Nová výmena 2 - 3 roky pre začiatočníčky
Ahojte,rada by som sa zúčastnila výmeny vrecúškových aktivít, žiaľ zatiaľ ma neprijali do žiadnej skupiny tak som sa rozhodla založiť novú, som začiatočníčka takže nemám priveľké nároky ale budem rada ak sa nás zozbiera aspoň 10 maminiek/žien. Každá prosím navrhnite aktivity aspoň 2-3 a neskôr sa vyberie, za každú radu o týchto výmenách budem takisto vďačná pretože ju organizujem prvýkrát 🙂
Real
ja som za realne. ďakujem
@lowike @ikuza @veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @lucikuzmi10 @ivetuska10 @alenka7777 @natuskaf @zizka @egiginka baby, popis k mojej aktivite najdete tuto: https://www.modrykonik.sk/blog/ivetuska10/album...
prosim, vyjadrite sa ci to takto bude ok pre vas.
@ikuza
Nechcem byt hnidopich, ale pre mna je to uplne ina aktivita☹.
Prave pri tvojich aktivitach som vahala, ci tuto, ci inu a presvedcili ma tam tie realne tvare ludi, preto som dala hlas pod emocie. Kreslena je uplne o niecom inom.
Neslo by posurfovat po nete a vyrobit tie obrazky v nejakom jednoduchom programe? Ja, co pocitace takmer nepouzivam, som robila malemu zvieratkovu aktivitu v skicari a nasledne vo worde. Samu ma prekvapilo ake je to lahke🙂.
Samozrejme, ak by to bol problem, nechaj to tak🙂.
ja tiez suhlasim s demetriou a podla mna by bolo dobre dat viac emocii- prekvapeny, uplakany, vahavy...vsetko sa pekne da najst, ked si das prelozit danu vlastnost do anglictiny a vyhladas v obrazkoch tak najdes vsetko, ani vybrat si nebudes vediet🙂
@andysh007 @demetria a úreco mna to nenapadlo, ze urobit vlastny vyber. Skvela myslienka. A co ma este napadlo. Chceli by ste aj mat medzi obrazkami vase dietatko? @lowike @ikuza @veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @lucikuzmi10 @ivetuska10 @alenka7777 @natuskaf @zizka @egiginka
Ja tam svojho potomka nepotrebujem😀, to by sa ti blbo triedilo. 😉
Inac, pozrela som na pintereste, je tam toho kopec, ale nic ucelene, co by sa dalo priamo stiahnut.
ani ja tam krpateho nepotrebujem. asi by som potrebne fotky ani nenasla 😉
@ikuza @veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @lucikuzmi10 @ivetuska10 @alenka7777 @natuskaf @zizka @egiginka
tu je môj prototyp hand kite
@lowike @veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @alenka7777 @natuskaf @ikuza @zizka @egiginka
dievčatá veľká pochvala pre @lucikuzmi10 už má hotové aktivity a už sú aj u mňa, ako ste na tom vy?
ja mám zatiaľ len nakúpený materiál 🙂
@ivetuska10 ja mam asi 1/4 hotovu
@ivetuska10
Mam material a prokrastinujem😀.
Ale dnes som si domov doniesla ferc (ta cverna na zosivanie na hrubo), tak snad sa pohnem dalej😀.
@ivetuska10 tesim sa ze dorazili ok aktivity. aj za pochvalu dakujem.
@ivetuska10 a kedy je deadline?? ja zatial tak polahky 🙂
@ikuza do konca júla musia byť aktivity už u mňa
@ivetuska10 @lowike @veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @alenka7777 @natuskaf @ikuza @zizka @egiginka @lucikuzmi10
Ahojte. Poprosím hlasovať. Napadlo ma to laminovanie trochu oživiť. Podlepila som to farebným papierom. A zvieratká budú podlepene machovou gumou rovnakej farby ako je papier. A teraz otázka chcete to len tak na prikladanie teraz, alebo tam chcete aj ten suchý zips? a k včielke som priradila obrázok úľa lebo len ten plást sa mi tam nepacil.
@egiginka
no tento tyzden je v lidli akcia na laminovacku a laminovacie folie.....ja som si to prave kvoli tejto vymene bola kupit.....
@ivetuska10 Ahoj, uz vobec neviem, ci spravne ratam, mame vyrabat po 13 alebo 15 z dvoch aktivit? 🙂

Realne
@andysh007