icon

Nová výmena 2 - 3 roky pre začiatočníčky

ivetuska10
7. apr 2015

Ahojte,rada by som sa zúčastnila výmeny vrecúškových aktivít, žiaľ zatiaľ ma neprijali do žiadnej skupiny tak som sa rozhodla založiť novú, som začiatočníčka takže nemám priveľké nároky ale budem rada ak sa nás zozbiera aspoň 10 maminiek/žien. Každá prosím navrhnite aktivity aspoň 2-3 a neskôr sa vyberie, za každú radu o týchto výmenách budem takisto vďačná pretože ju organizujem prvýkrát 🙂

jaja865
26. máj 2015

Realne
@andysh007

egiginka
26. máj 2015

Real

veonka
26. máj 2015

ja som za realne. ďakujem

ikuza
27. máj 2015

@lowike @ikuza @veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @lucikuzmi10 @ivetuska10 @alenka7777 @natuskaf @zizka @egiginka baby, popis k mojej aktivite najdete tuto: https://www.modrykonik.sk/blog/ivetuska10/album...
prosim, vyjadrite sa ci to takto bude ok pre vas.

demetria
27. máj 2015

@ikuza
Nechcem byt hnidopich, ale pre mna je to uplne ina aktivita☹.
Prave pri tvojich aktivitach som vahala, ci tuto, ci inu a presvedcili ma tam tie realne tvare ludi, preto som dala hlas pod emocie. Kreslena je uplne o niecom inom.
Neslo by posurfovat po nete a vyrobit tie obrazky v nejakom jednoduchom programe? Ja, co pocitace takmer nepouzivam, som robila malemu zvieratkovu aktivitu v skicari a nasledne vo worde. Samu ma prekvapilo ake je to lahke🙂.
Samozrejme, ak by to bol problem, nechaj to tak🙂.

demetria
27. máj 2015

@ikuza
Skusim vecer pozriet este moje tajne zdroje, mozno najdem s fotkami🙂.

andysh007
27. máj 2015

ja tiez suhlasim s demetriou a podla mna by bolo dobre dat viac emocii- prekvapeny, uplakany, vahavy...vsetko sa pekne da najst, ked si das prelozit danu vlastnost do anglictiny a vyhladas v obrazkoch tak najdes vsetko, ani vybrat si nebudes vediet🙂

ikuza
27. máj 2015

@andysh007 @demetria a úreco mna to nenapadlo, ze urobit vlastny vyber. Skvela myslienka. A co ma este napadlo. Chceli by ste aj mat medzi obrazkami vase dietatko? @lowike @ikuza @veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @lucikuzmi10 @ivetuska10 @alenka7777 @natuskaf @zizka @egiginka

demetria
27. máj 2015

Ja tam svojho potomka nepotrebujem😀, to by sa ti blbo triedilo. 😉
Inac, pozrela som na pintereste, je tam toho kopec, ale nic ucelene, co by sa dalo priamo stiahnut.

zizka
27. máj 2015

ani ja tam krpateho nepotrebujem. asi by som potrebne fotky ani nenasla 😉

ikuza
27. máj 2015

@demetria ty nie ale mozno tvoju potomkovi by sa moj potomok pacil 🙂))). To bol len taky napad. Blbo by sa to triedilo, no ale co pre vas neurobim 🙂

demetria
28. máj 2015

@zizka
My mame tiez len fotky s emociou: ja tu nie som, nefot ma😀

lowike
28. máj 2015

@ikuza ja tiež nechcem moju na tých obrázkoch

zizka
28. máj 2015

@demetria my skor fotky nemame 🙂 odkedy sa pokazil fotak, tak moc nefotim, lebo s mojim mobilom vzdy zachytim len rozmazanu smuhu rutiacu sa k mojmu mobilu, aby mi ho uchmatla 😀

lowike
28. máj 2015

prijímam komenty, ale ak by ste mali záujem o zmenu materiálu, tak tá už možná nie je, lebo všetko je nakúpené...
každá dostanete 2 ks hand-kites

ivetuska10
autor
17. jún 2015

@lowike @veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @alenka7777 @natuskaf @ikuza @zizka @egiginka
dievčatá veľká pochvala pre @lucikuzmi10 už má hotové aktivity a už sú aj u mňa, ako ste na tom vy?
ja mám zatiaľ len nakúpený materiál 🙂

zizka
17. jún 2015

@ivetuska10 ja mam asi 1/4 hotovu

lowike
17. jún 2015

@zizka ja mám hotových hand kites 🙂

demetria
17. jún 2015

@ivetuska10
Mam material a prokrastinujem😀.
Ale dnes som si domov doniesla ferc (ta cverna na zosivanie na hrubo), tak snad sa pohnem dalej😀.

lucikuzmi10
17. jún 2015

@ivetuska10 tesim sa ze dorazili ok aktivity. aj za pochvalu dakujem.

ikuza
17. jún 2015

@ivetuska10 a kedy je deadline?? ja zatial tak polahky 🙂

ivetuska10
autor
18. jún 2015

@ikuza do konca júla musia byť aktivity už u mňa

natuskaf
18. jún 2015

@ivetuska10 @lowike @veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @alenka7777 @natuskaf @ikuza @zizka @egiginka @lucikuzmi10
Ahojte. Poprosím hlasovať. Napadlo ma to laminovanie trochu oživiť. Podlepila som to farebným papierom. A zvieratká budú podlepene machovou gumou rovnakej farby ako je papier. A teraz otázka chcete to len tak na prikladanie teraz, alebo tam chcete aj ten suchý zips? a k včielke som priradila obrázok úľa lebo len ten plást sa mi tam nepacil.

demetria
18. jún 2015

@natuskaf
A skusala si to s tym suchym zipsom? Ako to islo? Vladze to dieta oddelit?
Pytam sa preto, lebo co som sila malemu quiet book, tak suchace vobec nevladze odtrhnut od seba☹.
Urcite zalezi od suchaca, aj filc asi robi svoje.
Len ma to tak napadlo🙂

natuskaf
18. jún 2015

@demetria no keď to bolo len zalaminatovane nemá mala problém 😀
.. Takže by to mohlo byť ok. Ešte zajtra otestujteme s gumou.

egiginka
18. jún 2015

@natuskaf , prosim kde, sa da mupit, popripade ako sa laminuje??? Ja som to v zivote erobila a ani mi nenapadlo, davat nieco laminovat;) dakujem

natuskaf
19. jún 2015

@egiginka myslím že v každom elektre by ti vedeli poradiť, alebo aj teraz v lidli bola v akcii a aj fólie. A laminuje sa tak ze strčis papier medzi fólie a dáš do laminovacky 🙂

alenka7777
19. jún 2015

@egiginka
no tento tyzden je v lidli akcia na laminovacku a laminovacie folie.....ja som si to prave kvoli tejto vymene bola kupit.....

christne24
24. jún 2015

@ivetuska10 Ahoj, uz vobec neviem, ci spravne ratam, mame vyrabat po 13 alebo 15 z dvoch aktivit? 🙂