icon

Mini výmena vrecúškových aktivít pre deti od 10 - 20 mesiacov

kittykittyke
8. máj 2014

Ahojte baby,
strasne sa mi paci myslienka vymeny vrecuskovych aktivit..
Nejake uz doma s nasim drobcekom mame..
Ale aktivit na rozvijanie osobnosti nasich drobcekov a vyplnenia ich casu urceneho na hru nikdy nieje dost..
Tak som sa rozhodla zalozit tuto mini skupinku na vymenu aktivit..
Predpokladany pocet mamiciek v skupinke: cca 5-7

Ide mi o to, ze ked nas bude menej, skor sa dohodneme na aktivitkach, skor ich spravime a tym padom aj skor pomenime.. 🙂
A samozrejme, ak tato vymena bude uspesna, mozme pokracovat v dalsich kolach.. 🙂

futasova
23. jún 2014

Ahojte kocky,
aj ja som tu dlho nebola a tak sa budem snazit odpovedat na vsetko co ste sa pytali 🙂
1) Posielam fotky s mojimi aktivitami
2) hmatove pesexo je dokoncene, pridala som male kamienky & spagatovu stuhu - myslim, ze maju zaujimavy povrch, vrchnaciky su uz vo vrecuskach,
3) Kniha na jemnu motoriku - vysledne predlohy na predkreslovanie som zvolila farebne, aby sa to detom viac pacilo ako iba bielo-cierne, uz to iba dam zviazat a pribalim kriedu
4) @kittykittyke, @maryennn1, @ petolub bohuzial bodkovane vrecuska mam len 2 ☹ tak ponecham na @kittykittyke ako to rozdeli
5) @kittykittyke ja s posunom terminu som v pohode, ja som v podstate skoncila a pokial tento tyzden zozeniem krabicu tak ti to uz mozem poslat, ja so syncekom idem hned na zaciatku jula na operaciu, takze ja sama som si dala dedaline koniec janu, lebo viem, ze potom by som to uz nestihala
6) @kittykittyke, prosim ta dufam, z nebude vadit ak knihu na jemnu motoriku nebudem balit do vrecuska, kniha bude zviazana, takze by sa nemalo nikam nic stratit (a kriedy tak pripevnim ja tak aby sa nepostracali) a ma to format A4, takze take vrecsku by som nehoznala
🙂

kittykittyke
autor
23. jún 2014

1. @kittykittyke 2. @maryennn1 3. @julkat 4. @petolub 5. @martina05 6. @romanovaz 7. @futasova

OK baby, tak sa teda dohodneme tak, ze tie, ktore stihate, poslite v termine, ktory sme si dali povodne.. tie, ktore nie, tak vtedy, ked to dokoncite, len stale plati, dajte mi prosim vediet, ze ste to poslali.. aby som cakala..
A @futasova aktivitky su krasne.. knihu nemusis podla mna do vrecuska, ked bude zviazana..
A drzim palce, operacia urcite dobre dopadne.. 😉

maryennn1
23. jún 2014

@futasova ahoj môžem sa opýtať, tie cestičky v tej knihe sú z tabuľovej fólie? keďže sa bude písať kriedou? ďakujem za odpoveď 🙂

petolub
23. jún 2014

@kittykittyke no ja sa pokusim to stihnut ale troaku sa mi to pri vyrobe skomplikpvalo, pri dierkovani vrchnacikov sa mi polka praskla a az zajtra sa dostanem do obchodu ponove... Ten vikend by mi velmi pomohol..

futasova
24. jún 2014

@maryennn1 Ahoj, ano obe folie aj biela aj cierna su umyvatelne, skusila som na ne pisat perom, ceruzkou aj kriedou, vsetko islo pekne dole. Kupovala som ich na Opitec.sk 🙂

maryennn1
24. jún 2014

@futasova super a koľko ťa vyšli, aj ja by som si chcela kúpiť 🙂

futasova
24. jún 2014

@maryennn1 Ahoj, uf .. robila som velku objednavku a kupovala som vela veci spolu, takze si nepamatam presnu cenu, ale tusim 2-3 euro za kus (A3 format) 🙂 inak potom mi kamoska hovorila ze podobne maju aj v Hornbachu a daju sa kupit cele rolky alebo aj na metre 🙂

maryennn1
24. jún 2014

@futasova ok, ďakujem za info 🙂

kittykittyke
autor
26. jún 2014

1. @kittykittyke 2. @maryennn1 3. @julkat 4. @petolub 5. @martina05 6. @romanovaz 7. @futasova

Ahojte baby,
tak ako sa vam dari s aktivitkami?

petolub
26. jún 2014

Baby tak ja mam uz vsetko doma, kvetinky na sadenie vyrobene, este budem lepit slamky na papier do ktorej sa budu kvetinky sadit a farby okolo otvorov do vhadzovania guliciek.. Ale nestiham tak cez vikend to dotuknem a v pondelok sa snazim zaslat. Suhlasite? Moze byt?

kittykittyke
autor
26. jún 2014

S aktivitou priradovanie tvarov mam trosku problem..
Chcem sa preto s vami poradit..
Kupila som v Bille drevene stipce, uplne som sa potesila.. v saciku vyzerali krasne.. no ked som ich otvorila, tak je to jeden neskutocny smejd.. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Prikladam foto..
Tak sa chcem spytat, boli by ste OK, ak by som nepouzila drevene stipce, ale plastove?
Tiez prikladam foto.. no a tvary by boli z pevneho papiera a vo farbe stipcov..
Mam tie, co su odfotene na foto.. este by som jeden balicek potrebovala dokupit, lebo nevyjde z neho pre vsetky.. Kupovala som ich pre maleho na nieco ine.. ale tak pouzijem ich tu, ak teda suhlasite..
Len mi dajte vediet, ci mozem pracovat s tymto alebo mam zhanat ine drevene stipce..
Oj, ale sklamana som, ako vobec nieco taketo mozu predavat.. ☹

kittykittyke
autor
26. jún 2014

Este foto...

futasova
27. jún 2014

Ahoj @kittykittyke,
balik zbaleny a ked sa mi dnes doobeda podari dostat na postu (lebo v piatok je otvrorene len do 12tej ☹) tak balik posielam, ak nestiham, tak potom az v pondelok, ked budem mat podacie cislo, napisem ti ho do spravy 🙂
so stipcami nebud sklamana, ja som tiez velmi dlho zhanala drevene stipce a ked som ich konecna nasla tak tiez neboli velmi kvalite .. hold, plast je lacnejsi ... ale ja som ok aj s plastovymi, skor skus ci sa dobre a lahko otvaraju, predsalen prstiky nasich detureniec nie su este take obratne, ja som raz kupila plastove a isli velmi tazko otvorit, sama som mala co robit.
🙂

maryennn1
27. jún 2014

Baby ja nestííííham ☹ posnažím sa veľmi ale nemyslím si, že to cez víkend stihnem, môžme to posunúť o pár dní?

@kittykittyke mne nevadia ani tie drevené štipce, ja som kúpila podobné a mienim ich použiť, všetky sú asi rovnaké, ale ak sa tebe viac pozdáva robiť to z tých farebných tak nie je problém. 🙂

romanovaz
27. jún 2014

@kittykittyke moj balík odovzdam buď dnes alebo zajtra. Mne farebne stipce nevadia,fajn by bolo, keby aj tie drevene paličky boli farebne,ale asi uz mas kúpené,tak po prípade si ich doma sama vyfarbim,takze mne nevadí,ze nebudú drevene

romanovaz
27. jún 2014

@petolub @maryennn1 kľudne to pošlite o pár dni neskôr,mne to vôbec nevadí 🙂

martina05
27. jún 2014

@kittykittyke 2. @maryennn1 3. @julkat 4. @petolub 5. @martina05 6. @romanovaz 7. @futasova
Ahojte, tak ja mám skladanie zvierat hotové - na každú maminku je 10 obrázkov - mix domáce a lesné zvieratá - fotografie. Môže byť?? Sedí počet???

S druhou aktivitou mám problémy, tie zapínania nie sú dostatočne pevné na stuhách, začala som teda šiť pásy látky a používať tie na vytvorenie ....len to trvá dlho, kým som zohnala látku, vymyslela realizáciu...... no a zajtra odchádzame na dovolenku - do 7.7...... Stačí dokončiť potom alebo pošlem výtvory na stuhách??? Vyzerá to vcelku dobre aj tak ale pri opakovanom zapínaní a namáhaní - fakt som skúšala čo to dá - cvok odpadol ☹ ☹ ☹ Makám na tom ešte aj teraz ale neviem čo skôr - ešte nemám ani veci pobalené ..... Prepáčte za komplikácie.... ☹ ☹ ☹
zajtra mrknem hneď ráno ako ste sa rozhodli a podľa toho buď zbalím alebo počkám....

romanovaz
27. jún 2014

@martina05 ako ja by som aj počkala,len neviem ako ostatne maminky

kittykittyke
autor
28. jún 2014

@martina05 ja s posunom terminu v zasade tiez nemam nejaky problem, ale tak potom by sme sa mali uz dohodnut na nejakom fixnom datume.. aby sa nam to stale neposuvalo a aby sme si tie balicky nakoniec aj vymenili.. 😉

Baby, vyjadrite sa prosim,ktore ste este nepisali..

maryennn1
28. jún 2014

1. @kittykittyke 2. @maryennn1 3. @julkat 4. @petolub 5. @martina05 6. @romanovaz 7. @futasova ak Martina môže až siedmeho, tak to posuňme na toho siedmeho ako fixný termín, čo vy na to?

petolub
28. jún 2014

@kittykittyke suhlasim s posunom

martina05
28. jún 2014

@maryennn1
@petolub
@kittykittyke
@romanovaz
@futasova dakujeeeeeeem baby!!!!!!!!!!!!!

futasova
28. jún 2014

Ahojte, ja som s datumom 7.jul ok ak je to teda fixny datum 🙂

kittykittyke
autor
30. jún 2014

Caaaaaaaaute babyyyyyy,

tak ja uz mam teda 3 balicky s aktivitkami doma..
🙂
od @romanovaz , @futasova a @julkat

Aktivitky vyzeraju super.. 🙂
Baby, mate sa na co tesit.. 🙂

maryennn1
30. jún 2014

@kittykittyke waaaw, super to vyzerá, veľmi sa teším 🙂 aj ja makám o dušu, aby som to mala čo najskôr hotové 🙂

kittykittyke
autor
30. jún 2014

Baby, prikladam este foto mojich motylikov.. su z farebneho papiera.. budu aj zalaminovane.. a kazda dostanete po 6 ks..
Uz som ich aj chcela zalaminovat.. ale... radsej si to s vami overim..
Ked som ich vystrihla, polepila.. telicko som namalovala ciernou fixou.. tu je ale vidno aj na druhej strane..
Ako vidite na 2. foto.. co som si vsimla az ked som spravila vsetky.. moja chyba, ze som to nekontrolovala priebezne.. 😔

Chcem sa preto spytat.. bude vam to vadit, ked bude zadna strana takato?

futasova
1. júl 2014

@kittykittyke Ahoj, nam to nebude vadit 🙂 a vyzeraju krasne 🙂)) a samozrejme aj aktivitky od inych mamiciek 🙂)))

maryennn1
1. júl 2014

@kittykittyke a keby si ich vymaľovala aj z druhej strany?

romanovaz
1. júl 2014

@kittykittyke tiez ma napadlo vymaľovať aj z druhej strany

kittykittyke
autor
2. júl 2014

Baby, chcem si s vami este overit.. na tie tvary mam napisat aj co je co, tak ako je na povodnom obrazku? Ci si to uz spravite podla potreby doma?
Este mi napadlo,ze vpredu by mohol byt slovensky nazov, no a vzadu napravo nazov v anglictine a nalavo v nemcine.. hm? tak trosku dobuducna rozmyslam.. 🙂

tak dajte vediet, co a ako, nech aj ja mozem balit do vrecusok.. 🙂