take s priemerom max 1 cm.. ak vam to bude stacit, kupim to

1. @kittykittyke
2. @maryennn1
3. @julkat
4. @petolub
5. @martina05
6. @romanovaz
7. @futasova

maryennn1
9. jún 2014

@petolub 1cm sú veľmi maličké, ja ich mám doma, môj malý by ich pojedol.

romanovaz
9. jún 2014

@petolub Pozri tu: http://www.ekancelarskepotreby.sk/p/309/brmbolc... maju priemer 1-2,5 kúp 2-3 balíky a vyber len tie vacsie
A este tu som našla: http://www.office-shop.sk/Kancelárske_potreby/B.... tiez maju rôzne velkosti

julkat
9. jún 2014

@petolub viem presne, o com hovoris, ja som ich tiez zhanala dost dlho a nakoniec som zohnala v kamennom papiernictve, no tam bolo len zopar roznych farieb, tak este som dokupila tu - http://www.vytvarnematerialy.sk/Balicky-a-sady/....

1. @kittykittyke
2. @maryennn1
3. @julkat
4. @petolub
5. @martina05
6. @romanovaz
7. @futasova
Inak, baby, tiez zetony som i napriek mojej fakt velkej snahe nikde nezohnala. Jedine, ktore som objavila boli len v styroch roznych farbach a to sa mi zdalo malo. Tak som kupila tzv. apli penu v tvare nanukovych tyciniek. To nastriham a bude sa to dat vhadzovat do otvorov v krabicke.

futasova
9. jún 2014

Ahojte kocky,
posielam vam prve ukazky mojej aktivity - hmatove vrecuska, zatial mam urobenu polovicu vrchnacikov (vid foto - smirglovaci papier, filc, vata, bublinkova folia, pomarancova kora, pierka, alobal) druha polovica je v stadiu rozrobenia - snazim sa vyberat hmatovo zaujivy povrch a material) mam tu akurat mensi problem s pomarancovou korou, lebo stale sa mi susenim zmensi ☹ tak dufam, ze vam nebude vadit, ak koliecka vnutri vrchnacika budu pri pomarancovej kore trosku mensie. Mam uz usite aj vrecuska, kedze ste vraveli, ze mozeme vyuzit materialy co mame doma, tak som pozhanala vsetky latky co som nasla a teda kazde vrecusko je inej farby aj vzoru (vid obrazok) ale kvalitou su si velmi podobne a snazila som vyberat pestre a pekne latky. Ak by sa vam nieco nepozdavalo alebo nepacilo dajte mi prosim spatne vediet, dakujem vam,
Andrea

petolub
9. jún 2014

@julkat prosimta a ake su velke? lebo ako tu pisala jedna mamicka tak 1cm su moc malinke..

julkat
9. jún 2014

@petolub neviem, este mi neprisli ;(

julkat
9. jún 2014

@futasova uuuzasne, velmi sa tesime, vyzera to super ;)

romanovaz
9. jún 2014

1. @kittykittyke
2. @maryennn1
3. @julkat
4. @petolub
5. @martina05
6. @romanovaz
7. @futasova

Ahojte maminky, posielam Vám moju druhú aktivitu. Gorálky sú velkosti 1cm a 8 mm, celé je to vyplnené ešte vatelínom, aby sa s tým lepšie pracovalo. Šijací stroj mám veľmi krátko a naposledy som šila asi na ZŠ (čo už je dosť dávno), tak sa vopred ospravedlňujem za chybičky. Mám pod gorálky doplniť fixkou ešte čísla od 1 do 10, alebo to nechám takto a po prípade si to doplníte samé?

maryennn1
10. jún 2014

@romanovaz ahoj obe aktivitky sú krásne a tešíme sa na ne, ja si neprosím písať čísla, poprípade si ich doplním sama, ďakujem 🙂

futasova
10. jún 2014

Ahoj @romanovaz krasne a dakujeme, aj ja ta poprosim bez cisel, dakujem 🙂

maryennn1
17. jún 2014

Baby tak takto budú vyzerať postupnosti, môže byť?
1. hygiena
2. maľovanie plota
3. dážď
4. sadenie stromčeka

julkat
19. jún 2014

@kittykittyke na aku postovu dresu a akym sposobom ti poslat balik? A teda poslat veci pre 7mamiciek s tym, ze tie, co sme si vyrobili pre seba nam ostanu doma? Zda sa mi zbytocne, aby tie festovali hore-dole.

maryennn1
19. jún 2014

@julkat nie je to zbytočné, ja som už jednu výmenu triedila a bolo mi jednoduchšie dať každej po jednej aktivite, ako dumať nad tým kto ktorú nemá mať a či má každý to čo má mať, ale tak nech sa rozhodne @kittykittyke ona to bude triediť 🙂

kittykittyke
autor
19. jún 2014

1. @kittykittyke 2. @maryennn1 3. @julkat 4. @petolub 5. @martina05 6. @romanovaz 7. @futasova

Ahojte baby,
v prvom rade sa ospravedlnujem, ze som tu dlhsie nebola.. najprv mal maly horucky, potom sme svadbovali, potom znova ochorel.. medzi tym som riesila ine vymeny..
ale uz som tu.. 🙂
a pozeram, ako ste pekne popracovali na svojich aktivitach.. 🙂
Mozem este poprosit aktualne info, ako ste na tom? Stihate ich dokoncit do konca mesiaca?
A tu je zopar odpovedi k vasim prispevkom..
@futasova hmatove vrchnaciky su podla mna super. . aj vrecuska su krasne.. 🙂 ak mozem, tak ja by som si ,,rezervovala“ to biele s farebnymi gulickami.. 🙂
@romanovaz obe tvoje aktivity vyzeraju super.. a co sa tyka pocitadla.. tesime sa na neho.. a cisla si tiez neprosim pisat, akbude treba, tak si to potom doplnim sama.. 🙂 a co sa tyka ,,chybieciek krasy“ vobec si z toho nic nerob.. urcite to bude vyzerat dobre.. ja to uplne chapem.. tiez som na sijacom stroji sila cca 10 rokov dozadu.. a asi pred mesiacom som ho vytiahla odvtedy prvykrat.. 🙂
@maryennn1 obrazky na postupnost su fakt velmi pekne, velmi sa mi pacia temy, ktore si zvolila.. 🙂
Tesime sa uz na nich.. 🙂
@julkat info ohladom posielania balickov napisem v dalsom prispevku a adresu poslem do IP

petolub
19. jún 2014

@kittykittyke Prosim napis adresu a podmienky posielanie, kolko penazi vlozit a do akeho datumu najneskor odoslat..

maryennn1
19. jún 2014

@futasova tak keď už sú tu rezervácie na tvoje vrecúška, ja by som si poprosila modré s bielymi bodkami 🙂 ďakujem 🙂

kittykittyke
autor
19. jún 2014

@petolub v prispevku vyssie som pisala, ze to poslem..

kittykittyke
autor
19. jún 2014

1. @kittykittyke 2. @maryennn1 3. @julkat 4. @petolub 5. @martina05 6. @romanovaz 7. @futasova

Baby, chcem sa spytat, kedze si uz pytate pokyny na odoslanie a adresu.. mate uz vsetky aktivity hotove?
Pridajte fotky, ak ano.. nech vieme, na co sa tesit.. 🙂

Info o posielani balickov som poslala v IP

petolub
19. jún 2014

@futasova aj ja si poprosim bodkovaneee 🙂 je jedno ktore ale bodkyy :p

martina05
21. jún 2014

@kittykittyke ja este pracujem....asi to budem dokoncovat na poslednu chvilku...bohuzial skor sa mi nedalo, s dvoma detmi je to niekedy ...no teda vlastne stale dost divoke....karticky su v pohode, horsie je to s tym hadom, tam je realizacia narocnejsia...zhanam zapinania rozneho druhu, ale dost sa to predrazuje, lebo len 1ks zapinania stoji cca 60centov...kazda bude mat 5 zapinacich kruzkov, spona, suchy zips, patent, gombik a hacik....velky problem mam s neustalym testovanim zivotnosti...stale mam pocit ze je to a/ pre take male deti dost narocne a b/ ze detske rucky to neustalym zapinanim lahko zlikviduju....zapinania budu na stuhach.uz som aj spekulovala ze navrhnem zmenu, ale nechcem zase sposobovat chaos. Nejako to spravim, snad nebudete sklamane.....Verte ze sa snazim ako len to ide....tak ako aj vy ostatne🙂

kittykittyke
autor
22. jún 2014

Ahoj @martina05, verim, ze je to casovo narocne pracovat na aktivite pri dvoch deturencoch, ja mam niekedy co robit len pri jednom..:D
Takze, z mojej strany absolutne nebude problem, aby si balicek poslala aj o par dni neskor, hlavne, aby si nebola v strese.. aby sa nepreniesol na deticky..

ale tak skuste sa aj ostatne baby vyjadrit, ako to vyzera s vami.. a co poviete na posun terminu o par dni?
Resp. ak to budete mat do stvrtku/piatku hotove,tak to kludne poslite.. a kto nestiha, tak mozeme ja neviem,pridat este vikend a v priebehu dalsieho tyzdna mi poslete balicek??

maryennn1
22. jún 2014

@kittykittyke Mne by tých pár dní pomohlo, akosi nestíham a to mám len jedno dieťatko 🙂

julkat
23. jún 2014

ja to snad stihnem, ale ked ostatne nestihnete, uplne v klude poslite aj o 2tyzdne neskor ;)

romanovaz
23. jún 2014

@kittykittyke posunutie o pár dni mi neprekáža,ak ostatne maminky nestíhajú

martina05
23. jún 2014

@kittykittyke super to by pomohlo....