Quietbooks - výmena
Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?
@komzikosaurus ja pre teba rybky budem robit urcite tak ako sme si pisali do IP,velmi sa mi to pacilo, taka nejaka bola aj moja predstava, ze co najrealnejsie, uz mam pripravenu seriu sladkovodnych druhov pre teba, len este nemam vsetok material, tak nemozem vyrabat a je to aj narocne na cas, tak nejakych par noci si na to musim rezervovat-inokedy nestiham-neviem ci len ja som taka sisi, ze mojim zaluba sa venujem az po polnoci 😀
len neviem, ci v tejto vymene ti mozem tie piskvorky robit
kočky, tak zatial mam evidovane objednavky od?
@komzikosaurus (a nechces radsej ako podklad tu svetlozelenu?
@radana2011
@maryennn1
@ivaha
@sharonik
@ihrisko2009 mi síce poslala, ale potrebujem to rozpísat, nejde mi to otvorit!!!
a @kittykittyke zajtra...
@ihrisko2009 ok, prosim, len mi to potom ked bude fotka v albume este napis aj tam, nech to mam v kope, dik
@ihrisko2009
@komzikosaurus
@sharonik
@majaza
@kittykittyke
@maryennn1
@radana2011
@ivaha
maminky, prosim keby ste mi napisali, ci suhlasite s mojou ponukou, ze by som robila piskvorky na jednu stranu a sucastne zosivala vam strany aj triedila balicky, ak nano-staci lajk.Kto si neprois zosivat, mozem vyrobit, bud piskvorky na dve strany, alebo nejaku inu aktivitku-prosim napiste mi vase predstavy dik
@majaza neviem ci sa ten filc podari objednat :( na mnohe polozky uz pise, ze su nedostupne vo vacsom mnozstve. Tak prosim mne objednaj 16 kusov zelenej alebo bledozelenej alebo hnedej alebo bledohnedej. Alebo ich kombinacie tak, aby bolo 8 dvojic rovnakej farby. Fialovu, malinovu, svetlomodru, tmavomodru, zlatozltu, oranzovu, cervenu po dvoch kusoch. Alebo akukolvek inu farbu ak bude dostupna este v dvoch kusoch. Plus to lepidlo na filc (XCC021) a dierovacie klieste 3 mm (21438-005). Dakujem
Dievcata, ktore ste chceli ako podklad zelenu alebo svetlozelenu, ak nebude dost tejto farby, neprenechali by ste mi niektoru z nich ako podklad pre vcielku? Aby tie kvietky boli 'ako na luke'. Mne sa tam ina farba velmi nehodi. Pripadne ma niekto nejaky iny navrh na podkladovu farbu pre vcielku? Ja som este rozmyslala nad tmavohnedou alebo bledohnedou ako alternativou pri nedostatku zelenej, ak by tychto farieb bolo dost.
@ihrisko2009 ja ti kľudne prenechám, len musím znova potom ísť pozrieť čo tam majú, ale obávam sa, ako som písala už vyššie, že si nebudeme vedieť všetky objednať, že tam toho toľko už nemajú.
@majaza ako to dopadlo s objednavkou?
no, kočky, sory, teraz som prisla domov, necakane som sa zdrzala...
a asi vas sklamem, pýtala som sa na tu kvalitu aj či je možné objednať viac kusov ako maju na sklade a tu je odpoved:
Dobrý den,
asi Vás zklamu, ten filc co máme v nabídce není tužený, ale velmi poddajný a měkký. Větší množství si můžete objednat u českého výrobce http://www.tovarna-plsti.cz
tak ja osobne navrhujem, ak by ste chceli, ze by sme si objednali aspon filc na tie veci co budeme prisivat, priliepat a mali sme tam aj to lepidlo a viacere z vas aj tie kliešte dierkovacie...
Tak ak súhlasite a napíšete mi ktorý filc, tak čím skôr objednám...
alebo objednám všetok čo tam maju 😀 😀 😀
@ihrisko2009
@komzikosaurus
@sharonik
@majaza
@kittykittyke
@maryennn1
@radana2011
@ivaha
menej ako 10 ks maju:
červená - 3ks
hnedá - 7ks
čierna vypredana
malinová - 10ks
svetlomodrá - 4ks
telová 5ks
tmavozelena 4ks
@majaza takze ja teraz neviem lebo potrebujem tvrdy na strany aj na vrchy tych muffinou lebo s tym sa bude manipulovat. Takze to idem prepocitat a odpocitat 🙂 a odkial ideme objednavat?
@majaza objednaj vsetky tych menej kusov, nie? Podelime si.
baby, idem pokukat co ste chceli a objednat, bud si to podelíme alebo to predám niekde...
len @ivaha toho mala vela vela, tak neviem, či objednať z toho čo maju aj viac z niektorej?
... no každopadne, idem to nahadzať do košíka, skôr ako o hodinu to isto neposlem, tak sem budem nakukavat co napisete...
@majaza ja som chcela hnedu na cokoladove mufiny a tu nemaju a svetlomodru na strany tu nemaju a ciernu na dvierka tu tiez nemaju,,,
@majaza ja mam doma makkeho filcu dost, ale ak by sa mi uslo, vzala by som po jednom kuse z bledomodrej, ruzovej, vinovej, malinovej a zlatozltej. Plus tie ostatne veci ako pises vyssie. Dakujem.
baby, tak ja som to už objednala...
@ihrisko2009
@komzikosaurus
@sharonik
@majaza
@kittykittyke
@maryennn1
@radana2011
@ivaha
ahojte dievcata skoda ze sa to takto skomplikovalo, posielam slubenu fotku filcu zo stoklasy snazila som sa odfotit aj hrubku,je to mix asi 1,kedze je tam cena za 12 ks lepsia ako za jeden som ochotna nejako sa podelit, ak by ste chceli menej kusov ja si zoberiem ten zvysok-podla toho kolko ks by ste chceli, lebo ja potrebujem viac filcu a aj do inych vymen atd.skoda len ze nemaju zelenu- a pozerala som ze aj ostatne su dost vypredane-lebo prave tej by som potrebovala najviac. preto prosim aj svetlozelenu z tychto makkych objednat, telovu a co zostane,z tych malo poctov tak zoberiem.Ostatne pisem do IP.DAlej, buduci tyzden nejneskor by mi mal prist filc z opitecu sa potom budem vediet povedat aj aka je kvalita, obavam sa ale ze to bude podobne.Este je moznostu u nas v tej predajni, len tam tiez nemaju zelenu, ale maju bielu, asi aj tmavohnedu.Ten stoji 50 centov, takze zo stoklasy je 12 ks lacnejsi, ale zas u nas sa da kupit na kusy, len ho casto maju vypredany, musela by som tam zajtra zavolat. Este je jedna moznost, ja stale pokukavam na ten 2-3mm zo stoklasy , ten maju vo vsetkych a nadhernych farbach, dokonca aj krasnu stepnu zelenu, len tam na 12 ks je cena64 centov. ALe ak suhlasite, ja by som donho sla, aspon na podkladove strany, podla mna bude super http://www.stoklasa-sk.sk/latkova-dekorativna-p...
kočky, tak ked som rezervovala uz pre
@ihrisko2009 čo chcela a pre seba, ostava toto:
biela - 10
červena - 2
fialova - 4
hneda - 4
sv.hneda - 11
malinova - 9
tm.modra - 10
oranžova - 8
ružova - 9
šeda - 8
telova - 5
vinova - 7
sv.zelena - 6
tm.zelena - 3
žlta - 19
ozaj a čo sa týka toho filcu na strany, pre mna je výhodnejšie z davony, kedže som uz slubila odtial objednavku, ale prispôsobim sa vačšine, ja by som potrebovala asi 18 bielych A4

@ihrisko2009
@sharonik
@majaza objednavka ak je filc tvrdy
@kittykittyke
@maryennn1
@radana2011
@ivaha ja suhlasim s ivahou, CHcem sa spytat ci by sa vam nepacil rybolov, keby bol naucny - rybky co najrealnejsie stvarnene- podla druhov bud morske alebo sladkovodne (slovenske) a k tomu aj karticky s fotkou ryby a s nejakymi informaciami?