Nová výmena 2 - 3 roky pre začiatočníčky
Ahojte,rada by som sa zúčastnila výmeny vrecúškových aktivít, žiaľ zatiaľ ma neprijali do žiadnej skupiny tak som sa rozhodla založiť novú, som začiatočníčka takže nemám priveľké nároky ale budem rada ak sa nás zozbiera aspoň 10 maminiek/žien. Každá prosím navrhnite aktivity aspoň 2-3 a neskôr sa vyberie, za každú radu o týchto výmenách budem takisto vďačná pretože ju organizujem prvýkrát 🙂
@christne24 no to som aj ja zvedava, myslela som, ze 14
@lowike tak mozno 14 a pre svoje dieta jedno🙂
@lowike @ikuza @veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @lucikuzmi10 @ivetuska10 @alenka7777 @natuskaf @zizka @egiginka
dievčatá bola tu otázka koľko kusov aktivít sa vyrába,dokopy nás je 14 (ak dobre rátam), to znamená že vyrábate 14 kusov z každej ale mne posielate iba 13, budem to mať náročnejšie pri delení aktivít ale zase budú balíčky aspoň o niečo ľahšie 🙂
@ivetuska10 a nebolo by vhodnejšie ti poslať všetky a ty by si to mala potom jednoduchšie? veď ten jeden kus už tľko tú hmotnosť nezmení ...
@lowike mne by to nevadilo len uz mi od lucikuzmi tak prisli, jedine teda ze by ste vsetky ostatne poslali vsetky aktivity, myslis ze by to ostatnim nevadilo?
@ivetuska10 no ved nech sa baby vyjadria:
@ivetuska10 @ikuza @veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @lucikuzmi10 @ivetuska10 @alenka7777 @natuskaf @zizka @egiginka dajte like na tento príspevok, kto je, aby sa poslali aktivity pre 14 ľudí (čiže aj pre seba) - balíčky budú o niečo ťažšie, ale ivetuska bude mať jednoduchšie triedenie
@ivetuska10 @ikuza @veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @lucikuzmi10 @ivetuska10 @alenka7777 @natuskaf @zizka @egiginka dajte like na tento príspevok, kto je, aby sa poslali aktivity pre 13 ľudí (čiže pre seba si necháte doma) - balíčky budú o niečo ľahšie, ale je tu väčšie riziko pochybenia pri triedení
baby, kde kupujete suchy zips? v galanterke?
@alenka7777 ano a obcas mavaju uz nastrihany v lidli
Ahojte, viem, že to sem nepatrí, ale chcela by som Vás poprosiť o pomoc. Môj otec robí dedinský futbal pre deti a uchádza sa o podporu formou projektu v Nadácii SLSP. Dnes je posledný deň hlasovania, prosím podporte tento projekt. Spätná sms je BEZPLATNÁ
Za každý hlas vopred ďakujeme.
http://www.pomahajtesnami.sk/projekt/154
@lowike @ivetuska10 @ikuza @veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @lucikuzmi10 @ivetuska10 @alenka7777 @natuskaf @zizka @egiginka ahojte dievcata,
mam pre vas spracovanu aktivitu emocie (ak bz nevedel niekto o aku aktivitu ide, tuje https://www.modrykonik.sk/blog/ivetuska10/album...). Problem mam vsak pricapit na nastenku moje spracovanie, kedze navrh mam urobeny vo worde. Ak chcete mozem vam spracovanuie poslat mailom, ak mi do IP napiste mail. Mozete mi potom prostrednictvom mailu, moj navrh pripomienkovat. Alebo mi vie niekto pomoct s tym, ako word preklopim do JPG formatu, aby to modrykonik akceptoval?
@ikuza alebo to vytlač do pdf a pošli @ivetuska10 - ona má všetky naše mailové adresy, tak nám to môže rozdistribuovať
@lowike sak prave ze som kontaktovala @ivetuska10 ale akosi sa nehlasi. Uz mam spatnu vazbu od @demetria so super pripomienkou na zlepsenie. Mozem poslat aj tebe na pripomienkovanie. Viac hlav viac rozumu.
@lowike @ivetuska10 @ikuza @veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @lucikuzmi10 @ivetuska10 @alenka7777 @natuskaf @zizka @egiginka
Tak jedna je už komplet. Uf to bolo strihania. Každé zvieratko 3x 😀. Karty sú podlepene farebným.papierom a zvieratká machovou gumou + suchý zips.
A ide sa na druhú aktivitu... Včera sa mi pokazil šijací stroj tak to budezabava
krasnee, jej tesim sa 🙂 uz sa neviem dockat tych aktivit 🙂)))
prepáčte dievčatá ako je takto pekne vonku tak nestíham chodiť na net 🙂
@ ikuza pošlem ti mailové adresy dievčat a môžeš im to preposlať, ale na @ zizka @ egiginka nemám mail, takže dietčatá poprosím ikuze alebo mne do IP váš mail, ďakujem
@natuskaf @lowike @ivetuska10 @ikuza @veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @lucikuzmi10 @ivetuska10 @alenka7777 @natuskaf @zizka @egiginka damy trochu som Vas "zaspamovala" mojim navrhom na aktivitu "emocie". Skuste pozriet na svoj mail. Vopred dakujem za spatnu vazbu.
@lowike @ivetuska10 @ikuza @veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @lucikuzmi10 @ivetuska10 @alenka7777 @natuskaf @zizka @egiginka
Dievcata, vcera som robila predlohy na geoboard a podla vzoru na zahranicnej stranke som ich kreslila ako slucky okolo kolikov, nie ako ciarky od kolika ku koliku. Urobila som ich ciernobiele, aby deti nemiatli, ze maju pouzit gumicku konkretnej farby.
Mozem to tak nechat, alebo si ich prajete farebne?

dievčatá, aké vrecká dáte na aktivity, prípadne odkiaľ plánujete zháňať?