icon

Od akého veku je vhodné ísť s dieťaťom do aquaparku?

8. jan 2026

Ahojte, od akého veku dieťaťa je vhodné ísť s ním do aquaparku? Máme staršie, s ktorým by sme chceli ísť a k tomu mesačné. Môžeme zobrať aj to?

kiki68
8. jan 2026

Nasa bola v 2 mes cca, ked mala mesiac tak sme ju trosku namocili v jazere. Zijeme pri velkom jazere a to jeden tu tradicia

anonym_dfbaf6
8. jan 2026
@kiki68

Nasa bola v 2 mes cca, ked mala mesiac tak sme ju trosku namocili v jazere. Zijeme pri velkom jazere a to jeden tu tradicia

@kiki68 ja by som hlučný aquapark neporovnavala s jazerom. Ale videla som aj polročné aj menšie deti v Bešeňovej či v Tatralandii. Moje mali 4-5r keď sme šli prvý krát

januska12323
8. jan 2026

Mesačné dieťa v čase chrípky nepatrí na žiadne veľké zhromaždenia.

anonym_f3010a
8. jan 2026

čo z toho bude mať mesačné dieťa a vy pri mesačnom dietati?

simca06022011
8. jan 2026

ja by som do aquaparku nesla ani s polrocnym.. nie to este mesacnym.

anonym_a31e5f
8. jan 2026

Mesačne dieťa do aquaparku? To má aký zmysel? A ty? Však ani frndu ešte nemáš zahojenu
Nech ide otec a to väčšie dieťa samé

autor
8. jan 2026
@anonym_a31e5f

Mesačne dieťa do aquaparku? To má aký zmysel? A ty? Však ani frndu ešte nemáš zahojenu
Nech ide otec a to väčšie dieťa samé

@anonym_a31e5f som nevedela že si môj gynekológ a vieš v akom stave mám "frndu".

sisa_s
8. jan 2026

Nesla by som do takeho hlucneho a vlhkeho prostredia a medzi tolko ludi v chripkovej sezone s mesacnym babom

anonym_476d5f
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_a31e5f som nevedela že si môj gynekológ a vieš v akom stave mám "frndu".

@anonym_autor tak ked nevies ako sa starat o mesacne babatko, nie je iste ze vies ako si sa dole zahojila. Nie, v ziadnom pripade by som nesla s takym babom do aquaparku. Nikto pricetny by nad tym ani neuvazoval.

anonym_fd4101
8. jan 2026

S mesačným určite nie a Ty by si mohla vedieť, že po pôrode treba dodržať 600 nedelie. To, že Ťa nič neboli a myslíš si, že je všetko ok je jedna vec. No lekári asi lepšie vedia prečo ho treba dodržať. Ja pokiaľ som kojila som si aj na jazere max namočila nohy. Menšiu vôbec.
V aquaparku sme boli prvý krát s 15 mesačnou, aj to v lete vo vnútornom bazéne, kde bolo menej ľudí. A potom, že sa všetci smejú z MK. Navyše teraz všade blázni chrípka a s takým malým bábätkom by som išla max na chvíľku na prechádzku a určite nie tam kde je kopú ľudí. A staršiemu sa si myslím, že dá vymyslieť aj iný program. Mám 2 deti, takže viem o čom píšem.

anonym_6fdebb
8. jan 2026

Sestonedelie - naštuduj si ten pojem. Ešte si nemala ani prehliadku po pôrode a ideš sa trepať do aquaparku. Celkovo dieťa do pol roka maximálne do mora na minútku a nie do aquaparku. Taký drbnuty nápad som dávno nepočula.

anonym_033eb0
8. jan 2026

muza posli so strarsim. Hadam sa muz vie postarat o dieta? Normalnemu cloveku ani nenapadne ist s babom do takej spiny.

negymama
8. jan 2026

nas syn bol prvy x ako 4 mesacny v aquaparku v Poprade. Uzil si to. ale s mesacnym by som asi nesla, imunita, atd. ma vobec uplne zahojeny pupcek?

anonym_87cac3
8. jan 2026

Prvý krát s 5 mesačným. A chudák ochorel a dostal teploty. Samozrejme, nemožno sa izolovať do konca života, všade môžeš chytiť chorobu ale mesačné je moc malé. Okolo toho pol roka by som dieťa zobrala v čase kedy nehrozí toľko chripky. Plus pri neskončenom šestonedelí by som tiež neriskovala infekciu.

ewell13
8. jan 2026

Boli sme v Tatralandii keď mal 11 mesiacov. Miluje vodu, a odvtedy chodíme každý druhý mesiac. Väčšinou do Poľska

anonym_aa60e8
8. jan 2026

Ja som k babatku “pustila” len najblizsiu rodinu prvych 6 tyzdnov, a ty rovno aquapark 😂😂
Niekde som citala ze svet je pre babatka na zaciatku prilis svetly a prilis hlucny. Naozaj mu to nic neda, bude akurat dobre prestimulovany.

Nech ide muz so starsim a zoberu nejakych kamosov/bratrancov a ty si daj s babatkom chill doma.

pr85
9. jan 2026
@kiki68

@kiki68 nebála si sa nejakej choroby, keď sa 2mesacna kúpala v jazere?

kiki68
9. jan 2026
@pr85

@kiki68 nebála si sa nejakej choroby, keď sa 2mesacna kúpala v jazere?

@pr85 namocili sme ju tak po zadok a nie nebala. Tu je to tradicia a vsetci to tak robia. Patri to tu k takym zvykom. Rovnako ako ist s babom do mastale, lebo vraj nebude mat alergie. Je to povera, ale kazdy to robi

pr85
9. jan 2026
@kiki68

@pr85 namocili sme ju tak po zadok a nie nebala. Tu je to tradicia a vsetci to tak robia. Patri to tu k takym zvykom. Rovnako ako ist s babom do mastale, lebo vraj nebude mat alergie. Je to povera, ale kazdy to robi

@kiki68 OK. Ja by som sa bál nejakých baktérií, lebo dievčatá majú kratšiu močový rúru. A hlavne takéto malé dievčatká.

kiki68
9. jan 2026
@pr85

@kiki68 OK. Ja by som sa bál nejakých baktérií, lebo dievčatá majú kratšiu močový rúru. A hlavne takéto malé dievčatká.

@pr85 ako tohto som sa vobec nebala, hned som ju prebalila. A nechala medzitym preluftovat.

jam29
9. jan 2026

Ja som šla sz ked mala rok.. je tj voda kde sa kadekto aj vycika(bez urazky) , ženy majú ženské problémy a aj tak tam idú.. anto vsetko sa dostane do vody. A ty si este citlivá zospodu, aj ked sa cítiš dobre. A malicke je tiez velmi citlivé a náchylné na vsetko.mozne..a nakoľko je teraz aj ta zmutovana chrípka, neriskovala by som...

kesa
9. jan 2026

@anonym_autor veru s mesačným by ma nenapadlo, je to veľmi riskantné, nehovoriac o tom, neviem či sa jedná o dievčatko alebo chlapca, ale u chlapcov môže vzniknúť zápal.oblieciek,nakoľko keď cikaju tak kus vody sa im vráti, prešli sme si tým a prvým synom i keď nie kvôli bazénom, a to by ti to bábo skončilo v nemocnici. Myslím že mesačné bábo naozaj nepatrí do aquaparku.