Nové vrecúškové aktivity 2 - 3 roky
Pozdravujem všetky mamičky. Osobne som sa nezúčastnila ešte žiadnej takejto výmeny ( zmeškala všetky 🙂 ) ale mám pre ne veľké nadšenie. Mamičky, poďme spolu tvoriť 🙂
@adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
ja by som tiez bola za to keby si @pifina pifina zobrala napr. od @darlicka ten tangram pripadne ked @oveckajanka odisla nieco od nej mala skvele napady a nevedela som si od nej vybrat napr. aj tu prevliekacku.....
a este som sa chcela opytat na moju tak kto cche teda co kolko robim lienok, komu lienky?
@sliver vies co rozmyslala som a kazdej urobim len jednu tak prepac bude stym dost roboty strihat laminovat strihat.... ak budes mat zaujem lienky ti poslem na mail.
@ivana08 ešte stále dúfam že si to @oveckajanka rozmyslí 😉 že?
@sliver no co uz ked mi nedas pokoja :D ale zato si prosim poslat obrazok vetra, kedze som nic pouzitelne nenasla..🙂
@oveckajanka paráda 😉
mne sa napr. páči ten vietor ako balonik 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vrecuskove-aktivity-busy-bags-pre-deti-3-az-6-rokov/
@sileta my uz semafor doma mame.
@sliver alebo sarkan??
@oveckajanka dobrý nápad 😉
takže už len doťuknúť tri mamičky 😉
u seba to vidím na dve (možno tri) aktivity...
ešte ostáva sileta a pifina a máme to, môžme začať makať 😀 teda ak už robíte na prototypoch tak môžete písať, buď tu alebo pod fotky do albumu... pýtajte sa a riešte, nech nie je potom niekto prekvapený alebo sklamaný ☹
@adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
@sliver este ma napadlo, ze by som mohla toto- az by bol zaujem....mozes to pridat do albumu?
@sliver da sa spravit nahradna aktivitka- ak aktivitky ktoru maminka robi uz mama? hovorim o tienovom divadle,
@malamargaretka jasné že môžem 😉 super vecička, máme 😉 a hrá sa celá rodina 😀 😀 😀
ako s tebou a tými aktivitami ktoré už máš? dohodneš si indivindi či ako?
@malamargaretka ja si myslím že je to vždy na dohode, skús ja jej spýtať, ak ide o kmotru7 tak viem že napr. v inej výmene robí toto http://asmira77.r.worldssl.net/ZNHB4EOuQoI_snx2... ale to je vec dohody s nou, ja nemôžem rozhodnúť čo ona chce, toto je výmena nás všetkých nie moja 😉
ja mávam tiež problém si vybrať ale nakoniec sa mi "našťastie" vždy podarilo indivindi s maminkou dohodnúť že mi urobila niečo iné z inej výmeny alebo čo mala doma... a tiež ja som veľa vecí núkala čo už iné mali tak som robila po dohode aj iné veci...
a samozrejme chceme aby sme boli všetky spokojné
@malamargaretka ahoj, v druhej výmene robim geyboard a srobicky ako pisala silver. tak ak nechces tienove, mozes si vybrat z tych dvoch
@malamargaretka @kmotra7 geobord som pridala aj aj tak uvidíme ako sa dievčatá rozhodnú 😉
alebo mám ho niektorej zmazať? či uvidíme podľa hlasovania? ako sa dohodnete?
@kmotra7 dakujem ti velmi za pochopenie🙂 vybrala by som si geoboard🙂 vdaka vdaka
@kmotra7 no myslim, ze ten geobord za tienove by nas vymenilo asi viac...predsa len, vyrobit tienove zvladneme vsetky, ale vyrobit geoboard to uz chce majstra kutila 🙂
@malamargaretka ty mas super tie kocky, lenze aj geoboard je super, hmmmm.... 🙂
Potom ti poslem aj ja nejaky navrh, co by som ti vymenila za to pocitacie puzzle.
@adelajda2012 no ved ked sa maminky est eraz pozru na tie ponukane aktivitky. tak sa rozhodnu a uvidime, co na to kmotra7🙂 dakujem uz sa tesim na alternativy....
@silver @malamargaretka @adelajda2012 @romanovaz žienky, s takýto nárastom záujmu o zmenu aktivít som nerátala..... budem ale rada ak o vačšine prípasdov ostaneme pri tieňovom divadielku, pretože geoboard nie je len o mojej ochote ale aj ochote a čase mojho manžela 🙂 Preto nechcem aby boli alternatívy pridané aj do albumu. @malamargaretka urobíme ešte geoboard, ale zyvšok podľa pôvodnej dohody 🙂
@kmotra7 takže to mám zmazať? sme sa akosi nepochopili... ja to teraz nechápem... robíš ho ale len jej? Ivka si tiež pýtala niečo... a @malamargaretka ho robí či ako to je? ty ho urobíš jej a ona ostatným... to je divné či ako?
potom ťa poprosím môj nick je sliver 😉
@kmotra7 v pohode 🙂 Ja beriem, ze si ho nemala v navrhoch. A tienove je tiez fajn. Musim aj ja presvedcit toho mojho, nech vyrobi 🙂
@romanovaz nepochopila som princip toho semafora - po dvoch rokoch na materskej sa na anglinu musim dlhsie sustredit 😝 ale ak staci usit semafor + tri vankusiky, co som tam videla na obrazkoch, tak to by som mohla zvladnut 😅 semafor by mal byt asi nejak vystuzeny, do vankusikov daco napcham, rozmerovo tak cca meter ma mat?

@sliver neposlala by si mi link na tvoju laminovacku (do IP) ,alebo kde ste ju kúpili, ak si s ňou spokojná,lebo v budúcnosti si urcite kúpim laminovacku,momentálne si idem kupovať sijaci stroj 🙂 🙂 🙂